Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

teşekkürler öznur teyze:9:

bak aklıma ne geldi banunun bebişi nehir bebeği de senin oğlana alsak ya:9:

alemsin deniz vallahi...yabancıya gitmesin tabi..benim oğlum gibi akıllı,uslu ve tabiki yakışıklıyı nerden bulacak değil mi?:1::1:banu geldiğinde isteyelim bakalım ne diyecek:1::66:

merhba srkerler nehir hanim uyudu bi bakayim dedim size..oznurcm bizim kizi goren herkes talip oluyo valla napcagimi sasirdm ama sizin yeriniz ayri tabi basindan beri bu guzel yolculukta birlikteyiz..ben olumlu yaklasiyorum:))) nehirin fotosunu koymaya korkuuorum kixlar bi suru alakasiz insan gorcek sadece siz gorebilseniz bi suru koycam ama tirsiyorum valla..sevgicim buglemcik cok tatli masallahh nazar degmesinn..nehirim de buglemcigim gbi renkli gozlu.mavi yesil arasi bi ton..bakalim degisecek mi renkleri..bu arada kar bebisler kac kilo dogdu boylari kacti simdi kac oldular gelisimleri nasil?nehir 2.5 kg 50cmdi simdi 5kg boyu tambilmiorum 2.ayinda56cmdi

sevgicim ben artik yatayim nehir yatali yarim saat oldu 3.5 saatim kaldi uyumak icin:))) kocamaaaaan optummmm iyi geceler...

merhba srkerler nehir hanim uyudu bi bakayim dedim size..oznurcm bizim kizi goren herkes talip oluyo valla napcagimi sasirdm ama sizin yeriniz ayri tabi basindan beri bu guzel yolculukta birlikteyiz..ben olumlu yaklasiyorum:))) nehirin fotosunu koymaya korkuuorum kixlar bi suru alakasiz insan gorcek sadece siz gorebilseniz bi suru koycam ama tirsiyorum valla..sevgicim buglemcik cok tatli masallahh nazar degmesinn..nehirim de buglemcigim gbi renkli gozlu.mavi yesil arasi bi ton..bakalim degisecek mi renkleri..bu arada kar bebisler kac kilo dogdu boylari kacti simdi kac oldular gelisimleri nasil?nehir 2.5 kg 50cmdi simdi 5kg boyu tambilmiorum 2.ayinda56cmdi

maşallah senin bebişede canım..bizim kız 3 kilo doğdu canım boyuda 49 cmdi...en son 15 gün önce kontrole götürdük kilosu 4.8 kg olmuştu boyuda 57 cmdi inşallah sağlıkla büyürler canım

slm kızlar bi kaç gündür yürüyemiodum akıntımda çok azdı.kasıklarımda baskı vardııı.dünde yumoşlar toplandıı allaha şükürr aayyy ne zor bişeymiş.kasıklarımı patlıcak gibi hissettim.4saat merkezde kaldımm.transfer günüm için heycanlanıyrmmm şimdiii:52:

slm kızlar bi kaç gündür yürüyemiodum akıntımda çok azdı.kasıklarımda baskı vardııı.dünde yumoşlar toplandıı allaha şükürr aayyy ne zor bişeymiş.kasıklarımı patlıcak gibi hissettim.4saat merkezde kaldımm.transfer günüm için heycanlanıyrmmm şimdiii:52:

rabbim inşallah gönlüne göre verir canım ve sende bebişini kucağına alırsın en yakın zamanda

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
maonyaaa,
betus19+,
edammm+
:86:biz varız şeker:86:

canım benim hadi hayırlısı allahım yardımcın olsun umarım bebeğini kucağına alırsın sende:emir_bebek:

Back
X