selam kızlar. bugün hem aşımız vardı hemde 2. ay kontrollerimiz. 5 kg 60 cm. olmuşuz. ben 5 kg az değil mi dedim hayır çok ideal dedi. ama az kilo almış dedim. e çocuk 4 cm uzamış 1 ayda sütünün bir kısmı da buna yaramış dedi. 700 gr. aldı geçen aya göre. 700 gr. nesini beğenmiyon dedi. baş çevresini felan ölçecekti bizimki durur mu dönüyo kadının elini ittiriyo. anam sen bunun 700 gr. aldığına dua et bu kadar hareketli olup bide o kiloyu alan bebek zor bulunur maşallah ne bu böyle bi dakika yerinde durmuyo dedi

neyse aşı sırasında ben yine dışarı çıktım o bağırınca ben ağladım. hemen gittim sarıldım sustu. arabada da biraz uyudu. eve gelince de. yav insan aşı oldum diye biraz mayışır bişey olur de mi yok nerdeee. bi yandan kahkahalar atar bi yandan odaya beni çağırır gitmezsem var gücüyle bağırır:84: ben kapıdan girince susar bi anda. ulen dedim bende senden çok ağladım aşı seni etkileyecek diye nerdeeee. bilsem güle oynaya götürürdüm aşıya

şu ana kadar ateş falan da olmadı şükür

ebeye götürmeden önce sordum ateş düşürücü verecek miyiz diye. ya dedi biz çocuğa mikrop veriyoruz vücudu savaşsın istiyoruz siz ateş dürücü verip çocuğun cevap vermesini baskılıyorsunuz dedi. ateş çıkacağını sanmam çok nadir çıkar ama çıkarsa 38 i geçer 1 çay kaşığı ver dedi. öylelikle atlattık bu günü.