Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar slm hayırlı cumalar bgn hiç ii başlamdım güne allah hayırlara çıkarsın ama içimde bi sıkıntım war
yaa aslında bn hamileliğimi çok özledim :59:
uffffff nese szler nasılsınız

kızlar çok moralim buzuk yardımınıza ihtiyacım var bebeğiminsuyu yükselmemiş akciyerleri gelişsin diye iğne vuruldum pazartesi belli olacak iki doktorda aynı şeyi söyledi haftaya salı yada çarşame bebeği alıcaz dedi haftaya 37. haftaya giriyoruz kilosu 2800 o zamana kadar 3000 olur dedi kilosu sizce endişelenmeilimiyim bi sorun çıkar mı üfff çok üzülüorum:(((( yardımmmm

canım merak etme 3000 az b kilo değil ben mesela 8 aylık doğmuşum 2200 ve 28 yıldır hayattayım sağlıklıyım çok şükür moralini bozma canım önemli olan sağlıklı olması

kızlar çok moralim buzuk yardımınıza ihtiyacım var bebeğiminsuyu yükselmemiş akciyerleri gelişsin diye iğne vuruldum pazartesi belli olacak iki doktorda aynı şeyi söyledi haftaya salı yada çarşame bebeği alıcaz dedi haftaya 37. haftaya giriyoruz kilosu 2800 o zamana kadar 3000 olur dedi kilosu sizce endişelenmeilimiyim bi sorun çıkar mı üfff çok üzülüorum:(((( yardımmmm

canımm kendini hiç üzme haftası çok erken değil 36 haftadan sonra doğması çok normal...
gecen hafta benim arkadasım 8 aylık doğum yapmak zorunda kaldı..bebeği 2,500 kilo doğdu gayette sağlıklı...
morelini yüksek tut..sağlıkla bebişini kucagına alıcaksın inş :nazar: :nazar: :nazar:

kızlar slm hayırlı cumalar bgn hiç ii başlamdım güne allah hayırlara çıkarsın ama içimde bi sıkıntım war

canım en kısa zamanda tekrar nasip olucak inş..
üzme kendini..hayırlısı olsun herşey için...

ben iyiyim sen nasılsın canımm??

cnm tam bilmemekle birlikteee bence 3kilo çok iyiii.rabbim rast götürsün ,inş
cnmmm:29:bi arkadaşım var diğer topikte oda bebeğini kaybetti bi süre korundular.korunmayı bu ay bıraktı ve hamilee bıraktığı ay gebe kaldı kendi bile inanamadı.rabbim sanada yaşatsın bi mucize inş çabuk zamanda
herkese hayırlı cumalar
tubacım güzel haberlerini bekliyorum canım

betuşum inş cnm.çok sabırsız oldummm 2gğn nasıl geçer bilmiyrm.bugüne kadar aklıma bile gelmediii ama şimdi bir an çnce teste gitmek istiyrm

canım en kısa zamanda tekrar nasip olucak inş..
üzme kendini..hayırlısı olsun herşey için.
ben iyiyim sen nasılsın canımm??
amiin cnm işlh...
bn bgn daha iyiym cnm şimdi spordan geldim ewdeyim ölee oturuyom....

amiin maonyacım ogünler bizede çabucak gelsin işlhh
ewet bnm topiğimdede bi ark ilk ayda hamile kaldı çok sewindik nediyelim darısı başımıza....

:49:
amiin cnm işlh...
bn bgn daha iyiym cnm şimdi spordan geldim ewdeyim ölee oturuyom....

amiin maonyacım ogünler bizede çabucak gelsin işlhh
ewet bnm topiğimdede bi ark ilk ayda hamile kaldı çok sewindik nediyelim darısı başımıza....

hayat bi mucize cnmm.

cnm kilosunu takma ben 5 gün önce doğum yaptım sezeryanla doktor doğuma 5gün kala 2.800 demişti fakat kesin deil diyordu eksik yada fazla olabilir demişti bebeğim 3.300 grm yani 500 grm fazla oldu üzlme kendine ii bak görşz :)

kızlar çarşamba günü oğlum gözlerini dünyaya açtı :emir_bebek: :nazar: hepinizi öpüyorum

sultancm cnm ya bebeğim uyandı çıkıyorum kendine çok ii bak tatlım öptm seni :16:

Back
X