Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

az önce doktordan geldik bebişimiz kız canlarım % 80 dedi ama kendini yine göstermiyo :1::1::1::1: ben ayda 2 kez doktora gidiyorum özele acaba yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama geçen ayda 4 kez gitmişim :1:::1::1::1:1::1::1: hep merakdan :1::1::1:

az önce doktordan geldik bebişimiz kız canlarım % 80 dedi ama kendini yine göstermiyo :1::1::1::1: ben ayda 2 kez doktora gidiyorum özele acaba yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama geçen ayda 4 kez gitmişim :1:::1::1::1:1::1::1: hep merakdan :1::1::1:

kendini saklamasından kız oldugu belliydi zaten canımm...
sağlıkla kucagına da alırsın inş :nazar:

kızlar biz geldik bugün 18+1 olduk :49: ve ilk aşımızı vurulduk ama canımdan can gitti sanki hala canım acıyo tetenoz aşısıymış bir ay sonra yine çağırdı :43: inşallah iyisinizzdir ccanım tuğbacım sakın üzülme var bir zamanı gelicek biliyorum inşallah cnm ne olur üzülme herşey rabbim den dualarım seninle.. ve hepinizle tabiki duamda sizleri unutmuyorum bu arada hperi yok çok merak ediyorum inşallah iyidir şimdi ben kaçım yine gelirim :38: buarada eşimin doğum günü yarın oa resimli pasta yaptırdım üzerinede sen ben ve bebeğimiz bir ömür boyu yazdırdım :46: inşallah güzel bir gün lur sabırsızlıkla bekliyorum :1::1::1:

günaydın tubiş nasılsın cnm:))

daha iyiyim cnm.bi zman sonra insan herşeye alışıo nazımm.
önce adet olunca kendimi yırtardım şimdi tüp bebeğin negatif çıkmasına sadece üzüldüm.D
hayat insanı nelere alıştırıo dimi.allahım çabuk zamanda banada sanada diğer arkadaşlarımızada meleğimizi gönderecek.inanıyrm

daha iyiyim cnm.bi zman sonra insan herşeye alışıo nazımm.
önce adet olunca kendimi yırtardım şimdi tüp bebeğin negatif çıkmasına sadece üzüldüm.D
hayat insanı nelere alıştırıo dimi.allahım çabuk zamanda banada sanada diğer arkadaşlarımızada meleğimizi gönderecek.inanıyrm
haklısın cnmm insanoğlu nelere alışmamışki.... zaman herşeyin ilacı gerçekten perşembe günü kandil o gece otur okuyabildiğin kdr meryen suresini oku bide 707 kere ya vaaris çek cnmm...
yap ama .....

haklısın cnmm insanoğlu nelere alışmamışki.... zaman herşeyin ilacı gerçekten perşembe günü kandil o gece otur okuyabildiğin kdr meryen suresini oku bide 707 kere ya vaaris çek cnmm...
yap ama .....

adetli olmazsam zaten oruçtta tutmayı istiyrm.yrn peygamber efendimizin ana rahmine düştüğü günmüş.bizim için çok önemli yani o gece yapacamız duaa özellikle evlat için ynan bayanlar için çok önemli

Back
X