canım aklına kötü şeyler getirme tahlili bugünmü yaptıracaktın
evet cnm tahlili verdim.saat4de çıkıcakmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım aklına kötü şeyler getirme tahlili bugünmü yaptıracaktın
dünden beri içimde bi sıkıntıı varrrdı.galiba adet oluyrmmm.kahve lekeler geldi
canım içini ferah tut...
kan sonucuna bakalımm...
dünyanın sonu değil...
stres yapma lütfenn...
az önce doktordan geldik bebişimiz kız canlarım % 80 dedi ama kendini yine göstermiyoben ayda 2 kez doktora gidiyorum özele acaba yanlış mı yapıyorum bilmiyorum ama geçen ayda 4 kez gitmişim
:
1:
hep merakdan
![]()
selam kıslar. tubacım hayırlısı olsun. heyecanla bekliyoruz sonucu.
kızlar sonucum malesef negatif![]()
canımmm hayırlısı olsunnn..
lütfen kendini üzmee...
kızlar sonucum malesef negatif![]()
cnmmmmm üzülme nolur wardır allahın bibildiği o ne derse o olur......kızlar sonucum malesef negatif![]()
günaydın tubiş nasılsın cnm:))günaydın kızlar![]()
günaydın tubiş nasılsın cnm:))
haklısın cnmm insanoğlu nelere alışmamışki.... zaman herşeyin ilacı gerçekten perşembe günü kandil o gece otur okuyabildiğin kdr meryen suresini oku bide 707 kere ya vaaris çek cnmm...daha iyiyim cnm.bi zman sonra insan herşeye alışıo nazımm.
önce adet olunca kendimi yırtardım şimdi tüp bebeğin negatif çıkmasına sadece üzüldüm.D
hayat insanı nelere alıştırıo dimi.allahım çabuk zamanda banada sanada diğer arkadaşlarımızada meleğimizi gönderecek.inanıyrm
haklısın cnmm insanoğlu nelere alışmamışki.... zaman herşeyin ilacı gerçekten perşembe günü kandil o gece otur okuyabildiğin kdr meryen suresini oku bide 707 kere ya vaaris çek cnmm...
yap ama .....
ewet cnmm umarım biter adetinnadetli olmazsam zaten oruçtta tutmayı istiyrm.yrn peygamber efendimizin ana rahmine düştüğü günmüş.bizim için çok önemli yani o gece yapacamız duaa özellikle evlat için ynan bayanlar için çok önemli
ewet cnmm umarım biter adetinn