Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım benim kendini üzme sadece dua et tıp okadar ilerlediki herşeyin tedavisi var bugünler geçecek ve bebeğine kavuşacaksın bunu düşün ve dua et benimde dualarım seninle

canlarım nasılsınızzzz hepinizi çok özledimm bebişler iyimi hamişler nasıllll hamiş adayları nasıllll

Son düzenleme:

canımm çok geçmiş olsun ama lütfen umutsuz ve negatif düşünme Rabbime inan ona sığın yavruna sağlık vereğine kalben tekrarla inan bebşin Rabbimin izniyle nur topu gibi kucağına gelicek sağlıkla dularım seninle

slm kızlaar nasılsınız topik gene bol edacım nasılsın cnm?
sultanda yok ne zmndır???

kızlar biz doktora gittik tahlil yaptı aşırı kansızlık çıktı günde 2 defa kan ilacı içcekmişim bide iltihap çıktı antibiyodik yazdı aldım ama içmicem bu arada biz 19 hafta 6 günlüğüz ve 323gram olmuşuz herşey yolunda 100%100 kızım oluyorr acayip derecede çikolata yedim bu sefer açtı bacaklarını çok şükür hemen küçücük kırmızı biberon aldım anne si yesin onun biberonunu bu aradada kaynanamlar geldi fazla gelemiyorum çok stresliyim geçer inşallah allaha emanet olun ben kaçım izninizle

Canım seni merak ettim..kaç gündür haber var mı diye bakıyorum ama yok..inşallah kötü bir şey yoktur ,bebeğinle ilgilenlenmekten fırsat bulamıyorsundur yazmaya:)

Selam kızlar..Bende perşembe günü doktora gittim..dr. bebeğe bakarken çift rahimim olduğunu gördü..Erken doğum yapabilirmişim..Salı günüde ikili test yapılacak..1 kilo almışım..bunların dışında her şey yolunda gibi.. Umarım sizlerde de her şey iyidir..öpüyorum hepinizi..görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…