Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

eşimin beni eskisi gibi beğenmediğini düşünüyrm.ne bileyim kafamda okadar çok şey dönüyoki.paranoyak oldum sanırım.kendime güvenimi de yitiriyorum.bende kendimi beğenmez oldum.

ayyy canım böyle düşünme.
ben o kadar çok duydumki gebe ve yeni doğum yapmış arkadaşlarım tarafından
en yakın duyduğum kişide eltimdi hamilelik ve doğumdan sonra o kadar canı sıkkındıki
şimdi herşey eskisine döndü..
bak araştır bu konudan muzdarip olan çok kişi okuyacaksın ....eşler gebelikde ve doğumdan sonra kendilerini çeker
sana ve bebeğe zarar vercem die korkarlarmış araya onlarda istemeden mesafe koyuyormuş
ama emin ol herşey eskisi gibi olcak
üzme kendini lütfen :13:

yaaa sultancm tam anlatamadım neyse.sen nasılsın?neler yapıysn?

yaaa sultancm tam anlatamadım neyse.sen nasılsın?neler yapıysn?

o zaman sorun neyse kafanda ne olur bunu sürekli düşünme
bu sefer ciddi sorunlar çıkar aranızda hiç sebep yokken hemde
üzme sıkma canını lütfen....

ben iyiyim şükür canım aynıı ne olsun

Selam kızlar...

Evet canım zorlaştırıyormuş,hatta bazen kısırlığa yol açıyormuş..Allah'a şükür oraları atlattık bilmeden..Haber verirrim canım dr baktı ama göremedi :) temmuz'da öğreniriz artık :)

İyiyim canım..bebişte hızla büyüyor..sen nasılsın?

iyiyim şükür canım geçtiğimiz ay kimyasal gebelik yaşadımşükür bu ay iyiiymm

2 rahmin olduğunu okudum sakın takılma stress yapma rabbimin izniyle yavrunu alıcaksın kucağına bebişinde sağlıklı olmasına çok sevindimmmmm

sağol canım..sanada geçmiş olsun..üzme kendini sakın..Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin..

sağol canım..sanada geçmiş olsun..üzme kendini sakın..Allahım her şeyin hayırlısını nasip etsin..

aminnn canımmm rabbim sizlerin bebişlerini bağışlasın dularım sizlerle hep...

edadan haberin varmı nimetciğim malum oldu sanki hamile gibi hisettim uuzn zamandır girmemiştim

aminnn canımmm rabbim sizlerin bebişlerini bağışlasın dularım sizlerle hep...

edadan haberin varmı nimetciğim malum oldu sanki hamile gibi hisettim uuzn zamandır girmemiştim

sağol canım benim..Eda dan haberim yok canım..bende karşılaşamadım ne zamandır :) inşallah içine doğmuştur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…