edaaa cnm hala gelmemişsin sabahtan beri aklım sende hadi cnm ya hayırlı güzel haberle gel .....
sağol canım benim..Eda dan haberim yok canım..bende karşılaşamadım ne zamandır :) inşallah içine doğmuştur :)
inşallahh canım yaaa
sıcaklar zorluyormu seni nasıl geçiyor hamilelik kaç kilo aldın canım
sıcaklar 2 gündür başladı ve bende sıkıntı başladı canım :) 1,5-2 kilo kadar aldım..ama iştahım açıldı bu günlerde galiba hızlanıcak kilo almam..
öyle canım..o iyi olsunda biz sıkıntıları çekeriz :) Allahım sana da nasip etsinde bol bol kilo al inşallah :)ayy maşallahhh olsun ye canım bebişine yarasın çok güzel mevsim herşey taze çeşit bol sıcaklarıda artık klimayla halledersin ne yapıcaksın
öyle canım..o iyi olsunda biz sıkıntıları çekeriz :) Allahım sana da nasip etsinde bol bol kilo al inşallah :)
canım ben yemek yemeye gidiyorum..inşallah yine karşılaşıırız..öpüyorum canım..
:88::88::88::88:
gel bakalım hanımlar sonrada kimse yok diyonuz gelmezseniz nasıl olcak
edacığımm az önce nimete seni sordum edanın hamile olduğunu hissettim uzun zamandır girmemiştim dedim sonra okudum canım benim habersiz bırakma bende bekliyorum güzel haberlerinnniiiiii
kızlar biz geldik5 buçuk aylık olduk yolu yarıladık :18: bugün evlilik yıl dönümümüz 2 seneyi doldurduk bir yandan hazırlık yapıyorum çok mutluyum ve ben 15 günlüğüne tatile gidiyorum haberiniz olsun allaha emanet olun sizleri çok seviyorum inşallah iyisinizdir herşey gönlünüzce olsun
canım adetim gecikti idrar testinde silik çizgi çıktı ama kanda negatiff...
hala daha adet olmadımm..adet olmayı bekliyorum cnm...
sende durumlar nasıl görüşemedik hiçç??
canım benim son ana kadar umudunu yitirme bende hamileyken idrarda çıkmadı kanda çıktı bazen değerler yanıltabilir
ben iyiyim şükür halam amerikadan ovulasyon testi getirdi onu deneyeceğim buay birde bitkisel küre başladım halam yaşam koçu maerikada bana bitki kürü hazırlattı hamilelğikolaylaştıran bakalım canım hayırlısı inşallahhhhh
selam kızlar umarım herkes çok çok iyidir ben kızımdan arta kalan zamanda giriyorum ama pek denk gelemiyoruz kimseyle ama aklım ve yüreğim hep sizinle çok çok öpüyorum herkesi ben ve buğlem prensesim çok iyiyiz günlerimizi birlikte geçiriyoruz bakalım şimdilik görüşmek üzere öpüyorum
ne güzel kuzu gelmiş :79::79::79::79:
slmmm kızlarrr ne güzel kuzu ve kuş uğramışş...
denk gelemedikk..öpüyorum hepinizi...
bu aralar kimseler uğramıyor herhalde???
canım adetim gecikti idrar testinde silik çizgi çıktı ama kanda negatiff...
hala daha adet olmadımm..adet olmayı bekliyorum cnm...
sende durumlar nasıl görüşemedik hiçç??
selam kızlar umarım herkes çok çok iyidir ben kızımdan arta kalan zamanda giriyorum ama pek denk gelemiyoruz kimseyle ama aklım ve yüreğim hep sizinle çok çok öpüyorum herkesi ben ve buğlem prensesim çok iyiyiz günlerimizi birlikte geçiriyoruz bakalım şimdilik görüşmek üzere öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?