Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

allah yardımcın olsun cnm.
nie 3milyarlık kaynananlara masraf ettimnizki onlar tabi isterler yokku bilmezler.bizdede yok bebeğin masrafı fazla desene bitanem.daha bebeğin altınlarını saattın.annen nedne bakmıo bebeğinee???

babam burda sıkılıyo gelmek istemiyo,annemde onu bırakıp gelemiyor..ücretsiz izne ayrıl diyo..o da bu sıkışıklıkta mümkün değil..
kaynanam göğüs kanseri oldu canım,göğsünü falan aldılar yeni..paraları yok,dolapsız nasıl taşınırız eve falan diye duygu sömürüsü yaptılar,benim akıllı kocamda atladı hemenbiz yaptıralım ev hediyesi olsun diye,bende moral olsun diye bişey demedim..ama enayi gelin çalışır nede olsa diyolar..geçen gün kaynanam diyo para kollayacaktınız diye,bende bizdede yok nasıl yollayalım dedim zaten..sonra ses tonu değişti hemen..
onlar öyle yapınca,annemde bana kızıyo,seni enayi yerine koyuyolar diye..kocamada diyemiyom annemin kızdığını ..arada kaldım yanii.

cnm annen gelse sömestra kadar sonrada kaynana baksa öyle sıkışıklını atlatana kadar idare etsen olmazmı.annen sana kızacana akıl verse yol gösterse bekar kız kardeşindemi yok

cnm annen gelse sömestra kadar sonrada kaynana baksa öyle sıkışıklını atlatana kadar idare etsen olmazmı.annen sana kızacana akıl verse yol gösterse bekar kız kardeşindemi yok

yok canım kızkardşim falan..ki ben okula başlayınca annem geldi,ama babam gelmeyince olmuyor..,adamcağız orda aç susuz kalıyor bide çaılışıyor babam... annemde kızıyor,sonra arayıp canını sıkma olur bişey diyor..
kime kızacağımı bende şaşırdım vallahi..
hamile kalmadan önce ne duruyorsun dediklerinde kim bakacak bebeğe diyordum..sen doğur bi bakan bulunur diyolardı..şimdi kimse yok..bugün o kadar canım sıkıldı ki,keşke doğurmasaydım diyecem nerdeyse..
öyle ya da böyle bi bakıcı bulacam,kaynanamda gezmeye geliyosa gelsin,gitsin..bunca şeyin üstüne bide onlara hizmet etmek hiç içimden gelmiyor..bide hastalık psikolojisini bozmuş kadının,hep kendi bildiğini okuyo,hiç beni dinlemiyo..bebeğe bunu yap bunu yapma der durur başımda..ben öyle karşılıkta veremem,kendi kendimi yerim...

cnm ozmn sende ya uygun bi bakıcı bul.zaten yarım gün değillmi;???

yada işi bırak kocanda 3milyarı nasıl verdiyse öylede çalışsın sizi bu zor durumdan kurtarsınn.bebeğine keşke doğurmasaydım deme onun ne suçu var bitanemmm.

cnm ozmn sende ya uygun bi bakıcı bul.zaten yarım gün değillmi;???

yada işi bırak kocanda 3milyarı nasıl verdiyse öylede çalışsın sizi bu zor durumdan kurtarsınn.bebeğine keşke doğurmasaydım deme onun ne suçu var bitanemmm.

bakıcı bulacam zaten canım,bakıcı buldum deyince gelmezler belki onlarda:3::3:
canım kocamda öyle düşünce olsa bu hale düşürmezdi bizi....
en masumumuz zaten bebeğim canım...iyiki doğurmuşum diyorum zaten ben
sağol bu arada anlatınca rahatladım biraz..:96:

tatlım umarım sana yardımcı olmuşumdur.

dertler bi türlü bitmio dimi.biz evlendimizde vajinusmustum.allahım bundan büyük bi derdim olamaz dedim.onu atlatıncaaa zannettimki dünyalar benim oldu.ama çoçuk için çırpınmak herşeyden daha zormuş

tatlım umarım sana yardımcı olmuşumdur.

dertler bi türlü bitmio dimi.biz evlendimizde vajinusmustum.allahım bundan büyük bi derdim olamaz dedim.onu atlatıncaaa zannettimki dünyalar benim oldu.ama çoçuk için çırpınmak herşeyden daha zormuş

hayatın her anında farklı bi zorluk var canım aslında..başımıza gelen zorluk en zoru sanıyoruz ama bi bakıyoruz sonraki daha zor..ömrümüz bu zorluklarla mücadele ederek geçip gidecek işte..zorlukları aşıp yaşadığımız mutluluklarla avunacağız..bu da bizim hayatımız olacak işte..

babam burda sıkılıyo gelmek istemiyo,annemde onu bırakıp gelemiyor..ücretsiz izne ayrıl diyo..o da bu sıkışıklıkta mümkün değil..
kaynanam göğüs kanseri oldu canım,göğsünü falan aldılar yeni..paraları yok,dolapsız nasıl taşınırız eve falan diye duygu sömürüsü yaptılar,benim akıllı kocamda atladı hemenbiz yaptıralım ev hediyesi olsun diye,bende moral olsun diye bişey demedim..ama enayi gelin çalışır nede olsa diyolar..geçen gün kaynanam diyo para kollayacaktınız diye,bende bizdede yok nasıl yollayalım dedim zaten..sonra ses tonu değişti hemen..
onlar öyle yapınca,annemde bana kızıyo,seni enayi yerine koyuyolar diye..kocamada diyemiyom annemin kızdığını ..arada kaldım yanii.

canım benim yaa üzüldüm gerçektenn..sonucta sen de kazanıyorsun o parayı eşinle herşeye ortak karar vermeniz gerek...
ücretsiz izin en mantıklısı ama bütçeniz sıkışık diye birşey diyemiyorum...kolay değil mutfak dolabı yaptırmakk...
ee güvenilir biri bulamaz mısınız peki bebeği emanet edebilecek???

canım benim yaa üzüldüm gerçektenn..sonucta sen de kazanıyorsun o parayı eşinle herşeye ortak karar vermeniz gerek...
ücretsiz izin en mantıklısı ama bütçeniz sıkışık diye birşey diyemiyorum...kolay değil mutfak dolabı yaptırmakk...
ee güvenilir biri bulamaz mısınız peki bebeği emanet edebilecek???

asıl kızdığım nokta o zaten edacım..tamam yaptır ama önce kendi aileni,çocuğunu düşün,öyle karar ver..pat diye,benimle hiç konuşmadan yaptırırım dedi çıktı..
burda hiç tanıdık yok canım,komşum; biri var,bakarım diyo dedi..onu ayarlamaya çalışacam..inş iyi bi insandır..komşum yıllardır tanıyorum çok iyidir dedi ama inş Allah korkusu olan biridir..
yarım gün zaten,kimseye boyun eğmeden baktırırım bende,napalım artıkk..

slm arkadaşlar nasılsınızzz ben oğlumla uğraşıp duruyorum gazı başımıza bela bi geçseydi hepinizi çok özledim ama kimse yokkk:((

asıl kızdığım nokta o zaten edacım..tamam yaptır ama önce kendi aileni,çocuğunu düşün,öyle karar ver..pat diye,benimle hiç konuşmadan yaptırırım dedi çıktı..
burda hiç tanıdık yok canım,komşum; biri var,bakarım diyo dedi..onu ayarlamaya çalışacam..inş iyi bi insandır..komşum yıllardır tanıyorum çok iyidir dedi ama inş Allah korkusu olan biridir..

keşke burda olsaydın,ben bakardım bebişe:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
belki bana pozitif enerji veridi hem.:14:

herkese hayırlı cumalar canlarımmmmm bebişler nasıllarrr hamişlerrr hamiş adayları az sonra Allah kabul ederse dua okuyacağım hepimiz için dua edeceğim kızlar umarım Rabbim kabul eder

Sultancımm nasıl gidiyor hamilelikk bulantı varmı canım?

edoşum hayırlı bitanem biz senle aynı zamanda hamile kalıcaz sana en başından beri söyledim gör bak hayırlııs çok az zaman kaldıııı:49::nazar:

İnşallah iyi biridir canım Rabbim kalbine merhamet versin bakanında kendi evladı gibi baksın herkese güvenmek çok zor tabi umarım işlerin rast gider

kızlar bu arada teste 2 gün kalmış inşallah bu ay size hayırlı haberim olurrr dualarınızı esirgemeyinn:emir_bebek::nazar:

hayırlı cumalar bende aşılama yaptırdım 5 günüm acaba tuttumu

hayırlı cumalar canımm hayırlısı inşallahh 5 gün daha erken sonuç almak için ama sen lütfen bolbol yat dinlen bebek implantasyon zamanlarında dinlenmen gerek ve lütfen kalben inan olumlu düşün düşüncelerimiz dua yerine geçerr

canım senin yerinde olsam bende aynı noktaya kızardımm...
çünkü ortak hayat yaşıyorsunuz muhakkak sana sormalıydı...ki sen de katkıda bulunuyorsun ev hanımı değilsin bidee...

inş şansına iyi biridir de bebişine iyi bir bakıcı olurr...
işten geldikten sonra bi de misafirle ugrasmaktansa bakıcı daha mantıklı canımm...

edoşum hayırlı bitanem biz senle aynı zamanda hamile kalıcaz sana en başından beri söyledim gör bak hayırlııs çok az zaman kaldıııı:49::nazar:

inşallah canım benim inşallahhh :nazar:
ben de inanıyorum :29:

sen nasılsın bu arada görüşmeyelii???

Back
X