Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inşallah canım benim inşallahhh :nazar:
ben de inanıyorum :29:

sen nasılsın bu arada görüşmeyelii???

iyiyim canım şükürrr halam geldi amerikadan onu misafir ettik yoğun geçti günler sıcak çok izmir yanıyoruz

bu arada kızlar halam amerikadan ovulasyon testi getirdi bana orada çok ucuz ve çok kaliteli isteyen olursa göndericek sizler için rica ettim erken gebelik testleri ovulasyon testi ve benzeri ne isterseniz bana kargo edecek bende size yollarım ben buay kullandım çok basit ve çok hassa umarım işe yararrrr

unuttum bu arada erkek morfolijıisi ve sperm sayısı için çok etkili ilaçlarda var dedi bitkisel ve tamamen amerikan üretimi isteyen olursa ondanda getirir ticari anlamda değil o orda yaşadığı için gümrüksüz yolluyor ben forumdan söz ettim sizlerden oda yardımım olursa ne ala dedi ücretini sorarım isteyen olursa o yollar bende size kargo ederim

kızlar bu arada teste 2 gün kalmış inşallah bu ay size hayırlı haberim olurrr dualarınızı esirgemeyinn:emir_bebek::nazar:

mrb canım testin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum...

benim biraz zor geçiyo canım 2 haftadır bulantılar çok zorluyo benii:25::25::25:
bir an önce şu bulantılar bitsin :((
hayırlısıyla inşallah pazartesi kalp atışları için gitcem...:69:

mrb canım testin sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum...

benim biraz zor geçiyo canım 2 haftadır bulantılar çok zorluyo benii:25::25::25:
bir an önce şu bulantılar bitsin :((
hayırlısıyla inşallah pazartesi kalp atışları için gitcem...:69:

ayy kıyamam ya ta sıcaklar tabi Rabbim sabır sağlık versin canım olsun güzel şeyler bunlar ayrıca çok bulantısı olan kadınların hamilelikleri sağlıklı geçer diyor doktorlarrr

ayy kıyamam ya ta sıcaklar tabi Rabbim sabır sağlık versin canım olsun güzel şeyler bunlar ayrıca çok bulantısı olan kadınların hamilelikleri sağlıklı geçer diyor doktorlarrr

çoook sağol canm en kısa zamanda rabbim sanada ve diğer arkadalarımada nasip etsin :54:

öylemiii hiç bilmiyodum..inşallah öyle olur.:69::69:

çoook sağol canm en kısa zamanda rabbim sanada ve diğer arkadalarımada nasip etsin :54:

öylemiii hiç bilmiyodum..inşallah öyle olur.:69::69:

aminnnnn canımmm inşallahhh yarın hayırlı haberlerini bekliyorummm bebişin kalp atışı demiştin daha önce duymasınızmı? 8 haftalıksın değilmi canım daha erken de duyuluyordu

iyiyim canım şükürrr halam geldi amerikadan onu misafir ettik yoğun geçti günler sıcak çok izmir yanıyoruz

bu arada kızlar halam amerikadan ovulasyon testi getirdi bana orada çok ucuz ve çok kaliteli isteyen olursa göndericek sizler için rica ettim erken gebelik testleri ovulasyon testi ve benzeri ne isterseniz bana kargo edecek bende size yollarım ben buay kullandım çok basit ve çok hassa umarım işe yararrrr
slm cnmm bnde izmirdeyim ya şeeyy ayıp olmazsa fiyatı ne kdrmış testlerin:69:bnde nasipse eylülde çalışmalara başlıcamda korunmadayım halaa ama ozmn işime yarayabilir

slm kızlaar nasılsınız edacımm sultancım nasılsınız kızlar?
sultancık bebiş seni zorluyo sanırım ama olsun herşeye değer canım.....onlar ii olsunda...

slm kızlaar nasılsınız edacımm sultancım nasılsınız kızlar?
sultancık bebiş seni zorluyo sanırım ama olsun herşeye değer canım.....onlar ii olsunda...

iyiyim canım benim sen nasılsınn??
ne zamandır görüşemedikk..korunmanın bitmesine de az kalmışş...
hayırlısı olsun inş canımmm...

iyiyim canım benim sen nasılsınn??
ne zamandır görüşemedikk..korunmanın bitmesine de az kalmışş...
hayırlısı olsun inş canımmm...
bn geliyorum ama kmse olmayınca okuyup çıkıyorum wet cnm az kaldı bakalım hayrlısı.........

selam kızlar ben geldim umarım herkesler iyidir uzun zamandır giremiyordum ama aklım hep burdaydı inşallah yeni hamişlerimiz vardır Rabbim herkese nasip etmiştir

slm kızlar,nasılsınız???
herşey yolundadır umarım,fırsat bulup ancak yazabiliyorum..öptüm hepinizii

slm sevgicim nasılsın kızın nasıl kaç aylık oldu biraz fzla soru sordum ama vakit dar :34:

bu arada sultanım hamile cnm:52:

ayyyyy çok sevindim valla sultancım çok çok tebrik ederim canımcım benim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah

bizde iyiyiz tatlım ayın 17sinde 4.ayımız bitecek buğlemcikle büyüyorlar işte göz açıp kapayana kadar valla senin kız nasıl büyüdümü o da

aminnnnn canımmm inşallahhh yarın hayırlı haberlerini bekliyorummm bebişin kalp atışı demiştin daha önce duymasınızmı? 8 haftalıksın değilmi canım daha erken de duyuluyordu

mrb canım....ne oldu senn test daha yapmadın mı??

bende dün duydum kalp atışını çok şükür canım :nazar::nazar::69:

ayyyyy çok sevindim valla sultancım çok çok tebrik ederim canımcım benim allah kucağına almayıda nasip eder inşallah

bizde iyiyiz tatlım ayın 17sinde 4.ayımız bitecek buğlemcikle büyüyorlar işte göz açıp kapayana kadar valla senin kız nasıl büyüdümü o da

amin canım :54:
çook sağol...

kızlar 16 günlük tatil sona erdi dün doktor kontrolüne gittik ve 24 hafta 1 günlüğüz :49: çok şükür çok güzel ilerliyoruz sağlıklıymış bebeğimiz 3 hafta sonra renkli ultrasyon ile şeker yüklemesi yapılcak inşallah onlarda güzel çıkar ee kızlar sohbet eski haline dönsün yaa :31: çok özledim sizleri bu arada sultancık çok şaşırdım gerçekden ben öğrendim ki 2 aylık olmuşsun gözün aydın cnm allah tamamına erdirsin çok şükür dualarımı kabul etti rabbim hep ilk senin ismini sölüyodum dua ederken rabbim sıradakilerede nasip etsin :nazar::nazar::nazar::nazar: inşallaahhh :nazar::nazar::nazar::21::21::21::21: sizleri çok seviyorum

Back
X