Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhaba.....nasılsınız ???
biz oğluşumla iyiyiz,büyüyoruz..hepinizi özledim,öpüyorumm...evime dönünce daha uzun görüşmek ümidiyle....

hadi hayırlısı olsun güldencim, kan pıhtılaşmasına rağmen hamile kalabiliyor insanlar, coraspin kullanılıyor sanırım. gene de doktorun takibinde olman güzel. dilerim hiçbir tıbbi müdaheleye gerek kalmadan kavuşursun bebeğine

ben sizleri çok merak ediyorum bu arada kafamda hep tiplemeler oluşturdum edoş daha çıtı pıtı kumral sultan uzun boylu kumral nimet hafif balık etli handada öyle çiğdem orta boylu sarışın

sarışın değilim, açık kahve, bonus kafa, şimdilerde de kiloluyum tabii :))

sultancığımmm bulantılarından mutlu ol bitanem sağlıklı geçen hamilelik bulantılı olur diyordu drum biz sağlıksız hamileliklerde suni hormanlarla o bulantıları sağlıyorduk demişti

bunun sağlıklı hamilelikle ilgisi olduğunu sanmıyorum. benim pek bulantım olmadı mesela ama çok şükür bebeğim sağlıklı.
bence bu bulantılar tamamen artan bazı hormonlara karşı vücudun verdiği reaksiyonla ilgili. geçen yıl doğum yapan kızlarda da pek yoğun bulantı hatırlamıyorum, sultan'ınki gerçekten zor geçiyor dilerim bir an önce kurtulur

merhaba.....nasılsınız ???
biz oğluşumla iyiyiz,büyüyoruz..hepinizi özledim,öpüyorumm...evime dönünce daha uzun görüşmek ümidiyle....

öznurcummm
görüşmek üzere

ikimizde çok iyiyiz teyzesi hiçbir sorunumuz yok çok şükür büyüyoruz birlikte kızımla...sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik bakalım

valla şimdilik harika geçiyor sevgicim, pazartesi günü şeker yükleme testimiz var.
zaman çok çabuk geçiyor, siz hamileyken de böyle miydi hatırlamıyorum :))

işe döndün mü sen?

herkesler dönse topik şenlense yeniden ne güzel olur değil mi :)

evet bizdeykende zaman hızla ilerliyordu canım..Ben işe başlamadım canım daha doğrusu eşimin işi nedeniyle kayseriye taşındık sivastan.Burdada bakacak kimse yok daha küçük olduğundan bakıcı elinede bırakmak istemiyorum meleğimi o yüzden birsüre ara verdim çalışmaya kısmet bakalım artık...
evet herkes dönsede eskisi gibi olsa buralar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…