Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

amin güldencim, inşallah.
kişiden kişiye değişiyor bu durum maalesef :)

ilk üç ay bitince zor zamanlar genelde geride kalıyor kübra'cım, allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
dualarına, iyi dileklerine çok teşekkür ederim.

ben de seni çok özledim kübracım, doktorunun da dediği gibi ilk 3 ayı atlatıınca rahat edeceksin inşallah.
gerçi ben hiç çıkarmadım ve yemeklerden tiksinmedim, sadece ara ara sabah bulantılarım oldu, onlar da genelde kahvaltımı yapınca geçiyordu.
bulantıların için limon ve zencefil öneririm, hemen kesiyor :)
allah sabır ve kolaylık versin, sultan da senin gibi çok zorlu geçirdi ilk 3 aylık dönemi :/

banucuummmmmm ne güzel şey senden haber almak, geçenlerde sormuştum seni burda ama genelde kimse omadığından cevap veren kimse de olmadı doğal olarak :)
nehir prensesin gözlerinden öpüyorum, maşallah ona
benim bebeğim de seninki gibi gezenti olacak sanırım, biz de hamileliğimizin başından beri geziyoruz nerdeyse, yurtiçi, yurtdışı :))
benim bugün 24. haftam bitti, bir oğlum olacak inşallah aralıkta. allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin, şimdilik hiçbir sorun ve şikayetimiz yok çok şükür.
bir sonraki mesajında yazdığın önerilerini de okudum. doktorum bana çatlak önleyici pregnacare diye bir krem verdi. ben onu kullanıyorum, arada da roc'un yağını aldım onu kullanıyorum. banyolardan sonra bebe yağı, bazen de vaselinin kakao yağı :)) ne denk gelirse gibi olmuş ama ağırlıklı olarak pregnacare kullanıyorum. 6. ayım bitmek üzere, 6 kilo civarında aldım :)) durumlar böyle şimdilik. göğüsler için de mustela kullanmayı düşünüyorum ama lansinoh da aklımda olsun sorularım olursa soracağım sana, buralarda ol :))) kendine çok iyi bak.
gene gel, haberleşelim, özledim çok :***

teşekkürederim canım evet oğlum çok gazlıydı yeni yeni düzene giriyo bazen çok iyi bazen kabız oluyo bakalım az daha büyüyünce ne olacak

Canım benim çok teşekkür ederim sağolasın
benimde 7.haftada başladım canım bulantılarım ve hala devam ediyor
o zaman benim geçmesi için daha zamanım var
bende 59 la başladım hamileliğe ve şuan 57 kiloyum canım
inşallah bebiş beslenebiliyordur canım en çok ondan korkuyorum ben
senin bebişinde büyümüş maşallah canım
rabbim hayırlısı ile sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım inşallah bu günlerde çabucak geçecek ve bebeğini hayırlısıyla kucağına aldığında hepsini unutacaksın..

amin canım inşallah hep onu hayal ediyorum zaten seneye bu zamanları falan düşünüyorum hep inşallah sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız canım benim

canım benim hoşgeldin başınız sağolsun bu arada canım mekanı cennet olsun inşallah evet sen gelmeyeli hamişler çoğaldı canım maşallah prensesimizde büyümüş kocaman olmuş benim hamileliğim 9+5 günlük hamileyim canım

inşallah çiğdemciğim bende geçeceğine inanarak kendimi teselli ediyorum
bende çalıştığım için çok korkuyordum böyle hamilelik geçirmekten ve başımada geldi canım
ama az kaldı hayırlısıyla bu dönemleri atlatacağım inşallah canım

slm kızlar öncelikle hepinizi ayrı ayrı çok özledim arkadaşlarım
hepinize ayrı ayrı yazamıycam zamanım kısıtlı bayramdan sonra bol bol görüşücez inşallah .........
size bi haberim var ben hamileyim 2 ci kez anne oluyorum .......
neden niçin nasılları daha sonra bol bol konuşuruz Allaha emanet olun görüşürüz byeeee......

kızlarr ben bi süre aranızda olamayacağım.merak etmeyin iyiyimmmm

inşş bayramdan sonra bol bol görüşürüz.

allaha emanet olun

ne güzel haber bu böyle
allah tamamına erdirsin, hazır elin pratiğe alışmışken ikisi bir çıkıversin aradan işte
nedenleri ve nasılları konuşmak üzere bayram sonrasını bekliyorum o zaman
sevgiler çok çok

kızlarr ben bi süre aranızda olamayacağım.merak etmeyin iyiyimmmm

inşş bayramdan sonra bol bol görüşürüz.

allaha emanet olun

görüşürüz

bu haberi duyacağımı biliyordummm :)

tebrik ederim gülcümmm...
allah analı babalı büyütsün inşallah...
allah tamamına erdirsin...

selam arkadaşlar beni hatırlayan olur mu bilmem .. geçen yıl buralardaydım. hamileliğim 8.ayına girdi. :) yüce Rabbim isteyen herkese bu duyguyu tattırır inşallah.. normal doğumdan da sezeryandan da korkuyorummm düşüncelerinizi deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
sevgiyle ..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…