ben geldimmmmmmmmm ama kimsecikler yok galiba.......
biz geldik teyzeleri33 haftalık olduk doğum yaklaşıyo :18: çok şükür iyiyiz gece uyku yok sadece karnımdan uyuyamıyorum 1.5 ay kaldı inşallah rahat uyucaz belki bebiş durursa sizler nasılsınız geliyorum kimsecikler olmayınca kaçıyorum
iyiyim güldencim, sağolasın çok.
paşa da iyi, artık tekmeliyor :)
bu iğneler kendi vurabileceğin tarzda ufak iğneler, sıkma canını.
oyy yerim onun tekmeleriniii Allah sağlık versin kuzuşaaa kucağınza nasip etsin cnm
evet inşallah bir hamile kalayımda artık ne gerekiyorsa yapıcaz yavrumuz için:nazar
zaman ne çabuk geçiyor dün gibi bu topiğe girdiğimde ne çok arkdaşımız hamile kalmak için çaba veriyordu şükürki şimdi sayımız gittikçe azaldııı dualarım hep yavrularını kucağına almış,almayı bekleyen ve çift çizgiyi hayırlısı ile görmeyi bekleyen için Rabbim bu kutsal duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
arada tam canlanacak gibi oluyor topik, sonra gene ıssızlaşıyor :/
sevgi, deniz, banu, öznur, kübralar, tuba, nimet, pretty, sultan, eda, gül, handan, gülden, yonca huuu!!
zaman ne çabuk geçiyor dün gibi bu topiğe girdiğimde ne çok arkdaşımız hamile kalmak için çaba veriyordu şükürki şimdi sayımız gittikçe azaldııı dualarım hep yavrularını kucağına almış,almayı bekleyen ve çift çizgiyi hayırlısı ile görmeyi bekleyen için Rabbim bu kutsal duyguyu isteyen herkese nasip etsin inşallahhhh
slm kızlaaar nasılsınııızzz???
amannıın gül hamileymiiş çook şaşırdım we çook sewindim allah tamamına erdirsin işlhhh:))
eee hamişlerimiz çiğdem sultan szler nasılsınız bebişlerde iidir umarım buarda eda hiç gözükmüyoo ne zmndıır?
bn iyiym çok şüküür korunma bitti demiştim ama bu ay adet oldum bakalım nasip kısmet ne zmnsa ozmn gelsin bebeiğim işlhhh sağlıcaklaaa
kız kubiii szde koskocaman olmuşunuz maşalaaaahh
mrb arkadaşlar nasılsınızzz geliyorum kimse yok( karşılaşamıyoruz
hamile arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyohamilelik
allah bebek için uğraşan arkadaşlarada nasip etsin inşallah
Kimsecikler yok(
çocuk dr umuz dil altı var kesilmesi gerekiyo demişti kbb uzmanının ilerde peltek olabiliyomuş kbb ciye götürdüm konuşmaya başlayınca belli olur gerek yok şimdi dedi neyapacağımı şaşırdım(
slm kızlaaar nasılsınııızzz???
amannıın gül hamileymiiş çook şaşırdım we çook sewindim allah tamamına erdirsin işlhhh:))
eee hamişlerimiz çiğdem sultan szler nasılsınız bebişlerde iidir umarım buarda eda hiç gözükmüyoo ne zmndıır?
bn iyiym çok şüküür korunma bitti demiştim ama bu ay adet oldum bakalım nasip kısmet ne zmnsa ozmn gelsin bebeiğim işlhhh sağlıcaklaaa
kız kubiii szde koskocaman olmuşunuz maşalaaaahh
Kimsecikler yok(
çocuk dr umuz dil altı var kesilmesi gerekiyo demişti kbb uzmanının ilerde peltek olabiliyomuş kbb ciye götürdüm konuşmaya başlayınca belli olur gerek yok şimdi dedi neyapacağımı şaşırdım(
cnm ben çok yorgunum inan hastaneydi tahlildi misafirdi uğraşıyorum
sağol yoncacım, iyi gidiyor hamielik şimdilik
ana oğul büyüyoruz durmadan, allah sonumuzu hayır etsin
korunma bittiğine göre dilerim en kısa zamanda iyi haberlerini alırız, gönlüne göre olsun inşallah
henüz çok yabancı olduğum konular :26:
allah acil şifalar versin, bir uzmana daha danışın istersen.
bizim bugün kontrolümüz vardı, 1650 gr tosunum, 27+4 çıktık :)
herşey yolundaymış çok şükür teyzesi
sen,in tahliller ne çıktı o gün de sormuştum ama gözden kaçtı herhalde?
maşş cnm oğluna Allah nazarlardan korusun kocaman olmuış annesi yakışıklı
çok şükür cnm inşallah doğuma kadar herşey yolunda gider .....
cnm benim tahliller bi kısmı iyi de bi kısmı için bu gün yeniden kan verdim inan okadar yorgunum ki şu an yatsam 3 gün uyurum heralde kafam bi ton çok fenayım yaa bunalıma mı girdim naptın ama cidden cnm sıkkın kötüyüm işlere ulaşamıyorum hastane ayrı bi dert offff yeniden başladı kan ver muayene ol vs vs
arada gelip gidiyorum canım bakıyorum kimse onlıne değilarada tam canlanacak gibi oluyor topik, sonra gene ıssızlaşıyor :/
sevgi, deniz, banu, öznur, kübralar, tuba, nimet, pretty, sultan, eda, gül, handan, gülden, yonca huuu!!
amin canımmmmmmmmmrb arkadaşlar nasılsınızzz geliyorum kimse yok( karşılaşamıyoruz
hamile arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyohamilelik
allah bebek için uğraşan arkadaşlarada nasip etsin inşallah
aaminnn canımm valla canım ne yapayım sürekli ege üniversitesindeydim tahliller oldu kan pıhtılaşması çıktı şimdilik ilaçla hamile kalmayı beklicem sonrası Rabbime kalmışAmin cnm aminnnnnnnnn rabbim tüm isteyenlerin yüzünü güldürür inşallah........
nasılsın cnm nereerdesin .......
oyyy paşammmm 41 kereee maşallahhhhhh Rabbim daha iyi etsin sağlık versin cümle hamişlerin bebeklerine senle beraber inşallahhhhbizim bugün kontrolümüz vardı, 1650 gr tosunum, 27+4 çıktık :)
herşey yolundaymış çok şükür teyzesi
sen,in tahliller ne çıktı o gün de sormuştum ama gözden kaçtı herhalde?
biz geldik teyzeleri33 haftalık olduk doğum yaklaşıyo :18: çok şükür iyiyiz gece uyku yok sadece karnımdan uyuyamıyorum 1.5 ay kaldı inşallah rahat uyucaz belki bebiş durursa sizler nasılsınız geliyorum kimsecikler olmayınca kaçıyorum
oyyy paşammmm 41 kereee maşallahhhhhh Rabbim daha iyi etsin sağlık versin cümle hamişlerin bebeklerine senle beraber inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?