kızlar ben 32 hafta 6 günlükmüşümgeçen hafta fazla sölemişim dün doktora gittim 32+6 günlük 2kilo200 gram ve 42 cm miş bebişimiz çok şükür çok çabuk büyüyo az kaldı :18::18::18: sizler nasılsınız çok dua ediyorum sizlere
kk.jpg (34.2 KB (Kilobyte)) kızlar bugün beşiğimiz geldi çok kötü süpriz olduhiç haberim yoktu beşik geldi diyince ben de dedim yanlış burası değil az daha beşik gidiyodu bebişimizin büyük dayısından geldi sağolsun paylaşıyorum beğencekmisiniz ben çok beğendim çok taşı var acayip parlıyo darısı sizlere nasip olsun inşallah
kuşummmm özledim seni
tekrar tebrik ederim canım hayırlı bir evlat olsun inş...
kızlaaaar merhaba. nasılsınız? sultancım buğlemcik geliyormuş çok sevindim
bizim eleman okula başladı yine sık sık buralarda olurum heralde ben.
günaydın denizim
çook özledim senii sevindim elemanın çıkmasına seni daha sık görcez desene
evt canım hayırlısıyla kızım olcak buğlem-su
canım benim ne güzel sende hayallerine kavuşuyorsun. darısı diğer isteyenlere inşallah.
kaç haftalık kaç gr bebişin doğum şeklin belli mi?
Selam kızlarr..umarım herkes iyidir..
Edaaarüyamda ne gördüm inanamazsın :) Senin bebeğin olmuş bende görmeye gelmişim,galiba erkekti.. Çok tatlı bir bebişti tombiş tombiş :) ama sen hiçbirimize söylememişsin..Soruyorum sana neden doğana kadar hiçbirimize söylemedin diye,sende nazar değmesin diye gibisinden bişeyler söylüyorsun çok güzel bir rüyaydı ama
çiğdemcim maşşallah oğluşuna :))
merhaba ben geldimm...koşuşturmadan fırsat bulabildiğim kadarıyla bakıyorum sizlere,ama her zaman bişeyler yazamıyorum..biz iyiyiz oğlumla,sadece yalnız ve çalışan bir anne olmanın zorluklarını yaşıyorum..okullarda açılınca tamamen mahvolacağım sanırım...sizlerde iyisinizdir umarım...kendinize iyi bakın..
slmmmmmmmmmmmm boş topikkkkkkk.......
oğlum 3 gündür çok huzursuz 3 gecedir uyku uyumuyorum kucağımda uyuyo ağlayarak uyanıyo yerine koymamla uyanması ve ağlaması bir oluyo sanırım dişleri çıkmaya başlıyo daha ne kadar sürecek bu durum ya((
herkese mrb
ben çok şükür iyiyim kızlar ....
veee bebeğimizin cinsiyeti KIZ:64:
kızlar ben 32 hafta 6 günlükmüşümgeçen hafta fazla sölemişim dün doktora gittim 32+6 günlük 2kilo200 gram ve 42 cm miş bebişimiz çok şükür çok çabuk büyüyo az kaldı :18::18::18: sizler nasılsınız çok dua ediyorum sizlere
kuzucummmm özledim senii
kızlaaaar merhaba. nasılsınız? sultancım buğlemcik geliyormuş çok sevindim
bizim eleman okula başladı yine sık sık buralarda olurum heralde ben.
Selam kızlarr..nasılsınızz? ben çok iyiyim çünkü inanamayacaksınız ama Eda ile görüşüp tanışmak kısmet oldu..Onu gördüğüme o kadar çok çok çok mutlu oldumki anlatamam..çok tatlı,çok samimi, çok candan ben onu çoook sevdimm..umarım hepinizle tanışmak bir gün nasip olur.. :81:
slm kızlar nasılsınız pc arızalıydı uzun zamandır gıremedım ınşlh ıyısınızdır .ben cok sukur ıyım bebısımde ıyı 21 haftalık hamıleyım oğlusum da ıyı cok sukur .. öptüm hepınızı
hepiniza hayırlı cumalar canlarokunan tüm dualar kılınan namazlar,cuma selaları hürmetine rabbim hepimizin kalbine göre versin
ohhh maşallahhhh az kaldı Sağlıkla kucağıma nasip olsun kübracımkızlar ben 32 hafta 6 günlükmüşümgeçen hafta fazla sölemişim dün doktora gittim 32+6 günlük 2kilo200 gram ve 42 cm miş bebişimiz çok şükür çok çabuk büyüyo az kaldı :18::18::18: sizler nasılsınız çok dua ediyorum sizlere
oyyy pekde güselllll nasılda yakışıcak allah nazardan saklasın güzel güzel uyusunnnkk.jpg (34.2 KB (Kilobyte)) kızlar bugün beşiğimiz geldi çok kötü süpriz olduhiç haberim yoktu beşik geldi diyince ben de dedim yanlış burası değil az daha beşik gidiyodu bebişimizin büyük dayısından geldi sağolsun paylaşıyorum beğencekmisiniz ben çok beğendim çok taşı var acayip parlıyo darısı sizlere nasip olsun inşallah
sanada hayırlı cumalar canım..nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?