amiin cnmmm işlhh walla şükür iyiyim cnmm ya nolsunsağol cnm korunma süresi bitti ya inşallah darısı başına hayırı sağlıklı evlatlar inşş..............
nasılsın cnm özledik valla eski sohbetleri.......
tünaydın çiğdemcim sana ve paşaya.....günaydıınnn herkese!
sağol güldencim
aminn, inşallah.
allah bekleyen tüm arkadaşlarıma bağışlasın bu güzel duyguyu.
arada gelip gidiyorum canım bakıyorum kimse onlıne değil
amin canımmmmmmmm
aaminnn canımm valla canım ne yapayım sürekli ege üniversitesindeydim tahliller oldu kan pıhtılaşması çıktı şimdilik ilaçla hamile kalmayı beklicem sonrası Rabbime kalmış
sen nasılsınn nasıl gidiyor iyimisinnnn zeynepçikkk nasılll kuzuzz
merhaba ben geldimm...koşuşturmadan fırsat bulabildiğim kadarıyla bakıyorum sizlere,ama her zaman bişeyler yazamıyorum..biz iyiyiz oğlumla,sadece yalnız ve çalışan bir anne olmanın zorluklarını yaşıyorum..okullarda açılınca tamamen mahvolacağım sanırım...sizlerde iyisinizdir umarım...kendinize iyi bakın..
allah kolaylık versin bazı çocukların bu dönemde böyle olduklarını duymuştum ama yakında geçer biraz daha büyüsünde.
herkese mrb
ben çok şükür iyiyim kızlar ....
veee bebeğimizin cinsiyeti KIZ:64:
herkese mrb
kk.jpg (34.2 KB (Kilobyte)) kızlar bugün beşiğimiz geldi çok kötü süpriz olduhiç haberim yoktu beşik geldi diyince ben de dedim yanlış burası değil az daha beşik gidiyodu bebişimizin büyük dayısından geldi sağolsun paylaşıyorum beğencekmisiniz ben çok beğendim çok taşı var acayip parlıyo darısı sizlere nasip olsun inşallah
kızlar ben 32 hafta 6 günlükmüşümgeçen hafta fazla sölemişim dün doktora gittim 32+6 günlük 2kilo200 gram ve 42 cm miş bebişimiz çok şükür çok çabuk büyüyo az kaldı :18::18::18: sizler nasılsınız çok dua ediyorum sizlere
oo ne güzel kızıma arkadaş geliyoben biliyodum senin bebişinin kız olduğunu aşermen den belliydi bende 5 aya kadar midemdebişey kalmıyodu çok zor bişey ama ben çok zor geçirdim gözlerim şişiyodu ağlamakdan ne zaman normale döncem diye çok şükür geçti sen nasılsın fazla gelemiyorum daha iyice ağırlaşdım bacaklarım ağrıyo dayanamıyorum fazla
sultancığımmm gözün aydınn demek bir cimcimemiz daha olcuak nasipse oyy maşalllahhh Rabbim kucağınıza nasipe tsinn
slm kızlaaar nasılsınııızzz???
amannıın gül hamileymiiş çook şaşırdım we çook sewindim allah tamamına erdirsin işlhhh:))
eee hamişlerimiz çiğdem sultan szler nasılsınız bebişlerde iidir umarım buarda eda hiç gözükmüyoo ne zmndıır?
bn iyiym çok şüküür korunma bitti demiştim ama bu ay adet oldum bakalım nasip kısmet ne zmnsa ozmn gelsin bebeiğim işlhhh sağlıcaklaaa
kız kubiii szde koskocaman olmuşunuz maşalaaaahh
arada tam canlanacak gibi oluyor topik, sonra gene ıssızlaşıyor :/
sevgi, deniz, banu, öznur, kübralar, tuba, nimet, pretty, sultan, eda, gül, handan, gülden, yonca huuu!!
slmmmmmmmmmmmm boş topikkkkkkk.......
herkese mrb
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?