Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sağol cnm korunma süresi bitti ya inşallah darısı başına hayırı sağlıklı evlatlar inşş..............
nasılsın cnm özledik valla eski sohbetleri.......
amiin cnmmm işlhh walla şükür iyiyim cnmm ya nolsun
ewet eski sohbetler ne gzldi.....

çiğdemcim maşşallah oğluşuna :))

merhaba ben geldimm...koşuşturmadan fırsat bulabildiğim kadarıyla bakıyorum sizlere,ama her zaman bişeyler yazamıyorum..biz iyiyiz oğlumla,sadece yalnız ve çalışan bir anne olmanın zorluklarını yaşıyorum..okullarda açılınca tamamen mahvolacağım sanırım...sizlerde iyisinizdir umarım...kendinize iyi bakın..

hakkında hayırlısı cnm inşallah hayırlısıyla en kısa zaman da güzel haberi alırız .....
bizde nasıl olsun tatlım yaramaz cimcimeyle uğraş dur her geçen gün daha fena oluyo 2 çocukla nasıl yapıcam bilmiyorum valla kara kara düşünüyorum :18::18:
tek tesellim eşimin bana destek ve yardımcı olması ay şimdiden ben evi topluyoum cimcime dağıtıyo günde 4 kez evi topladığım oluyo ya dolapları bile döküyoneyse daha bol bol konuşuruz öptüm byeeee...

cnm Allah yardımcın olsun ben evdeyim kafayı yediricek kızım bana bide işe gitsem
yakışıklı oğlunu öp yerimize annesi sende kendine iyi bak ....

oğlum 3 gündür çok huzursuz 3 gecedir uyku uyumuyorum kucağımda uyuyo ağlayarak uyanıyo yerine koymamla uyanması ve ağlaması bir oluyo sanırım dişleri çıkmaya başlıyo daha ne kadar sürecek bu durum ya ((

allah kolaylık versin bazı çocukların bu dönemde böyle olduklarını duymuştum ama yakında geçer biraz daha büyüsünde.

herkese mrb
ben çok şükür iyiyim kızlar ....

veee bebeğimizin cinsiyeti KIZ:
64:

oo ne güzel kızıma arkadaş geliyo ben biliyodum senin bebişinin kız olduğunu aşermen den belliydi bende 5 aya kadar midemdebişey kalmıyodu çok zor bişey ama ben çok zor geçirdim gözlerim şişiyodu ağlamakdan ne zaman normale döncem diye çok şükür geçti sen nasılsın fazla gelemiyorum daha iyice ağırlaşdım bacaklarım ağrıyo dayanamıyorum fazla

kızlar ben 32 hafta 6 günlükmüşüm geçen hafta fazla sölemişim dün doktora gittim 32+6 günlük 2kilo200 gram ve 42 cm miş bebişimiz çok şükür çok çabuk büyüyo az kaldı :18::18::18: sizler nasılsınız çok dua ediyorum sizlere

kk.jpg (34.2 KB (Kilobyte)) kızlar bugün beşiğimiz geldi çok kötü süpriz oldu hiç haberim yoktu beşik geldi diyince ben de dedim yanlış burası değil az daha beşik gidiyodu bebişimizin büyük dayısından geldi sağolsun paylaşıyorum beğencekmisiniz ben çok beğendim çok taşı var acayip parlıyo darısı sizlere nasip olsun inşallah

çoook güzel ve çok şık kubicim güle güle kullanın güzel günlerde inşallah ..hayırlı olsun..

maşallah kocaman olmuş minnoşun....kilosuda çok güzzel maşallah.. ismi ne olcak tı bu arada ..

:)bende senn gibi full erik yedim bütün yazekşi,acı türü...kız olmasını çok istiyoduk
gönlümüze görede oldu şükür.bulantıları düşünmek bile istemiyorum neydi o günler yaaa
hayattan soğmuştum artık işkence gibiydi şükür artık daha iyiyim.

sultancığımmm gözün aydınn demek bir cimcimemiz daha olcuak nasipse oyy maşalllahhh Rabbim kucağınıza nasipe tsinn

çok sağol canım benm ...darsı sana inşallah en kısa zaman da hayırlısıyla

yoncacım beni merak etmişsin
ben tatildeyim şuan da o yüzden pek ugrayamıyorum..
bugün fırsat buldum bakayım dedim...
sen neler yapıyorsun??
ilk ay adet olmuşsun olur normaldir yumurtalar kaç aydır yatıyor sonucta inş en kısa zaman da hayırlısıyla ve sağlıkla kavuşursun bebişlerine demek geldi içimden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…