a.s cnm evt bugün 18 günlük olduk çok sakin bir kızım var bir kedi sesi geliyohemen emiyo uyuyo çok şükür rabbim sizede nasip etsin kucağa alıştırmamaya çalışıyorum hemen yatırıyorum alışmasın diye böle gidiyoruz bozulmazsak iyi evt cnm gün aşırı bıcı bıcı yapıyoruz malum kış havalar soğuk bir gün olup bir gün olmuyo mis gibi kokuyo gazını çıkarmadan yatırmıyorum ve kusmuyo mis gibi çok şükür sütümüzde yarıyo yanakları şişdi birde gıdığı oldu
tabii canım, ne gerek var.
çocuklar üzerinde de zaten olumsuz psikolojik etkileri oluyormuş ilerleyen yaşlarda yapıldığında.
bakalım bizimki nasıl olacak :)
dilerim yenidoğan sünneti yapılabilir bir aksilik olmaz da.
ne aşamada tedavin?
herşey yolunda mı :)
kendini nasıl hissediyorsun?
canım nasılsınn daha 2gün önce seni sordum edoşa doğum yaptımı nasıl dedim daha beklemede dedi işlerim çok yoğun ve bazı ailesel sorunlar yaşadık canım giremedim hiç çok şükür düzeliyor herşey kan sulandırmaya devam eşim istanbulda buay es geçtik günlerimizi yılbaşına kadar hamile kalamazsam aşılama istiyorum hayırlısı canım paşa oğlun nasıl 36 hafalık olmuşsun 41 kere maşallahhhhh güzel haberlerin için duacıyım
oyyy oyyyyy allah nazardan korusun sizi Rabbim sağlıkla kucağına nasip etsin canımm
aminnnnn
çiğdemcim maşallah paşamızaaa
ben de seni çok özledimmm...güzel haberleri vermek umarım en kısa zaman da kısmet olurr...
seni çok öpüyorummm..kendine cici bakkk...
evet canım erken yaptırmak en sağlıklısı ama ben yaptıramadım daha((
umarım sen yaptırabilirsin
merhaba ...çok bekledim ama gelen giden olmadı canlarım..sizleri,muhabbet etmeyi çok özledim..inşallah hepinizin hayatında her şey yolundadır..sizleri seviyorumm
canımm
ben de buranın kalabalık olduğu günleri çok özledim.
doğuma da az bi vaktimiz kaldı, heyecanla oğluşumu bekliyorum
arkadaşlar dr a götürdüm devletdeki dr kan sonucunu büyük çecoklara göre yaorumlamış 7 aylık bebeğe göre normalmiş enfeksyon falan yokmuş çok şükürrr... yarın oğlum sünnet olacak umarı rahat atlatırız çevreden sürekli daha erken yaptırma diyolar ama dinlemedim umarım doğru yapıyorumdur
arkadaşlar dr a götürdüm devletdeki dr kan sonucunu büyük çecoklara göre yaorumlamış 7 aylık bebeğe göre normalmiş enfeksyon falan yokmuş çok şükürrr... yarın oğlum sünnet olacak umarı rahat atlatırız çevreden sürekli daha erken yaptırma diyolar ama dinlemedim umarım doğru yapıyorumdur
selam kızlar.... sonunda bebeğimi kucağıma aldım 13 gün önce.. harika bir duygu. allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...hamile kalmak isteyenlerin bebişini bir an önce kucağına almak isteyenlerin duasını kabul etsin rabbim.
selam kızlar.... sonunda bebeğimi kucağıma aldım 13 gün önce.. harika bir duygu. allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın...hamile kalmak isteyenlerin bebişini bir an önce kucağına almak isteyenlerin duasını kabul etsin rabbim.
iyi akşamlarrr.
sonucum dün çıktıı allaha şükür temiz çıktı.çok korkuodum.genetiğimizdede bişi çıkmadı.
bugünde guatr doktoruna gittim foliküllerin oluşmasını guatırdaa etkiliomuşş bide aşırı saç dökülmem var cildiyeyede gittim şimdi onlar araştırılıo.yrn kan vericemm bakalımm guatırımm yumurtalarımı etkiliomu
iyi akşamlarrr.
sonucum dün çıktıı allaha şükür temiz çıktı.çok korkuodum.genetiğimizdede bişi çıkmadı.
bugünde guatr doktoruna gittim foliküllerin oluşmasını guatırdaa etkiliomuşş bide aşırı saç dökülmem var cildiyeyede gittim şimdi onlar araştırılıo.yrn kan vericemm bakalımm guatırımm yumurtalarımı etkiliomu
Eki Görüntüle 295062 kızlar miniğimiz şeymamız hazırrrkızlar mahşallah deyin hee yoksa uyumuyoo nazar deyiyo esneye esneye
Eki Görüntüle 295062 kızlar miniğimiz şeymamız hazırrrkızlar mahşallah deyin hee yoksa uyumuyoo nazar deyiyo esneye esneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?