gönlüne göre olsun inşallah kübracım, sağ salim kucağımıza alalım da.
öpüyorum seni çok, çıkıyorum ben şimdi.
gene görüşürüz
kendine çok iyi bak, bebişe de
hayırlı cumalar canlar
nasılsınız inşallah herkes iyidir
dün kontrole gittik kızımla
şeker testimizi olduk
850 gram olmuş minik meleğim
şeker testide temiz çıktı allaha şükür
ama benim idrar yollarında iltihap çıktı
antibiyotik verdi doktorum
aşıda 1 hafta sonraya kaldı bu yüzden
bol bol su iç ve ayaklarını üşütme dedi
günaydın kızlarrrr
dün beni nimet aradı salı günü doğum yapmışşş
herşey yolundaymış..çok şükür...kendide çok iyiymişş...
bebişin ismini de EYMEN MERT koymuşlarr...
2900 gr doğmuş MAŞALLAHHH
hepinize selamları varr...
fırsat bulamadığı için girememişş...
öpüyorum hepinizi...
slm kızlar canlar nasılsınız bakıyım bende gıremıyorum bu aralar malum agırlastım ıyıce 1 ayım kaldı kızlar:18::18: sızlerı cok ozledım canlar gecmıslerı okudum maşlh neler lmuş neler neyse hepınızı öptüm
canım allah yardımcın olsun haberini bekliyoruzherkese günaydın ve iyi haftalar
tickerda gördüğünüz gibi "5 gün kaldı" yazıyor ancak benim miniğim sanırım son gününü bekliyor
hayırlısı, sağlıklısı artık, benim acelem yok, beklemedeyim
hepinize sevgiler, çok çok öptüm
slmmm bugünn sonuçlarımı doktora götürdüm sabahtan beri doktordaydımmmm.doktor sende zehirli guatr var dedifilimme ve ulturasana yolladı.2tane nodülüm varmış.zegirli guatrmşım.saç dökülmem yumurtlayamam kilo almam onlara bağlıymış doktor değerlerin düzelene kadar korunacaksınız dediii en az 3 ayy napacamı bilmiyorumm.herşey benim başıma geldii.kadınsal hormonlarım çok düşükmüşşş
5taşındaki yiyenim var bşzde ona sarılıp ağlıyorum.ulturason sonuçum bebekler anne karnındayken fotoğraflarının olduğu kağıtta basıla.aynı kağıt.teyze bu senin bebeğinmi ne kadarda bebeğin varmış.ne zaman karnını kesip alacaklar dio.bebeğine oyuncak alalımmı dio
normal olacak kübracım inşallah.
herhangi bir komplikasyon olmadıkça normal doğumdan yanayım ben.
doktorum da benim gibi düşünüyor çok şükür.
ara ara sancım oluyor tabii ama henüz düzenli ve sık değil.
eh 40. haftamızı bitiriyoruz, bugün bile doğabilir artık
beklemedeyiz, eli kulağında.
aminn canım, çok sağol.
hepimize inşallah
tubacım ben anlamadım, bu hormon testleri ile guatr sonucuna nasıl varılıyor :26:
başka testler de mi yaptırmıştın sen acaba?
acil şifalar diliyorum, bir an önce kurtul inşallah bu sıkıntılardan.
canım benim üzülme ne olur
vardır bunda da bir hayır inşallah
biran önce düzelirsin ve hamiş olursun canım
ne olur ağlama herşeyin bir zamanı var canım
rabbim yardımcın olsun inşallah
canım üzülme sonuçta tedavisi var bu tedaviden sonra bi sorun kalmaz iyi yönden bak dualarım seninle tatlım
canım allah yardımcın olsun haberini bekliyoruz
canım umarım normal olur bende çok istmiştim ama olmadı normal doğum sizin konuşmalarınızı okudumda hamileliğim geldi aklıma ben hamileliğimi özledim bi an tabi oğlum yanımda büyüyor bunun tadı apayrı ama hamilelikte çok güzel bi duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin
tsh hormonum 0 a düşmüş doktor hemen ulturason ve filim istediiii o şekilde bildi.guatırın geri dönüşü yok.ameliyatla alınsa bile ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım ve normal yolla bebeğim olma şansımmm yok
slmmm bugünn sonuçlarımı doktora götürdüm sabahtan beri doktordaydımmmm.doktor sende zehirli guatr var dedifilimme ve ulturasana yolladı.2tane nodülüm varmış.zegirli guatrmşım.saç dökülmem yumurtlayamam kilo almam onlara bağlıymış doktor değerlerin düzelene kadar korunacaksınız dediii en az 3 ayy napacamı bilmiyorumm.herşey benim başıma geldii.kadınsal hormonlarım çok düşükmüşşş
5taşındaki yiyenim var bşzde ona sarılıp ağlıyorum.ulturason sonuçum bebekler anne karnındayken fotoğraflarının olduğu kağıtta basıla.aynı kağıt.teyze bu senin bebeğinmi ne kadarda bebeğin varmış.ne zaman karnını kesip alacaklar dio.bebeğine oyuncak alalımmı dio
çiğdemcimmm güzel haberlerini heyecanla bekliyorummm...
sağlıkla bir avazda kucağına almak nasip olsun inş...
dualarım seninleee
maşallah bebişine şeker sonucunun iyi çıkmasına sevindim iltihap çıkmış geçmiş olsun dikkat et tatlım
tsh hormonum 0 a düşmüş doktor hemen ulturason ve filim istediiii o şekilde bildi.guatırın geri dönüşü yok.ameliyatla alınsa bile ömür boyu ilaç kullanmak zorundayım ve normal yolla bebeğim olma şansımmm yok
herkese günaydınn
merhaba kızlar,nasılsınız...haberlerinizi takip ediyorum,kalbim sizinle...öpüyorum sizleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?