mrb arkadaşlar nasılsınız oğlumun dişi çıktı hemde 2 si birden:))
Selam kızlarrr... Tekrar burada olabilmek çok güzel :)) 6 Aralıkta doğum yaptım ve o günden beri doğru düzgün giremedim.. Allahın izniyle doğumu kolaylıkla atlattım..hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim..Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..Sezeryan oldu doğum ama sonrasında çok zorluk çekmedim..Ameliyatta tansiyonum çok yükselmiş,dr bizi korkuttun dedi ama atlattık Allahın izniyle..Eymen Mert şimdilik uslu bir bebek ama erken olduğu için öyledir diyenler var,gününü doldurunca huysuzlaşabilir diyorlar umarım öyle olmaz..Ben ilerleyen zamanlarda zaman ayarlaması yapmayı öğrenince daha sık gelmeye çalışacağım:)) hepinizi çok öpüyorum..iyi akşamlar..[/QUOTE hayırlı olsun cnm bebişin Allahım nazarlardan korusun
Selam kızlarrr... Tekrar burada olabilmek çok güzel :)) 6 Aralıkta doğum yaptım ve o günden beri doğru düzgün giremedim.. Allahın izniyle doğumu kolaylıkla atlattım..hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim..Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..Sezeryan oldu doğum ama sonrasında çok zorluk çekmedim..Ameliyatta tansiyonum çok yükselmiş,dr bizi korkuttun dedi ama atlattık Allahın izniyle..Eymen Mert şimdilik uslu bir bebek ama erken olduğu için öyledir diyenler var,gününü doldurunca huysuzlaşabilir diyorlar umarım öyle olmaz..Ben ilerleyen zamanlarda zaman ayarlaması yapmayı öğrenince daha sık gelmeye çalışacağım:)) hepinizi çok öpüyorum..iyi akşamlar..
Selam kızlarrr... Tekrar burada olabilmek çok güzel :)) 6 Aralıkta doğum yaptım ve o günden beri doğru düzgün giremedim.. Allahın izniyle doğumu kolaylıkla atlattım..hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim..Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..Sezeryan oldu doğum ama sonrasında çok zorluk çekmedim..Ameliyatta tansiyonum çok yükselmiş,dr bizi korkuttun dedi ama atlattık Allahın izniyle..Eymen Mert şimdilik uslu bir bebek ama erken olduğu için öyledir diyenler var,gününü doldurunca huysuzlaşabilir diyorlar umarım öyle olmaz..Ben ilerleyen zamanlarda zaman ayarlaması yapmayı öğrenince daha sık gelmeye çalışacağım:)) hepinizi çok öpüyorum..iyi akşamlar..
nimetcim haberini aldığıma sevindim , kendine ve bebişine çok iyi bak
betüş dişleriniz hayırlı olsun
herkese selam ve sevgiler benden
benim tosbaam doğum kanalına ilerlemediği için bu hafta sezeryan olacağım ben. çarşamba günü kontrolüm var, duruma göre ya aynı gün ya da cuma olarak tarihimiz belli olacak.
durum budur, hepinizi öptüm çok çok
benimde bugün aklımda hep sen vardın canım,acaba ne yaptı diye düşündüm..Ağır kanlı çıktı senin bebiş,insan biraz kımıldanır,çıkışa doğru...Hayırlısıyla gelir inşş..benim tosbaam doğum kanalına ilerlemediği için bu hafta sezeryan olacağım ben. çarşamba günü kontrolüm var, duruma göre ya aynı gün ya da cuma olarak tarihimiz belli olacak.
benim tosbaam doğum kanalına ilerlemediği için bu hafta sezeryan olacağım ben. çarşamba günü kontrolüm var, duruma göre ya aynı gün ya da cuma olarak tarihimiz belli olacak.
bebeşin hayırlı olsunnn cnmmmmmm senin adına çok sevindimmm.
ayy hiç gülesimm yoktuu çiğdem allahta seni ve tosbanı güldürsünn.kolay doğumlar dilyrm sana.bize dua etmeyi unutmaaa
yerim ben onun dişlerini
benimde bugün aklımda hep sen vardın canım,acaba ne yaptı diye düşündüm..Ağır kanlı çıktı senin bebiş,insan biraz kımıldanır,çıkışa doğru...Hayırlısıyla gelir inşş..
çok sevindim canım,inş hayırlı bir evlat olur...
dualarımız sizinle çiğdemcimmm
sağlıkla kucağınıza almak nasip olur inş...
Allah kolaylık versin canım,başka diyecek bişey yok..:)yok canım nerdee, sen bizim babamızı tanımıyorsun tabii, ona çekmiş minik kuzum kesinnn yani bu durumda.
eğer bir yerde rahatsa zor kımıldatırsın yerinden
benim oğlanlar ikileniyor, korkuyorum
gunaydınnn
uzun zamandır uğrayamadım..
bende kızımda çook iyiyiz çok şükür
benim ağrılarım dışında
sanırım artık ağrılı döneme girdik
bu 31+4 günluk olduk..
sağol canım çıkar yakında sizin dişlerdehayırlı olsun cnm darısı başımıza bnm bebişimde 7 aylık kaşınıo ama çıkmadı henüz
Selam kızlarrr... Tekrar burada olabilmek çok güzel :)) 6 Aralıkta doğum yaptım ve o günden beri doğru düzgün giremedim.. Allahın izniyle doğumu kolaylıkla atlattım..hepinize dualarınız için çok teşekkür ederim..Allah herkese bu duyguyu yaşamayı nasip etsin..Sezeryan oldu doğum ama sonrasında çok zorluk çekmedim..Ameliyatta tansiyonum çok yükselmiş,dr bizi korkuttun dedi ama atlattık Allahın izniyle..Eymen Mert şimdilik uslu bir bebek ama erken olduğu için öyledir diyenler var,gününü doldurunca huysuzlaşabilir diyorlar umarım öyle olmaz..Ben ilerleyen zamanlarda zaman ayarlaması yapmayı öğrenince daha sık gelmeye çalışacağım:)) hepinizi çok öpüyorum..iyi akşamlar..[/QUOTE
hayırlı olsun canım şuan bebeğin nasılsa öyle gider canım bende sezeryanla doğum yaptım sakin biş bebekti hep öyle gitti tabi şuan heryeri kurcalama derdinde:))
yok canım çok zor olmadı çok şükür
canım hoşgeldin allah hayırlı uğurlu etsin inşallah
inşallah şimdiki gibi uslu olur canım
doğumunun da kolay geçmesine ve kendini çabuk toparlamana sevindim canım
allah analı babalı büyütsün inşallah
benim yerime öp eymen merti canım
hayırlı olsun canım dişleriniz zor olmuştur çıkması
gunaydınnn
uzun zamandır uğrayamadım..
bende kızımda çook iyiyiz çok şükür
benim ağrılarım dışında
sanırım artık ağrılı döneme girdik
bu 31+4 günluk olduk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?