edacım kk da bi arkadaşımki yine böyle olmuştu.önce ikizdi sonra vücut birini yok etti.şimdi doğumu yaklaştı galiba.bi çok kadında olabiliomuş.istersen rumuzunu vereyim özelden msjlaşın kafan rahat etmiosa.bana göreyse çoğu kadın bazı aylarda gebe kalırmış bilmeden adetle yada her hangi bişeyle düşürürmüşya bebeğini bu ikiz gebeliklerdede bence öyle oluo.çoğumuz hamile kalırmışız ama bilmeden vücut yok edermiş.tünaydın herkese...
dr kontrolünden geliyorum çok şükür kesemizi gördük...
sadece tek kese göründü..dr büyük ihtimal vucüt birini yok etmiş dedi..
8.2 mm küçücük birşeydi :)
15 gün sonra kalp atışı için gidicez...
çiğdemcim nasılsınedoşum kontrolün iyi geçmiş, tebrik ediyorum.
allah sağlıkla büyümek nasip etsin minişine :)
kızlar, herkesi çok öptüm :**
biz 2 aylık olacağız 1 hafta sonra.
vakit bulunca gelip uzun yazacağım. şimdilik bu kadar
az da sultanın dedikodusunu yapayım, 13 şubatta doğum yaptı kuş ve minik kuşuna kavuştu sağlıkla
allah onları nazarlardan korusun
nimetcim çok duygulandım yazınaaa..eymeni benim yerime öp.iyi dileklerin için ayrıca saolSelam kızlar..Aldığım mutlu haberlere çok sevindim..
Öncelikle edacım çok ama çok sevindim..umarım sağlıklı bir şekile hamileliğini tamamlar bebeğini kucağına alırsın..topiğimizin ilk ikizi diye sevinmiştim ama Allah kalan bebişe sağlık versin,inşallah ikizlerde tuğbaya nasip olur..
Sultancımda minik kuşunu almış kucağına..yorucu ama değeri dünyadaki hiç bir şeyle ölçülemeyen günler seni bekliyor canım :) umarım bu günleri en güzel şekilde geçirirsin..
Bizde kocaman olduk..Eymen tam 2 ay 11 günlük :) 6 kiloyu çoktan geçtik,sürekli emiyor..
kafasında ve kolunda hemanjiom denilen damar toplanması var,kolundaki bir tehlike oluşturmuyor ama kafasındaki için dün ultrasona girdik bir zararı olmadığını ve büyüdükçe gececeğini söyledi dr..benimde belimde varmış ama büyüdükçe geçmiş..inşallah oğlumunda öyle olur..gece uykumuzun hala pek düzeni yok..
Birde yeni bir şey farkettim ben her gün daha çok seviyorum Eymeni :) Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah..işte böyle kızlar ..görüşmek üzere hepinizi öpüyorum
denizcimmm nasılsınnnben aynıyım hala doktor doktor geziyorum doktor beni çok sveioo bırakamıolar.şimdide zehirli guatırım çıktı onla uğraşıyrmkızlaaaaaaar eski muhabbetlerimizi çok özledim niye eskisi gibi olamıyoruz artık yaaabazı arkadaşlarla face den görüşüyoruz ama bazılarıyla hiç görüşemiyoruz. maonyaaa ne yaptı handan kubi. ay özelden face lerinizi falan yzın bulup görüşelim yaaaa ( edammm canım hamileymiş ay hemen faceten tebrik etmem lazım şimdi öğrendim daha :))
özparcım iyi olmana sevindim cnmslmmm,nasılsınız????
biz iyiyiz,günlük bakıyorum belki birinizle denk gelirim diye;ama daha kısmet olmadı..SAdece güzel haberlerinizi okuyup çıkmakla yetiniyorum...hepinizi öpüyorum kocaman
biz geldik teyzeleri minik kızımla
herkese hayırlı cumalar
dün doktor amcamıza gittik
minik kızım 2.200 gram olmuş
maşallah sağlıklı ve herşey yolundaymış
nst ye bağladı çok az bi sancı çıktı
ama korkulacak bişey yokmuş
sanırım doğum normal olacak
çünkü dönmüş doğum kanalına doğru prensesim
ama ben çok korkuyorum normal doğumdan
inşallah hayırlısı olur hakkımızda
edacım kk da bi arkadaşımki yine böyle olmuştu.önce ikizdi sonra vücut birini yok etti.şimdi doğumu yaklaştı galiba.bi çok kadında olabiliomuş.istersen rumuzunu vereyim özelden msjlaşın kafan rahat etmiosa.bana göreyse çoğu kadın bazı aylarda gebe kalırmış bilmeden adetle yada her hangi bişeyle düşürürmüşya bebeğini bu ikiz gebeliklerdede bence öyle oluo.çoğumuz hamile kalırmışız ama bilmeden vücut yok edermiş.
tuğbacım benim ki daha netleşmedi çünkü benim keselerden biri diğerine göre küçüktü..burdaki dr çok rahatsız etmemek için incelemedi belkide ondan göremedi ama ist daki dr um 15 dk uğraşmıştı ve görünmüştü..bakalım 12. haftaya kadar netleşir dedi dr..bazılarında gizlenedebiliyormuşş..
ama inan ben kafama takmıyorum 1 tane olsun benim olsun..
çünkü dr um ikiz gebeliklerin zor ve riskli olduğunu söylüyor..
ben 5.5 ayıma kadar siirtte kalacağım için burdaki dr lara da pek güvenmediğim için daha çok tek olmasından yanayım..
şimdilik memnunum yani..yeter ki gördüğümüz bebiş iyi olsunn
darısı da en kısa zaman da başına olsun canımm
rabbim gönlündekini versin edacımmmm
maşallah canım kocaman oluyorsunuz sizde
ne kadar tatlıdır utku bebek şimdi
rabbim nazarlardan saklasın inşallah
sultanın da olmuş bebişi çok sevindim
rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin inşallah
normal doğum mu oldu acaba
Selam kızlar..Aldığım mutlu haberlere çok sevindim..
Öncelikle edacım çok ama çok sevindim..umarım sağlıklı bir şekile hamileliğini tamamlar bebeğini kucağına alırsın..topiğimizin ilk ikizi diye sevinmiştim ama Allah kalan bebişe sağlık versin,inşallah ikizlerde tuğbaya nasip olur..
Sultancımda minik kuşunu almış kucağına..yorucu ama değeri dünyadaki hiç bir şeyle ölçülemeyen günler seni bekliyor canım :) umarım bu günleri en güzel şekilde geçirirsin..
Bizde kocaman olduk..Eymen tam 2 ay 11 günlük :) 6 kiloyu çoktan geçtik,sürekli emiyor..
kafasında ve kolunda hemanjiom denilen damar toplanması var,kolundaki bir tehlike oluşturmuyor ama kafasındaki için dün ultrasona girdik bir zararı olmadığını ve büyüdükçe gececeğini söyledi dr..benimde belimde varmış ama büyüdükçe geçmiş..inşallah oğlumunda öyle olur..gece uykumuzun hala pek düzeni yok..
Birde yeni bir şey farkettim ben her gün daha çok seviyorum Eymeni :) Allah herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah..işte böyle kızlar ..görüşmek üzere hepinizi öpüyorum
çiğdemcim nasılsın
herkesee selammmm
kızlar ben 13 şubatta doğum yaptım minikkuşuma çok şükür kavuştum
kuzu haber vermiş güzel haberimitelf msj larıyla beni yalnız bırakmadığı içinde ayrıca teşekkürler burdan bidaha
edayada tabii
edoşum burdan da tekrar tebrik ederim sağlıkla kıcağınıza almak nasip olur inşallah sorunzuz
hamilelik geçirirsin inşalah..
tuğbacııım seni hiç unutmadım sürekli dilimdeydin o 20 saatlik sancımda vee doğum masasında da
inşallah kabul eder rabbim..
kübracım çook sağol çok kısa zamanda sende minnoşuna kavuşursun sağlıkla sıhatle inşallah ve kolay doğum nasip olur inşallah
benim gibi 9 doğurmazsın inşallah..:18:
nimetçiim teşekkürler canım maşallah eymenimize daha dün doğdu sanki ama kocaman olmuş
edoşum nasıl gidiyor hamilelik? öpüyorum
herkesee selammmm
kuzu haber vermiş güzel haberimitelf msj larıyla beni yalnız bırakmadığı içinde ayrıca teşekkürler burdan bidaha
edayada tabii
edoşum burdan da tekrar tebrik ederim sağlıkla kıcağınıza almak nasip olur inşallah sorunzuz
tuğbacııım seni hiç unutmadım sürekli dilimdeydin o 20 saatlik sancımda vee doğum masasında da
kübracım çook sağol çok kısa zamanda sende minnoşuna kavuşursun sağlıkla sıhatle inşallah ve kolay doğum nasip olur inşallah
nimetçiim teşekkürler canım maşallah eymenimize daha dün doğdu sanki ama kocaman olmuş
Edaaa çevrim içisin ama galiba topikte değilsinnasılsın canım,her şey yolunda mı?
Selam kızlar..Aldığım mutlu haberlere çok sevindim..
edacım kk da bi arkadaşımki yine böyle olmuştu.önce ikizdi sonra vücut birini yok etti.şimdi doğumu yaklaştı galiba.bi çok kadında olabiliomuş.istersen rumuzunu vereyim özelden msjlaşın kafan rahat etmiosa.bana göreyse çoğu kadın bazı aylarda gebe kalırmış bilmeden adetle yada her hangi bişeyle düşürürmüşya bebeğini bu ikiz gebeliklerdede bence öyle oluo.çoğumuz hamile kalırmışız ama bilmeden vücut yok edermiş.
çiğdemcim nasılsın
nimetcim çok duygulandım yazınaaa..eymeni benim yerime öp.iyi dileklerin için ayrıca saol
denizcimmm nasılsınnnben aynıyım hala doktor doktor geziyorum doktor beni çok sveioo bırakamıolar.şimdide zehirli guatırım çıktı onla uğraşıyrm
özparcım iyi olmana sevindim cnm
maşallah cnm rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
sağol canım, senin de az kalmış, allah sağlıkla, bir avazda doğurmak nasip etsin inşallah.
doğum şeklin belli mi?
isminiz ne olacak :)
sultan sezaryen oldu bu arada.
oy maşallah Eymen'edamar toplanmasının da bir zararının olmamasına sevindim, sendeki gibi o da zamanla geçecektir o zaman :)
biz de çarşamba günü 2 aylık olacağız.
sevilmez mi bunlar yaa, allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
iyiyim tubacım, sen nasılsın
herkesee selammmm
edayada tabii
kübracım ne durumdasın merak ettim seni canımmm???
canım benim allaha şükür iyiyim
sen nasılsın canım?
36+3 olduk çarşamba günü işten ayrılıyorum
doğum izni için canım perşembe günü de kontrol var
şimdilik iyi görünüyorum canım bel ve ara ara karın ağrıları oluyo canım
bende iyi sayılırım cnm..
rahatsızım 3 gündür öksürüyorum..
ilaç kullanmadığımdan doğal yollarla atlatmaya çalışıyorum..
sende sona yaklaşıyorsun ne güzel bir duygu..
darısı bizim başımıza da inş
allah bir avazda doğurmayı nasip etsin inş cnm hiç stres yapma allah yardım eder mutlaka..
geçmiş olsun canım zencefille bal ye canım
faydası olur inşallah birde ılık suyun içine bal ve limon karıştır
öksürük için canım çok iyi geliyo
inşallah biran önce toparlanırsın canım
evet canım sona yaklaşıyorum korkularla ve heyecanlarla
ne olur dua edin hepiniz en çok dua ya ihtiyacım var şuan çünkü
rabbim hepimizi kurtarsın bir avazda inşallah
kızlar ayın 1 inde hamile olduğumu öğrendimmm
şuan da ikiz görünüyor
haber vermek istedimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?