herkesee selammmm
kızlar ben 13 şubatta doğum yaptım minikkuşuma çok şükür kavuştum
kuzu haber vermiş güzel haberimitelf msj larıyla beni yalnız bırakmadığı içinde ayrıca teşekkürler burdan bidaha
edayada tabii
edoşum burdan da tekrar tebrik ederim sağlıkla kıcağınıza almak nasip olur inşallah sorunzuz
hamilelik geçirirsin inşalah..
tuğbacııım seni hiç unutmadım sürekli dilimdeydin o 20 saatlik sancımda vee doğum masasında da
inşallah kabul eder rabbim..
kübracım çook sağol çok kısa zamanda sende minnoşuna kavuşursun sağlıkla sıhatle inşallah ve kolay doğum nasip olur inşallah
benim gibi 9 doğurmazsın inşallah..:18:
nimetçiim teşekkürler canım maşallah eymenimize daha dün doğdu sanki ama kocaman olmuş
canımmm çok sevindim uzun süredir gelemiyodum topiğe şimdi gördüm
1 haftadır var bizde bişey önce yürüteçten düşüyodu yakaladım sonra kucağımda nasıl becerdiyse sıcak tavaya uzandı ve elini yaktı o geçmeden dün düşmüş annem su almaya mutfağa gidince koltuktan tutunup kalkmış kardeşimde ders çalışıyomuş masada kardeşime doğru yürüycem derken düşmüş dudağının üstü kanamış burnu ve yanağı morarmış masaya çarpmış(
slm kızlaaar ayy ne zmndır girmiyodum topiğe girdimde çok mutlu olduum çok gzl hbrler aldım aa sultan doğum yapmış maşalaah darısı başımıza işlhhh edaaaam cnmmm tebrik ederim senii allah tamamına erdirsin işlhhh bzde çok şükür iyiyiz allah işlhh hepimize sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin we tüm isteyenlerede nasip etsin işlhhhh hepinizi we kuzucuklarınızı öpüyorumm
tşk ederim canımm
size de çok geçmiş olsunn
merhaba arkadaşlarrrr nasılsınız ben ve oğlum iyiyiz... dün akşam deprem oldu3.4 şiddetinde oğlumla yalnızdım evde eşim işteydi çok korktum
merhaba arkadaşlarrrr nasılsınız ben ve oğlum iyiyiz... dün akşam deprem oldu3.4 şiddetinde oğlumla yalnızdım evde eşim işteydi çok korktum
cnmm ne kadar çok sevindim bilemezsin 1 aylıkmı oldunuz bakiim hayırlı olsunherkesee selammmm
kızlar ben 13 şubatta doğum yaptım minikkuşuma çok şükür kavuştum
kuzu haber vermiş güzel haberimitelf msj larıyla beni yalnız bırakmadığı içinde ayrıca teşekkürler burdan bidaha
edayada tabii
edoşum burdan da tekrar tebrik ederim sağlıkla kıcağınıza almak nasip olur inşallah sorunzuz
hamilelik geçirirsin inşalah..
tuğbacııım seni hiç unutmadım sürekli dilimdeydin o 20 saatlik sancımda vee doğum masasında da
inşallah kabul eder rabbim..
kübracım çook sağol çok kısa zamanda sende minnoşuna kavuşursun sağlıkla sıhatle inşallah ve kolay doğum nasip olur inşallah
benim gibi 9 doğurmazsın inşallah..:18:
nimetçiim teşekkürler canım maşallah eymenimize daha dün doğdu sanki ama kocaman olmuş
slm kızlarrrr.
ben hala doktor köşelerinde sürünüyrm bugün 3 doktor gezdimmm birazdan sonuçlarım için yine gidicemmmmne çürük i karıyımm artıkkk gülüyrm kendimeee
inş sonuçlarım güzel çıkarr dualarınızı eksik etmeyin benden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?