Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

slm kızlar..nasılsınız bakalım??edam nasıl gidiyor hamilelik,gittin mi yakınlarda kontrole falan??çiğdem kuzuşla napıyosunuz,herşey iidir inşallah..
bizimde bu cumartesi doğum günümüz var.Oğlum 1 yaşına giriyor..Aİlelerimiz yanımızda yok,samimi arkadaşımızda yok öyle..3 kişilik minik ailemizde bir kutlama yapacağız..Kendimce ona ilk doğum günü anısına bişeyler yaptım,ileride hatıra olsun diye:)Bizden bu kadar..Sevgiler

merhaba canım güzel haberlerini bekliyorummm

canım çok şükür herşey yolunda gidiyor..
en son 7+0 de gidip kalp atışlarını duymuştuk..
sabah 9 a randevu aldım..eşim görevden geldikten sonra gidicez inş..
uyku tutmadı :)) merakla sabahı bekliyorum..
inş herşey yolundadır

senin bebişte kocaman oldu maşallahh..
allah uzun ve sağlıklı bir ömür nasip etsin inş..

güldürdün canım beni:)benim içinde çok sık söylenen bişeydir bu..
inş güzel sonuçar almışsındır..bize de haber ver sonuçları

merhaba canım güzel haberlerini bekliyorummm

slm kızlarr.

tshım bu seferde 0dan 6.5a fırlamışşş.bu ayda bebek tedavisine geçemicemmm yani.herşeyde vardır bi hayıırrr.

bu arada kulağıma hava girmiomuşşş burnum eğriymişşşş kbb doktorumda bunları söyledi.

saç için gittiğim doktorda guatırın geçene kadar saçların dökülür dediiii.

güzell hiç bi haberimmm yokkk.ama hamd olsun rabbime

hayırlısı olsun canımmm..herşeyin bir vakti vardır..

dediğin gibi canım bunda da vardır bi hayır..içini ferah tutmaya çalış:)

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız uzun süredir gelemedim iş ev özay derken zaman geçiyo özay yürümeye başladı onun peşinde koşturuyorum 4 dişimiz çıkmıştı şimdi 2 tane daha geliyo onun mızmızlığı var bizden bukadar bide sizleri çok özledik

kızlar sizzee bişi sorucam sizinde yumurtlama dönemlerinizde bazı aylarda su gibi akıntınız oluyormu bazı aylardada daha katıı yumurta akı gibi akıntınız oluyormu yoksa ben hastamıyımmm:26:

maşallah özay' a yürümeye başladı demek
ilk çıkan bir kaç dişe bayılıyorum çok şeker duruyorlar

selam kızlar..iyi akşamlar edacım :) sende erkencisin ben gibi ama tek farkımız ben nete giremiyorum :)
Kısa haber geceyim Eymen hızla büyüyor uykumuz baya düzene girdi ama tam bir kucak kedisi yatırınca ağlama numarası yapıyor :)) görüşürüüüüzz

iyi akşamlar herkesee...
artık kimsecikler uğramaz oldu..
topik güncellenmiyor bile artık

mrb arkadaşlar özaydan fırsat bulup giremiyorum tabi çalışınca evde olduğum zamanları oğlumla geçiriyorum nisan 21 de 1 yaşına girecek zaman çok hızlı geçiyo

Selam kızlar çok uzun zaman oldu görüşmeyeli..
Hepiniz iyisinizdir umarım..Sizlere güzel bir haber vermek için girdim
Nihayet bende hamileyim Aslında pek yeni bir olay değil ama ben anca fırsat bulabildim foruma girmeye.. Çok uğraştım ama sonunda başarıya ulaştım
Her zaman söylediğimiz gibi umudumuzu yitirmemek gerekiyor,bence isteyen herkes mutlaka bu duyguyu yaşayacak..Yeterki hayırlısıyla doğru zamanda olsun..
Öğrendim ki Eda'da hamileymiş,çok sevindim Sağlıkla alalım Edoş inşallah kucağımıza..
Artık çalışmıyorum fırsat buldukça gireceğim topiğe,eski haline dönüştürmeye çalışalım burayı
Şimdilik öpüyorum hepinizi

canım çok sevindim allah kucağına almayıda nasip etsin allah isteyen herkese versin

çoook sevindim canım benim...Darısı isteyenler inş..Fırsat buldukça geliyoruz;ama birirnin toplaması lazım sanırım herkesi:)

:118::118::118::118::118:

Handancım nasıl sevindim anlatamam :)
hepimiz birer birer hamile kaldık, kimimiz yaşını kutladı bebeğinin, kimimiz bizim gibi yeni yeni alışıyor bebekli hayata. derken Eda ve sen hamilesiniz :)
İnşallah çok yakında Tuğba'nın da iyi haberlerini lacağız. ben yürekten inanıyorum. herşeyin başı pozitif düşünce.
çok ama çok tebrik ediyorum, bu arada yolu neredeyse yarılamışsınız, allah sağlıkla tamamlamak, kucağına almak nasip etsin.
inşallah kuzucum.
bu arada cinsiyet belli mi? isim :)
daha sık gelin kızlar, herkesi çok özledim ben.

biz de büyüyoruz işte, kolay bir bebek Utku.
geçen cumartesi sünnet bile olduk :)
herkese sevgiler çok.

Bu arada mutlukız Kübra, doğum yaptın sanırım, nasıl geçti, herşey yolunda mı :)

edoşum senin hamileliğin nasıl gidiyor? bir sıkıntı yoktur umarım.
testlerini falan yaptırmışsındır. tahminim kızdan yana senin için :) hayırlısı olsun tabii.

handanı çok yeni duyduğumdan tahmin yürütmiyorum

sultan kuşumm, sen nasılsın, prenses nasıl?

deniz, efecik kocaman adam oldu artık sanırım :)

sevgi, buğlem prensesle hayat nasıl gidiyor, başladın mı çalışmaya?

hepinizi yeniden ve çok çok öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…