slm kızlarrrr.
ben hala doktor köşelerinde sürünüyrm bugün 3 doktor gezdimmm birazdan sonuçlarım için yine gidicemmmmne çürük i karıyımm artıkkk gülüyrm kendimeee
inş sonuçlarım güzel çıkarr dualarınızı eksik etmeyin benden
slm kızlar..nasılsınız bakalım??edam nasıl gidiyor hamilelik,gittin mi yakınlarda kontrole falan??çiğdem kuzuşla napıyosunuz,herşey iidir inşallah..
bizimde bu cumartesi doğum günümüz var.Oğlum 1 yaşına giriyor..Aİlelerimiz yanımızda yok,samimi arkadaşımızda yok öyle..3 kişilik minik ailemizde bir kutlama yapacağız..Kendimce ona ilk doğum günü anısına bişeyler yaptım,ileride hatıra olsun diye:)Bizden bu kadar..Sevgiler
güldürdün canım beni:)benim içinde çok sık söylenen bişeydir bu..
inş güzel sonuçar almışsındır..bize de haber ver sonuçları
slm kızlar..nasılsınız bakalım??edam nasıl gidiyor hamilelik,gittin mi yakınlarda kontrole falan??çiğdem kuzuşla napıyosunuz,herşey iidir inşallah..
bizimde bu cumartesi doğum günümüz var.Oğlum 1 yaşına giriyor..Aİlelerimiz yanımızda yok,samimi arkadaşımızda yok öyle..3 kişilik minik ailemizde bir kutlama yapacağız..Kendimce ona ilk doğum günü anısına bişeyler yaptım,ileride hatıra olsun diye:)Bizden bu kadar..Sevgiler
merhaba canım güzel haberlerini bekliyorummm
slm kızlarr.
tshım bu seferde 0dan 6.5a fırlamışşş.bu ayda bebek tedavisine geçemicemmm yani.herşeyde vardır bi hayıırrr.
bu arada kulağıma hava girmiomuşşş burnum eğriymişşşş kbb doktorumda bunları söyledi.
saç için gittiğim doktorda guatırın geçene kadar saçların dökülür dediiii.
güzell hiç bi haberimmm yokkk.ama hamd olsun rabbime
slm kızlarr.
tshım bu seferde 0dan 6.5a fırlamışşş.bu ayda bebek tedavisine geçemicemmm yani.herşeyde vardır bi hayıırrr.
bu arada kulağıma hava girmiomuşşş burnum eğriymişşşş kbb doktorumda bunları söyledi.
saç için gittiğim doktorda guatırın geçene kadar saçların dökülür dediiii.
güzell hiç bi haberimmm yokkk.ama hamd olsun rabbime
hayırlısı olsun canımmm..herşeyin bir vakti vardır..
dediğin gibi canım bunda da vardır bi hayır..içini ferah tutmaya çalış:)
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız uzun süredir gelemedim iş ev özay derken zaman geçiyo özay yürümeye başladı onun peşinde koşturuyorum 4 dişimiz çıkmıştı şimdi 2 tane daha geliyo onun mızmızlığı var bizden bukadar bide sizleri çok özledik
Selam kızlar çok uzun zaman oldu görüşmeyeli..
Hepiniz iyisinizdir umarım..Sizlere güzel bir haber vermek için girdim
Nihayet bende hamileyimAslında pek yeni bir olay değil ama ben anca fırsat bulabildim foruma girmeye.. Çok uğraştım ama sonunda başarıya ulaştım
Her zaman söylediğimiz gibi umudumuzu yitirmemek gerekiyor,bence isteyen herkes mutlaka bu duyguyu yaşayacak..Yeterki hayırlısıyla doğru zamanda olsun..
Öğrendim ki Eda'da hamileymiş,çok sevindimSağlıkla alalım Edoş inşallah kucağımıza..
Artık çalışmıyorum fırsat buldukça gireceğim topiğe,eski haline dönüştürmeye çalışalım burayı
Şimdilik öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?