canım benim çok sevindim zaman nasıl hızlı akıp gidiyor şimdi 2. ne güzel
bende arada uğrayabiliyorum oğlumdan fırsat kalmıyo işten gelince yakamı bırakmıyo 21 aylık olduk sizleri burda sohbet etmeyi çok özledim hepinizi öpüyorum
Meraba arkadaşlar.topiğin heralde anne olanayan son kişisi olarak size güzel bi haber vermeye geldim hamileyimmm.ama yine düşük tehlikem var 1 hafta hastanede yattım bu sıcakta grip oldum ve boğazım şişti öksürük hapşuruk birde kusma kesenin şeklini bozmuş ve sancımı artırdı.inş rabbim kucağıma almayı nasip eder.görüşmek dileğiyle.
selam kızlar hepinizi öpüyorum kocaman... Buğlem bebeğim 26 aylık oldu ve 3 ay sonrada erkek kardeşine abla olacak inşallah yani tekrar hamileyim kızlar
canım benim çok sevindim zaman nasıl hızlı akıp gidiyor şimdi 2. ne güzel
bende arada uğrayabiliyorum oğlumdan fırsat kalmıyo işten gelince yakamı bırakmıyo 21 aylık olduk sizleri burda sohbet etmeyi çok özledim hepinizi öpüyorum
Slm nasılsın seker vefa adına yazsalar dıyorsunda canım ya ınankı bebişlerinizler olunca ınankı fırsat bulunca ev iyiydi bebişin bakımımda yemekte derken aksam oluyor.oyuzden kızlara kahırlanma olmazmı fırsat bulanlar emınım yazarlar yada yazıyorlardır.bak bana uzun zaman sonra anca yaza bildim. Neyse sen bızı boş ver sen nasılsın bakayım az buçuk geçmişe baktım ama rabbım nsalar sanada dılegındekı yuregındeki bebişin nasip etsın inşallah canım. Neyse ben kaçar öptüm iyi gecelerUa27 teşekkür ederim iyiyim cnm.kızlar arada sıradada olsa vefa adına herkes nasıl oldunu yazsa
Çok teşekkürler özparcımmerhabbaaaaa...Nasılsınız kızlar..Bİzde pek bi değişiklik yok yola devam ediyoruz..Tubacım çooook sevindim,inşş herşey yolundadır.Haberlerini bekliyorumm.Hepinizi çook öpüyorum:)
herkese merhaba :)
uzun bir aradan sonra size bir selam vermek istedim.
oğlum aralık ayının 22sinde 2 yaşını bitirecek ve ben ikinciye hamileyim. aslında yeni de değil, 28. haftayı bitirdik bile :) evet, ocak sonunda oğlumun bir kız kardeşi olacak nasipse.
hepinizi çok öpüyoruz, sevgilerimizi gönderiyoruz :)
dilerim herkesin keyfi yerindedir. minişler sağlıkla büyüyordur :*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?