Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

merhaba kızlar :) ben ara sıra girip haberlerinizi alıyorum .. ne güzell herkes evladını büyütüyor... Allah hepsine sağlıklı uzun ömürler versin.. anne olmak isteyenlere de bu güzel duyguyu en kısa zamanda tattırsın..
benim kızım da 1.5 yaşına geldi .. o kadar çabuk büyüyor ki ben bile şaşırıyorum...
sevgiyle kalın :)

saol canım darısı sana inşallah...herkes eski günleri özlüyor canım gerçekten çok güzeldi ama bebeklerden fırsat gelmiyor artık nete girmeye ama gönüllerimiz bir

Meraba arkadaşlar.topiğin heralde anne olanayan son kişisi olarak size güzel bi haber vermeye geldim hamileyimmm.ama yine düşük tehlikem var 1 hafta hastanede yattım bu sıcakta grip oldum ve boğazım şişti öksürük hapşuruk birde kusma kesenin şeklini bozmuş ve sancımı artırdı.inş rabbim kucağıma almayı nasip eder.görüşmek dileğiyle.

canım benim çok sevindim adına.
dilerim bu kez herşey yolunda gider, sağlıkla alırsın meleğini kucağına.

mesajını biraz geç gördüm ama şu an herşey yolunda mı? tedavi mi oldun?
kendine çok iyi bak

selam kızlar hepinizi öpüyorum kocaman... Buğlem bebeğim 26 aylık oldu ve 3 ay sonrada erkek kardeşine abla olacak inşallah yani tekrar hamileyim kızlar

sevgicim, doğdu mu minik meleğin :)
grubumuzun ilk bebeğiydi sanırım senin prensesin, şimdi de abla oldu demek :)
öpüyorum çok çok.
sevgiler

Saol cnm.yine sorunluyumda çok şükür kesenin şekli düzelmiş.troidim zehirli guatıra dönmüş şimdide onla uğraşıyorum.biraz ağır geçio çok kusuyorum mide ağrım çok ve hiç bişey yiyemiyorum ama buna şükür:)

Slm kızlar nasıldınız uzun zamandır nete gıremıyorum Tuğbacım sen nasılsın ılk açtığımda senın yazını okudum seker dedıgın gıbı zaman ne çabuk gecıyor ınankı benım oluşumda aynı durmak yorulmak bılmıyor aksam yorgun düşüyorum.sevgıcım sendinde 2.ci bebısın hayırlı olsun darısı olmayanlara nasıp etsın ınsallah.tanıdıgım kızların hepsıne çok çok slm eskı sohbetlerınızı özlüyorum bebişler olunca ınsan fırsat bulupta nete gıremıyor girsende hemen çıkman gerekiyor.neyse Allah can saglıgı versın gönüller bır olsun degılm?hepınızı çok çok öpüyorum kızlar bebişlerinizler mutlu huzurlu günler dılıyorum

Son düzenleme:
Ua27 teşekkür ederim iyiyim cnm.kızlar arada sıradada olsa vefa adına herkes nasıl oldunu yazsa

Ua27 teşekkür ederim iyiyim cnm.kızlar arada sıradada olsa vefa adına herkes nasıl oldunu yazsa
Slm nasılsın seker vefa adına yazsalar dıyorsunda canım ya ınankı bebişlerinizler olunca ınankı fırsat bulunca ev iyiydi bebişin bakımımda yemekte derken aksam oluyor.oyuzden kızlara kahırlanma olmazmı fırsat bulanlar emınım yazarlar yada yazıyorlardır.bak bana uzun zaman sonra anca yaza bildim. Neyse sen bızı boş ver sen nasılsın bakayım az buçuk geçmişe baktım ama rabbım nsalar sanada dılegındekı yuregındeki bebişin nasip etsın inşallah canım. Neyse ben kaçar öptüm iyi geceler

mrb.arkadaşlarrarada giriyorum ama hala aynı bişey yazan yokdie bende çıkıyorum aslın da...
ben iyiyim şükür 1 aydır Kıbrıs da yaşıyorum tayinimiz buraya çıktı rabbım nasip edersede 2 yıl burdayız.
kızım buğlem su şubatta 2 yaşına gircek inşallah..
2. bebeği düşünmeye başladım şuan düşünme aşamasındayız,ne zaman yapım aşamasına geçer bilmem
tuğbacım sana da çooooooooook sevindim rabbim kucağınıza alamayı koklamayıda nasip eder inşallah...
bebeğine isim de karar verdin mi...bulantıların geçmiştir artık...

Meraba sultancım bende herzaman bakıyorum ama kimsecikler uğramıyor.çok şükür bulantılarım bi sabah oluyor bu ay eski yememe geçtim 1ayda 4 kilo aldım:))) ilk 4 ay zayıfladım su bile içemiodum.isim konusu daha net bişey yok fikirleriniz olursa paylaşın sevinirim.

Bu arada 2. Bebeği düşünmeyi çok iyi etmişsin rabbim gönlündekini versin bende arka arka istiyorum çocuklarımı allah nasip ederse tabi.bu arada benim bu hafta bacaklarım çok ağrıyor hani çok yürüyünce kara sular indi derler ya resmen öyle varis ağrısı gibi.gebelikten olsa gerek değilmi?

merhabbaaaaa...Nasılsınız kızlar..Bİzde pek bi değişiklik yok yola devam ediyoruz..Tubacım çooook sevindim,inşş herşey yolundadır.Haberlerini bekliyorumm.Hepinizi çook öpüyorum:)

herkese merhaba :)
uzun bir aradan sonra size bir selam vermek istedim.
oğlum aralık ayının 22sinde 2 yaşını bitirecek ve ben ikinciye hamileyim. aslında yeni de değil, 28. haftayı bitirdik bile :) evet, ocak sonunda oğlumun bir kız kardeşi olacak nasipse.
hepinizi çok öpüyoruz, sevgilerimizi gönderiyoruz :)
dilerim herkesin keyfi yerindedir. minişler sağlıkla büyüyordur :*

merhabbaaaaa...Nasılsınız kızlar..Bİzde pek bi değişiklik yok yola devam ediyoruz..Tubacım çooook sevindim,inşş herşey yolundadır.Haberlerini bekliyorumm.Hepinizi çook öpüyorum:)
Çok teşekkürler özparcım

Hayırlı olsun bende ocak ortasında kız annesi olucam inş
İsim düşündünüzmü

kızlar facebook adresim kübrakkbay eklemek isyen olursa özledim sizleri eski sohbeti

Son düzenleme:
Kızlar ben hamileyim hayırlısıyla şeymaya kardeş geliyor daha çok küçük 3 haftalık darısı tüm isteyenlere inşallah

Selam kızlar.
Çook uzun zaman oldu uğramayalı,yazmayalı. Herkes iyidir umarım.
Tuğba'nın da bebeğini kucağına almasıyla sanırım tamamlandık nihayet. Artık hepimiz anneyiz.
Hatta artık 2.ler doğdu veya yolda :)

Gözün aydın Tuğba,sağlıkla analı babalı büyüsün inşallah.

Allah bize evlatlarımızın hep sağlıklı,güzel günlerini göstersin. Anne olmak isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.
2010 yılında sabırla bu günleri bekliyorduk. Binlerce şükür.
Kendinize ve bebişlere iyi bakın. Öpüyorum çok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…