günaydın kızlar.
bugün muharremin 10. günü
ben bugün bebek kıyafeti yada biberon alıcamm bugün alınan şeyin 1 yıl mahrumiyeti görülmezmiş.gecen senede almıştım.
bugün eve ufak tefek erzak alınırsa 1 yıl boyunca o evde bereket olunur.
fakir fukarayı sevindirmek ve sadaka vermek bugün çok sevaptır.
bugün gusledenler ufak tefek hastalıklaırndan kurtulur.
en az 10 müslümana 1 er selam veya 1 müslümana 10 selam verilir
selamun aleykum
Aleyküm selam arkadaşım,
Mübarek Muharrem ayında olduğumuzu biliyodum ama böyle 10.günü'nü bilmiyodum.
Öğrendiğim iyi oldu Allah razı olsun senden sağol.
Eeee bende hasretini çektiğim, gelmesini beklediğim bi bebek var. Daha rahim'e düşmedi ama olsun biz onu bekliyoruz.
Onun için bi şeyler alıyım bende o zaman
burdayım edacım her gün bakıyorummm topiğeee ama kimseler olmuypr.
sen nasılsın miniğin napıooo?
edacım sen kürtajdan ne kadar sonra adet oldun hatırlıyormusn
bende fırsat buldukça uğruyorum cnm..
bende dorukta çok iyiyiz çok şükür..büyüyoruz :)
ben 37. gün adet olmuştum canım..
45 güne kadar adet olunması lazımmış..dr um öyle demişti..
slm kızlar.
size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti
slm kızlar.
size güzel bi haber vermek için eve gelmeyi bekliyodum ama böyle bi haber vermek nasipmiş.
ramazan bayramından sonra adetimin az gelmesiyle doktora gittim hamile oldumu öğrendim.düşük tehliken var dedi doktor.hep yattım çok az kalktım ayağa.lekem hep geliodu.1hafta kadar önce lekelenmem durdu.salı günü kanama ve aşırı karın ağrısıyla doktora gittimki inş tekrar bebeğin olur bebeğin kalp atışları yok dediler bebek 11 12 haftalık olmlıyken 8 9 haftalıkta kalmış.çarşamba günü kürtaj oldum.yaşadığım duygular ve acılar tarifsiz.yıllar sonra ne halde elime geçmişken kürtaj masısana çıkmakkk cansızda olsa bebeğimi aldırmak çok zoruma gitti
slm kızlar.
canım benim inan çokkkk üzüldüm çok zor bi durum ama iyi yönden bak hamile kaldıysan tekrar kalabilirsin
mrb arkadaşlar nasılsınız ben ve oğlum iyiyiz şükür. o eski günlerimizi çokkk özlüyorum hergün burdaydık herşeyi paylaşıyorduk şimdi 2 ayda ancak uğrayabiliyorum özay bilgisayar başına geçirmiyo gündüz işte olduğumdan özlüyo...
kızlarrr nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
burdayım canım,karşılaşamıyoruz tabi..Nasılsın??
saol cnm bugün 41 gün oldu ama daha benim lekem bitmedi.doktora gittim tahlil yapmadan bi ton ilaç verdi.bende alıp içmedim şimdi adt olmuşum sevindim iyiki içmemişim.
onun haricinde iyiyimmm.
Sen nasılsın küçük prens nasılll
sevindim canım senin adına inşş burdan sonraki süreç çok iyi geçer,bebişine kavuşursun..
ben ev,iş arasında sürünüyorum canım,herşeye yetmeye çalışıyorum,bi çoğunda eksik kalıyorum..Bizim ufaklık büyüdü, 2 yaş sendromuna bile hafif giriş yaptı..bu aralar gün bitsede zaman çabuk geçse diye bakıyorum hayata:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?