Benim günüm yarın ama bilmiymki.ctesi test yaptım çıkmadı.çıkmamış olabilir diye düşünüym ama.kızlar beni kandırmadan söyleyin olsa çıkarmıydı?
Kızlar geldim,ama yani maşallahbu topiğin hızına yetişilemiyoki,kazara işimiz falan çıkmasın yani bi çıktık mı,geçmişi okuuuu okuuuu bitmiyo..kadınlar kulübünün cep telefonu uygulaması çıksın yetkililere sesleniyorum !! hihoyyyt bilgisayar başında olamadığımızda da konuşabilelim yaniiii.
canım sen içini ferah tut günün geçsin yine yap ama bence en güvenilir yol kanda baktırmak teste güvenmemek lazımm inş. hamilesindir canımm hadi bekliyoruz haberlerini
Bu arada pretty sen zonguldakda mısın?
Benim günüm yarın ama bilmiymki.ctesi test yaptım çıkmadı.çıkmamış olabilir diye düşünüym ama.kızlar beni kandırmadan söyleyin olsa çıkarmıydı?
şu testi birde ben yapabilsem. o heyecanlı bekleyişi çok merak ediyorum.evet canım zonguldaktayım.
çıkabilirdi ama çıkmayadabilir,yahu ben hamile değilken pozitif çıktı diyom size,ben inanmıyorum bu idrar testlerine,üstelik pahalı olan markayı almıştım,evde resmi duruyo hala bildiğin çift çizgi,aynı gün hastaneye gittim kanda negatif çıktı.Sen bekle kuzum az daha sabret.
valla ne desek yalan olur şimdi canım en iyisi sen bi kan testi yaptır garanti olsun
canım sen içini ferah tut günün geçsin yine yap ama bence en güvenilir yol kanda baktırmak teste güvenmemek lazımm inş. hamilesindir canımm hadi bekliyoruz haberlerini
Bu arada pretty sen zonguldakda mısın?
hayır araştırmalarıma göre idrar testinde ancak adet gecikmesinden 1 gün sonra çıkarmış.
çok uzman değilim ama araştırdıklarımdan öyle öğrendim. bebiş vardır inşallah bikaç gün bekle.
canım evdeki testler regl gecikmesinden 10 gün sonra çıkıyor net yanı bi gecikme yaşa bekle bak ben bugün geçti bekliycem kafamı karıştı bide 32. gün dediler 17 haziran çıkıyo o yüzden bekliycem biraz
canım gec dollenme olabılır umudunu yıtırme bakıyım regl gecıkmesını bekle oldumuu ay heycanlandım yaa ınşlh bebek bekleyenlerın bebişlerı olursa varya bebek patlaması ocak burda:lepi:
ayyy kızlar inş ya bu ay okadar dua ettimki.en iyisi cumaya kadar bekliyecem.cuma kan testi yapacam.karar verdim.
bencede bi kanda baktır canım inşallah gelir bebiş
aynen canım bende çok dua ettim yasın kitabım elimden dşmedi allah duycak bizleri
cumaya beraber bakalım okkaydirigubbakcemile5
seninli nasıl oldu ya enteresan negatif çıkması oluyoıda hatalı pozitif hiç duymamıştım
evet hastanede idrar testide olabilir kan testindne korkıyorummeyvahedigeldismile
kızlar bısey dıcem kım arkadasımız gunu nu beklıyorsa ona yasın okuyalım dua edelım sevabı hem hem bıze hem arkadasımıza olsun ne dersınız
betusçüm hoşgeldin canım :teytey:
Mersi canım.inşallah o tarihte regl olmam hamiş olurumBismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ
[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı
busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
ua27 |20.06.2010| 14.deneme
ozpar |20.06.2010|
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
maonyaaa |05.07.2010| 15.deneme
darkangellover58 |07.07.2010| 10.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme
Porkadal |08.07.2010| ?1.deneme
zeynep4 |?| 2. tüp bebek denemesi
[/table]
sultancım gelmişsin selam yok mu:umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?