Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar ozpara ozel msj attım gel dıye ama bakalım gelcekmııı hepımızı dagıldı sandı galıbaa:uhm: ama bı gelsede gorse burayı:dance:

bende tedavi görüyorum geçen ay başladım tedaviye inşallah en kısa zamanda bende hamile kalırım

hayırlı yolculuklar tatlım:gitme:

yeni başlıcaz canım benim ilk bebek gittide.7 ay oldu

ılk bebek gıttıde derken:uhm: kaybettınmıı yanııı eger kaybettıysen bu tarz lafın hıc hos degıl canım gıttı demen kaybettım ney desen daha ıyı olurdu bence :bbo:

ılk bebek gıttıde derken:uhm: kaybettınmıı yanııı eger kaybettıysen bu tarz lafın hıc hos degıl canım gıttı demen kaybettım ney desen daha ıyı olurdu bence :bbo:
bir önceki topikte öyle uzun uzun anlattım ki bu durumumu,biliyosun sandım .zaten ben üzüklüyorum bide sen üzme canım

bir önceki topikte öyle uzun uzun anlattım ki bu durumumu,biliyosun sandım .zaten ben üzüklüyorum bide sen üzme canım

kusura bakma ama nıyetım kımseyı uzmek degıl bıan okuyunca sasırdım oyuzden dedım.buarada durumunuda bılmıyorum anlatmanada gerek yok madem uzuluyosun varsın anlatma olsun

kusura bakma ama nıyetım kımseyı uzmek degıl bıan okuyunca sasırdım oyuzden dedım.buarada durumunuda bılmıyorum anlatmanada gerek yok madem uzuluyosun varsın anlatma olsun
Saol canım kendimi yeni ytopladım gücümüde.artık ileri bakiim diyorum .böyle arkadaşları bulmuşum sizde yardım ediyosunuz bana,saolun.burda yanlızım bide .ama siz varsınız iyiyim

Saol canım kendimi yeni ytopladım gücümüde.artık ileri bakiim diyorum .böyle arkadaşları bulmuşum sizde yardım ediyosunuz bana,saolun.burda yanlızım bide .ama siz varsınız iyiyim

sende saol canım benımm evet onune bak artıkk degılmıı onunde uzun yıllar var ınşlh vede bızler varız burdaa..opuyorumnanaktan

Sen sıkma canını biz hep seninleyiz ve yanlızda hissetme kendini olurmu olumunekankayizsmile

Kızlar kızlar gelem mi yanağınızdan öpemmi :teyteypuyorumnanaktan

ama benım annem optur dedı ama elletme dedıııkaydirigubbakcemile3:roflol:

ama sen opebılırsın benııısırnaşık şey

ayyy catlıcam sımdı yaaa cok cok cokkkkkkkk sıcak kayserı yaaaaaaa oturdugum yerden ter dokuyommm kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…