aaaa çok sevindim ne güzel böyle düşünüyorsan. bende sana arkadaşlık daveti göndermiştim tamkaydirigubbakcemile5
kendim soruyorum kendim dinliyorum. bende kendi kendime sohbet edeyim bari. naber ben? iyiyim ben saol. senden naber? benden de iyilik be ben:bbo:
rıce ederım canım yaa bugun sıze yarın bıze degılmııı opuyorumnanaktan
yarın baslayalşımmı okumaya
banamı gonderdın kızzz bende kıme dıyorsa dıye dusunuyomm ılahı ne dıyımm arkdslı kabul ettım canım..eger gebelık belırtısı varsa dıkaat etcen seyler agır işler yapmıcan cıg ete ellemıceksın cılek gıbı rengı cıkan seylerı elıne yuzune bulastırmadan duzgunce yıyeceksın o dedıgın seyın yanında da fazla durmmıcaksın o caok etkılıymıs aklıma geldıkcede derım sana oldumuopuyorumnanaktan
kendim soruyorum kendim dinliyorum. bende kendi kendime sohbet edeyim bari. naber ben? iyiyim ben saol. senden naber? benden de iyilik be ben:bbo:
evet teşekkür ederim. bunları aklımıza geldikçe etraftan öğrendikçe birbimize söleyelim çok önemli bunlar. ben çiğ et meselesini bikaç gün önce duydum mesela ilk kez.banamı gonderdın kızzz bende kıme dıyorsa dıye dusunuyomm ılahı ne dıyımm arkdslı kabul ettım canım..eger gebelık belırtısı varsa dıkaat etcen seyler agır işler yapmıcan cıg ete ellemıceksın cılek gıbı rengı cıkan seylerı elıne yuzune bulastırmadan duzgunce yıyeceksın o dedıgın seyın yanında da fazla durmmıcaksın o caok etkılıymıs aklıma geldıkcede derım sana oldumuopuyorumnanaktan
arkadaşlık teklüfümü kabul eder üsen daha bir alem olacağımdırkaydirigubbakcemile3:roflol: ay alemsin deniz :roflol:
kızlar ben cıkıyom 5 de iş paydosum varr kocaman Şeniz sızı kendınıze cıcı bakın oldumu sabah iştimaya gec kalmayın TOPLANMA SAATIMIZ 9:30 DUR ona goreklava:
et mi canım onu hiç duymamıştım:uhm: nieki
kızlar ben cıkıyom 5 de iş paydosum varr kocaman Şeniz sızı kendınıze cıcı bakın oldumu sabah iştimaya gec kalmayın TOPLANMA SAATIMIZ 9:30 DUR ona goreklava:
bende çok öpüyorumHadi şekercim yarın görüşürüz,öpüyorum çok.. opuyorumnanaktan
bu mesaj kime derseniz de o kendini biliyor:jeyyar:seyret seyret sen kadın dere otu biber katıp mücver yapıyo sende beni bırak ona bak:umursamaz:
seyret seyret sen kadın dere otu biber katıp mücver yapıyo sende beni bırak ona bak:umursamaz:
işyerindeyim. ama kendi dükkanımız olduğu için sorun yok. karşımda tv önümde pc kaydirigubbakcemile3AMA sende izliyosun uzun zamandır izlemiyodum kanallarda bişey yok die açtım..sen evdemisin kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?