yarın unutmadan sorayım bari, sağol canım kaydirigubbakcemile5
Ben yaptım valla içiyorum..sonra fala da bakıcam :) neyse halim o çıksın falim sırnaşık şey öyle mi deniyodu :)))
doktorum dogum yap ondan sonra yapariz, riske atmaya degmez ufak bi yara zaten demişti...bi de mantar da vardı fitil kullandım o fitil belki yarana da ii gelir demişti..sonrasında muayene olmadım hiç ne alemde bilmiyorum :S
Arkadaşlar tel açtımç. Hala sonuç çıkmamış. Makinadaymış kanlar..meraktan çatlıyorum. Içimi korku kapladıııı:
Arkadaşlar tel açtımç. Hala sonuç çıkmamış. Makinadaymış kanlar..meraktan çatlıyorum. Içimi korku kapladıııı:
yaaa ben sivasta dondurtmustum su an başka yerde yaşıyorum burda muayene oldum dün doktor biz doğum yapmamış bayanlarda önermiyoruz dedi ama kısırlıga neden olmadığını söyledi..sadece sipermlerşn geçişini hızlandıran hücreleri öldürebiliyomuş ultrason çekindim bi sorun yok dedi.. birde hsg mi çekinsem acababilmiyorumkismile endişelendim sivastaki doktorumu aradım dün oda rahat ol dedi sadece rahim ağzındaki yarayı dondurdum yaksaydım tüplerde tıkanma yapabilirdi dedi. dordurmak ve yakmak işlemi ayrıymış sanırım.. sizin tanıdklrınız varmı yaa donduran rahat ol dedi ama korkuyorum şuan
yaaa ben sivasta dondurtmustum su an başka yerde yaşıyorum burda muayene oldum dün doktor biz doğum yapmamış bayanlarda önermiyoruz dedi ama kısırlıga neden olmadığını söyledi..sadece sipermlerşn geçişini hızlandıran hücreleri öldürebiliyomuş ultrason çekindim bi sorun yok dedi.. birde hsg mi çekinsem acababilmiyorumkismile endişelendim sivastaki doktorumu aradım dün oda rahat ol dedi sadece rahim ağzındaki yarayı dondurdum yaksaydım tüplerde tıkanma yapabilirdi dedi. dordurmak ve yakmak işlemi ayrıymış sanırım.. sizin tanıdklrınız varmı yaa donduran rahat ol dedi ama korkuyorum şuan
evet gerçekten çok zor beklemek...bunu bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum...ama benim gibi kötü haber almak dahada kötü...inşallah sen beklediğin haberi alırsın canım benimEllerim titriyor resmen yaçok kötü oldum. Beklemesi en zoruymuş ya..
1 buçuk saat canımkaç saatlik bir yok canım
Ellerim titriyor resmen yaçok kötü oldum. Beklemesi en zoruymuş ya..
Ellerim titriyor resmen yaçok kötü oldum. Beklemesi en zoruymuş ya..
evet canımmm...senin durumun farklımıbeklemek çok zor Allah ım gönlündeki evlada kavuştursun.... inşaallah hamişsindir... burdaki arkadaşların çoğu sanırım normal yolla bekleyenler bebişini dimi...
evet gerçekten çok zor beklemek...bunu bizzat yaşayan biri olarak söylüyorum...ama benim gibi kötü haber almak dahada kötü...inşallah sen beklediğin haberi alırsın canım benim
adetin geciktimi...eğer geciktiyse seni üzmek istemem ama negatif yada kimyasal gebelik benimki gibi...arkadaşlar şimdi merkezden aradılar.
5.48 miş
yani negatifmiş. ortada kalmış 1 hafta sonra tekrar yaptırın bizde dediler. BU NE OLUYO YA ANLAMADIM BİŞİİİ
arkadaşlar şimdi merkezden aradılar.
5.48 miş
yani negatifmiş. ortada kalmış 1 hafta sonra tekrar yaptırın bizde dediler. BU NE OLUYO YA ANLAMADIM BİŞİİİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?