Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

canım ben yapdım takvimin üzerinde işaretler var
son adet 2 temm 31 günde

hperi canım bu ovulasyon testi nasıl bişey nereden alıyorsun biraz bilgi verirmisin canım ben bu ay regl olursam deneyim bi nasıl bişeymiş bide fiyatı ne kadar

canım ovulasyon testi idrardaki LH hormonunu tespit eden bir test,bu hormon salgılanınca 24 ile 36 saat arasında yumurtlayacağın anlamına geliyor.siklusunun uzunluğuna göre teste başlayacağın zamanı belirliyorsun mesela 28 günde bir adet oluyorsan 12.gün başlıyorsun teste,hergün aynı saatte(ilk idrar olmayacak) saat 15:00 16.00 gibi olabilir mesela;öncesinde 4 saat idrar yapmamış olucan ve fazla sıvı tüketmemiş olucan.
Değişik testler var kimi gebelik testi gibi çift çizgi çıkıyor o hormonu tespit edince,benim aldığım dijital olan ekranında gülen surat çıkıyor eğer pozitifse,onu görünce çalışıyorsun bol bol.
ovulasyon testi diye yaz bir sürü marka çıkıyor,benimki 75 TL(içinde 7 tane çubuk var),ama diğer markalar 15 lisi 22,50 falan.
açıklayıcı oldumu acaba?aklına takılan birşey varsa sor canım

canım ben yapdım takvimin üzerinde işaretler var
son adet 2 temm 31 günde

şimdi 14temmuzla/19 temmuz yumurtlama günü olarak gözüküyor...temuz 15de yumurtan gelişmeye başlıyor 19dada çatlıyor..... yani 14/temuzdan başlayarak 20 temmuza kadar beraber olman lazım... 24 temmuz döllenme tarihini gösteriyor.... o tarihde döllenme gerçekleşmiş olması lazım 29da kanda 31de idrarda çıkabilir diyor olmazsa 2 ağustosda hastalancaksın diyor...

selam canım
bende bu ay bu teste başlıcam benim adetlerim 28 günde bir oluyor demek 12. gün başlıcam 50 liraya aldım ben içinde 5 tane varmış sanırım presed kullandınmı canım sen ben bu ay onuda kullancam ayrıcanaktan yakıda var tabi adetim bitsin die bekliyorum herseye başlıcam yaabayanssulusmile

oooooooooo süpermiş yaaa tammam bekleyelim bakalım
çok sağol canım benim :1hug:

Konuyu Toplam 11 Kullanıcı okuyor. darkangellove58, trhn1677, hperi+, babu, elfkaya, karats, zeytin1007, enepInAr, makca, CNNYSR, _dreamlike_

kızlar sperm 48 saat ile 72 saat canlı kalıyormuş..yumurtlama olayı ise 1 hafta gelişiyor çatlıyor işde o çatladığı an spermle buluşursa döllenme oluyor ve ne yazıkki yumurtanın ömrü sadece 24 saat çatladıkdan sonra.... yani o 24 saati yakaladınız yakaladınız yakalayamazsanız 1 ay diğer çalışmalar boşa oluyor... o nedenle sorunsuz arkadaşların yumurtlama dönemlerini takip etmeleri halinde 3 ay içinde gebelik elde edebilirler...

o zman ben bu çok dikkat edeyim bizde herhangi bi sorun yok

ya canım bende tıkladım o linke ama ingilizce olduğundan hiçbişi anlamadımohaoldumsmile

mrb eneplnar benim adetim hiç günü sapmazdı gectgimiz ay değil ondan önceki ay tam 4gün gecikti daha bu siteye üye olmamıştım. bende hamile olduğumu düşündüm 4gün sonra koyu renkte akıntı geldi ertesi gün durdu üstüne hamile kalcm sandım ama ilişkiye falan dikkat etmemiştik adetimin öncesinde.. 6gün sonra tekrar yoğunlaştı reglim acaba dediğin gibi olmuş olabilirmi bendede çünkü hiç gecikmezsim:çok üzgünüm:

adetin 2. veya 3. ünü itibariyle 21 gün bal tarçın çörek otu karışımıda kullan yumurta gelişimine destek olması için:))) ay ben hepsini yaptım ama maalesef sorun olduğundan olmadı inşaallah sizlerin sorunu yokdurda faydasını görürsünüz...

canım ben doktor değilim... sadece 1 yıldır tedavi gördüğüm için doktorum dikkat etmem gerekenler konusunda bana bu talimatları verdi...bu açıklamaları yaptı... maydanoz ay çekirdeği kesinlikle yasak dedi ne alaka bende bilmiyorum doktor diyor ben yapıyorum.... belkide olabilir..... her kadın yılda iki kere bunu yaşarmış... farkına bile varmazmış.

ama benim bugun 4. günümbilmiyorumkismile

ya canım bende tıkladım o linke ama ingilizce olduğundan hiçbişi anlamadımohaoldumsmile

son adet tarihini ve kaç günde bir olduğunu ver sanada anlatayım hehe çıkacağım...

clearblue benimki,ben 9.gün başlamıştım her ihtimale karşı 11.gün pozitif çıktı,bence sende o kadar bekleme canım.9.gün başla yapmaya.bir tane daha alman gerekebilir ama.yinede erken yumurtluyorsan öğrenmiş olursun

maydonoz düşük yapıyormuş sanırım ondan drun yeme demiştir arkadaşım
ben bunu duymuştum

enepInAr canım sende benim gibi adet tarihini ve kaç günde bir olduğunu yaz baksın sağ olsun bana güzel bi açıklama yaptı.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…