Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

bu arada bugün pretty gelmedi hiç,ya henüz test yaptırmadı ya da sonucu negatif.
eğer pozitif olsaydı hemen haber verirdi.
negatifse bir süre kafa dinlemek istedi sanırım.

evet cnm olabilir çünkü geçen ayda çok etkilenmişti 1 hafta kadar topiğe ugramamıştı cnmm..

bazen insan kontrol edemiyor işte duygularını ama biraz kendini zorlayarak başarabilirsin bence olumlu düşünmeyi.Sonuçta herşey insanın kendi elinde,bu duruma kahrolup hayata küsebilirsin de,ya da bunun dünyanın sonu olmadığına inanıp hayatını yaşamaya devam edebilirsin.
Biliyorum insanın çok istediği birşeyi kafasından atması mümkn değil,hangimiz yapabiliyoruz ama yapmaya çalışmamız lazım en azından.Ne kadar az düşünürsek o kadar iyi bizim için.

hoşgeldin canım,evet sanırım özellikle benim çenem düşmüş bu akşam.
kaydirigubbakcemile3

canım dün gecede kulağını çınlattık ben bir soru sordum ikilemde kaldık keske handan olsaydı dedim kaydirigubbakcemile3 ama çözdük çok şükürr :))

evet doğru umarım başarabilirim bunu.

handancığım ne güzel açıklamışsın tatlım
bazen insan kontrol edemiyor işte duygularını ama biraz kendini zorlayarak başarabilirsin bence olumlu düşünmeyi.Sonuçta herşey insanın kendi elinde,bu duruma kahrolup hayata küsebilirsin de,ya da bunun dünyanın sonu olmadığına inanıp hayatını yaşamaya devam edebilirsin.

canım dün gecede kulağını çınlattık ben bir soru sordum ikilemde kaldık keske handan olsaydı dedim kaydirigubbakcemile3 ama çözdük çok şükürr :))

olumunekankayizsmile

ne yapıyım çatladım içerde balkonda çay içiyom buyrun serin serin esiyo

ayyy ben gelirim ne güzeeell :içelim: koy çayımı sultancım.

sen klomen ne biliyomusun,hormon o ilaç,eğer vücudun üretiyorsa düzgün yumurtluyorsa bu yaşta ne gerek var kullanmana,sakın kullanma hee dövücem ben seni az kaldı geliyorum oraya klava:

ben geldimmmm geçmişi okuyodum 25 sayfa okudum resmen ya kaydirigubbakcemile3 burda sağlık ocağı var uzman doktor var kaç kişiyi hamiş bıraktı ilk aydan cnm önce iltihabını yok ediyo doktor sonra 1 ayda hamiş brakıyo klomenle bi de yanına ek ialç bakalım yarın oraya gidicem

beni aranıza aldığınız için teşekkürler. benim çıkmam gerekiyor. her fırsatta aranıza geleceğim. iyi akşamlar hepinize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…