ben inanıyorum zamanı gelince olacak,hepimiz için hayırlısı.
Kaç yaşındasın,kaç yıllık evlisin?
bu arada bugün pretty gelmedi hiç,ya henüz test yaptırmadı ya da sonucu negatif.
eğer pozitif olsaydı hemen haber verirdi.
negatifse bir süre kafa dinlemek istedi sanırım.
geldim kuşlar topğim açıkda eşim anca kalktıı
çok ihtiyacım var olumlu düşünmeye. hamileykende hep korkuyordum bebeğime birşey olacak diye. her dr a gittiğimde nasıl heyecanlanıyordum bebeğim yaşıyormu diye ki bir sorunda yoktu. öyle düşüne düşüne bebeğimden ayrılmak zorunda kaldım. dr lar aşılama yapma bekle birşeyin yok aşılama şansı ile bekleme şansın aynı dediler ben illahi aşılama dedim sandım hemen tutacak ama 2 side negatif. ben sabırsız oldukça bebeğime ulaşmam zorlaşıyor.
kuşlar o kadar çok yazmışsınız ki okuyamadım yaaaa
hoşgeldin canım,evet sanırım özellikle benim çenem düşmüş bu akşam.
kaydirigubbakcemile3
bazen insan kontrol edemiyor işte duygularını ama biraz kendini zorlayarak başarabilirsin bence olumlu düşünmeyi.Sonuçta herşey insanın kendi elinde,bu duruma kahrolup hayata küsebilirsin de,ya da bunun dünyanın sonu olmadığına inanıp hayatını yaşamaya devam edebilirsin.
Biliyorum insanın çok istediği birşeyi kafasından atması mümkn değil,hangimiz yapabiliyoruz ama yapmaya çalışmamız lazım en azından.Ne kadar az düşünürsek o kadar iyi bizim için.
ne yapıyım çatladım içerde balkonda çay içiyom buyrun serin serin esiyo
canım dün gecede kulağını çınlattık ben bir soru sordum ikilemde kaldık keske handan olsaydı dedim kaydirigubbakcemile3 ama çözdük çok şükürr :))
ne yapıyım çatladım içerde balkonda çay içiyom buyrun serin serin esiyo
sen klomen ne biliyomusun,hormon o ilaç,eğer vücudun üretiyorsa düzgün yumurtluyorsa bu yaşta ne gerek var kullanmana,sakın kullanma hee dövücem ben seni az kaldı geliyorum orayaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?