Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yok soğan suyu zarar vermez...

tesekkürler bacım verdgn bilgilr için ama sogan suyunu bıraktım ay tam yumurtlama günlerimdeyim ne olur ne olmaz diye adet olursam ki olmam inşallah hayırlısıyla:Saruboceq: tekrar başlıycam içmeye bal tarçın çörek otu flnda yapıcam

canım ben 9 haziranda adet oldum 12 haziranda adetim bitti.yumurtlama günlerim 18 ile 24ü arası idi ve ben netteki hesaplayıcıya göre 22 haziranda hamile kalmışım

hımm yine o 4dört gün içerisinde yanii.. Allahım bizede nasip etsin şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq: sende eksik etme olurmu dualarını kendine ederken bizide kat:1rolleyes:

hımm yine o 4dört gün içerisinde yanii.. Allahım bizede nasip etsin şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq: sende eksik etme olurmu dualarını kendine ederken bizide kat:1rolleyes:

tabiki dualarımı eksik etmem canım önce başkalarına sonra kendime ederim zaten duamı yüce mevlam inşallah en kısa zamanda sizide bebiş sahibi yapar :Saruboceq:

canım benim adetin bittiği gün
4 _6_9_12_14 çalıştık:kedi:
eşim bu akşam yok yarın da çalışırız:kedi:
benim yumurtalamam 13_19 arasıymış tutarmı dersin bu ay

Tutar canım niye tutmasın bundan sonraki günleri boşa geçirmeyin ama..
tam yumurtlama günün 18i herhalde senin canım 17 18 ve 19 u boş geçirmeyin

gunaydın kızlar nasılsınızzz:dance:

Tutar canım niye tutmasın bundan sonraki günleri boşa geçirmeyin ama..
tam yumurtlama günün 18i herhalde senin canım 17 18 ve 19 u boş geçirmeyin

salı günü aramıza birisi katılmıstı hatırlıyomusunuz o birgün arayla yapın diyoduya ben anlamadım boş geçirmeyelimmi bi gün aramı verelim 24saatte çatlıyomusya yumurtalarbilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…