yok soğan suyu zarar vermez...
canım ben 9 haziranda adet oldum 12 haziranda adetim bitti.yumurtlama günlerim 18 ile 24ü arası idi ve ben netteki hesaplayıcıya göre 22 haziranda hamile kalmışım
canım ben 9 haziranda adet oldum 12 haziranda adetim bitti.yumurtlama günlerim 18 ile 24ü arası idi ve ben netteki hesaplayıcıya göre 22 haziranda hamile kalmışım
peki canım sen 18_24 arası gün aşırımı çalıştınız
canım sen bide adetin bittiği günde çalıştınız demi yinemi yanlış hatırlıyorum :kedi:
hımm yine o 4dört gün içerisinde yanii.. Allahım bizede nasip etsin şu mübarek günlerde dualarımızı kabul etsin inşallah:Saruboceq: sende eksik etme olurmu dualarını kendine ederken bizide kat:1rolleyes:
tabiki dualarımı eksik etmem canım önce başkalarına sonra kendime ederim zaten duamı yüce mevlam inşallah en kısa zamanda sizide bebiş sahibi yapar :Saruboceq:
evet canım adetim biter bitmez çalışmalara başladık boşa geçirmedik yani günlerimizi :kedi:
canım benim adetin bittiği gün
4 _6_9_12_14 çalıştık:kedi:
eşim bu akşam yok yarın da çalışırız:kedi:
benim yumurtalamam 13_19 arasıymış tutarmı dersin bu ay
günaydın millet ben deldim
Tutar canım niye tutmasın bundan sonraki günleri boşa geçirmeyin ama..
tam yumurtlama günün 18i herhalde senin canım 17 18 ve 19 u boş geçirmeyin
Tutar canım niye tutmasın bundan sonraki günleri boşa geçirmeyin ama..
tam yumurtlama günün 18i herhalde senin canım 17 18 ve 19 u boş geçirmeyin
günaydın hoşgeldin
sositososito oo hoşgeldin
hııım tamam canım delikafadulden
sositososito oo hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?