öyle canım... ama yok ben artık kubranın bu kadar istemesinn altında başka şey arıyorum bu saatten sonra..
kaydirigubbakcemile5
kızlar biraz düşündümde gerçekten haklısınız biliyorum bunu gerçekten karar verdim doktora gitmicem canlarım sağolun
kızlar biraz düşündümde gerçekten haklısınız biliyorum bunu gerçekten karar verdim doktora gitmicem canlarım sağolun
bak yalancıya :roflol:
artık sıkıldı bizim laflardan başından atmak için ne diyo,yemezler canım lülülülülülü
yok gerçekten yemin ederim doktordan vaz geçtim haklısınız 1 sene olmaması normal gerçekten ama sanki içimden biri konuşuyo sonra caydırıyo diyoki bu zamana kadar neden olmadı herkezin bebeği var senin yok acayip bişey ama gerçekten daha içimdeki sesi dinlemicem söz veriyorum size ama olursa olur hayatı akışına bırakcam gerçekten olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
heh işte böyle düşünmeye devam et inan bebişin çok bekletmeden gelecekk..
bende zannettim ki bebek düşünme diyosunuz baştan sölesenize kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: doktora gitme desenize :roflol: :roflol:
sultannnnnnnnnnnnnnnnnn ??
bende zannettim ki bebek düşünme diyosunuz baştan sölesenize kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: doktora gitme desenize :roflol: :roflol:
kuuuuş burdayııımolumunekankayizsmile
yok gerçekten yemin ederim doktordan vaz geçtim haklısınız 1 sene olmaması normal gerçekten ama sanki içimden biri konuşuyo sonra caydırıyo diyoki bu zamana kadar neden olmadı herkezin bebeği var senin yok acayip bişey ama gerçekten daha içimdeki sesi dinlemicem söz veriyorum size ama olursa olur hayatı akışına bırakcam gerçekten olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
dreamlike_ burda ama hiç konuşmuyo nie ki???????
bebek düşünmene birşey diyemeyiz çünkü bu sizin kararınızz..tabi ki anne olmak istemen senin en doğal hakkın..ama dr muş hastaneymiş ilaçmış bunlar için çok çok erken..hem bir sorun yoksa ne gerek var bunlarla ugrasacaksınn..daha yaşında küçük acelen de yok herşeyi zamana bırakman en güzeli canımm..
özele bak tatlımmm..
tmm cnm doğru olan bu zaten ben kaç gündür buna karar veremiyodum sağolun anladım şimdi kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5
özel mözel ne oluyor gizli kapılar ardında,ne saklıyorsunuz siz ikiniz,itiraf edin!!
:1ninca: :1ninca:
özel mözel ne oluyor gizli kapılar ardında,ne saklıyorsunuz siz ikiniz,itiraf edin!!
:1ninca: :1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?