Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar biraz düşündümde gerçekten haklısınız biliyorum bunu gerçekten karar verdim doktora gitmicem canlarım sağolun

bak yalancıya :roflol:
artık sıkıldı bizim laflardan başından atmak için ne diyo,yemezler canım lülülülülülü

kızlar biraz düşündümde gerçekten haklısınız biliyorum bunu gerçekten karar verdim doktora gitmicem canlarım sağolun

canım benim en dogrusu zamana bırakmak şuan için çünkü çok şükür bir sorununuz yokk..

bak yalancıya :roflol:
artık sıkıldı bizim laflardan başından atmak için ne diyo,yemezler canım lülülülülülü

yok gerçekten yemin ederim doktordan vaz geçtim haklısınız 1 sene olmaması normal gerçekten ama sanki içimden biri konuşuyo sonra caydırıyo diyoki bu zamana kadar neden olmadı herkezin bebeği var senin yok acayip bişey ama gerçekten daha içimdeki sesi dinlemicem söz veriyorum size ama olursa olur hayatı akışına bırakcam gerçekten olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

heh işte böyle düşünmeye devam et inan bebişin çok bekletmeden gelecekk..

heh işte böyle düşünmeye devam et inan bebişin çok bekletmeden gelecekk..

bende zannettim ki bebek düşünme diyosunuz baştan sölesenize kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: doktora gitme desenize :roflol: :roflol:

bende zannettim ki bebek düşünme diyosunuz baştan sölesenize kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: doktora gitme desenize :roflol: :roflol:

anaaaaam ne diyo bu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kız nie bebek yapma diyelim ona da mı karışalım :mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

bebek düşünmene birşey diyemeyiz çünkü bu sizin kararınızz..tabi ki anne olmak istemen senin en doğal hakkın..ama dr muş hastaneymiş ilaçmış bunlar için çok çok erken..hem bir sorun yoksa ne gerek var bunlarla ugrasacaksınn..daha yaşında küçük acelen de yok herşeyi zamana bırakman en güzeli canımm..

seninde olması gereken zamanda olacak canım,merak etme en doğru zamanda Allah sanada nasip edecek hayırlısıyla.
Ohh içim rahatladı,tabiki anne olmanı istiyoruz,doktorada git takip yaptır kafan rahat etsin ama sakın ilaç kullanma,bak ben bile 29 yaşındayım 1 ay sonra 30 uma basıcam,sırf o ilaçlar yüzünden korkuyorum aşılama yaptırmayada.İçmek istemiyorum onları.

tmm cnm doğru olan bu zaten ben kaç gündür buna karar veremiyodum sağolun anladım şimdi kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…