hehe surata bakk eşimle ilgili soru sordu ondan :)
selam iyi geceler kızlar annemlerdeyimde kardeşim pcnin başından kalkınca hemen bi bakıyım dedim akşamda birşey söylemeden çıkmak zorunda kaldım çünkü bi türlü siteyi açamadım sorun vardı galiba yine
maşallah döktürmüşsünüz yine sayfa sayısı baya artmış
anaa yanlış mı gördüm sevgi abla gelmiş ya varya geldiğimden beri sanki biri eksik diye kendimi yiyodum opuyorumnanaktan
hoşbulduk canım evet annemlerdeyimcanııımmmm hoşgeldin,oh iyi yaptın,annenlerdemisin süperr.
evet yarın 1100 oluruz kutlama var kaydirigubbakcemile3
o sizin şirinliğiniz :1rolleyes:
selam iyi geceler kızlar annemlerdeyimde kardeşim pcnin başından kalkınca hemen bi bakıyım dedim akşamda birşey söylemeden çıkmak zorunda kaldım çünkü bi türlü siteyi açamadım sorun vardı galiba yine
canım kardeşim hazır kalkmışken 10dk oturuyum dedim
hoşgeldin canıımselam iyi geceler kızlar annemlerdeyimde kardeşim pcnin başından kalkınca hemen bi bakıyım dedim akşamda birşey söylemeden çıkmak zorunda kaldım çünkü bi türlü siteyi açamadım sorun vardı galiba yine
anaa yanlış mı gördüm sevgi abla gelmiş ya varya geldiğimden beri sanki biri eksik diye kendimi yiyodum opuyorumnanaktan
hoşbulduk canımhoşgeldinn cnmmmm :))
ay canım benim güzel ufaklığım bende seni özlüyorum gelmediğindehoş geldin ablacım benim özledim seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile
hoşgeldin canıım
bak heleeee eksikmiş sevgiyi her akşam burda görüyonda bugün eksikliğinimi hissettin :umursamaz:
kızlar ne düşünüyorum şu an bliyormusunuz çok garip geliyor.
şu an türkiyenin farklı şehirlerinde yaşayan,farklı kültürlerde büyümüş,birbirinden farklı kadınlarız ama aslında sanki birbirini yıllardır tanıyan çok yakın arkadaşlarmışız gibiyiz...
Yani şu an aslında burada tek başımayım ama değilimde,sizler yanımdasınız
Değişik bir duygu,acaba yüzyüze gelsek tanışsak nasıl olur..
şu an türkiyenin farklı şehirlerinde yaşayan,farklı kültürlerde büyümüş,birbirinden farklı kadınlarız ama aslında sanki birbirini yıllardır tanıyan çok yakın arkadaşlarmışız gibiyiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?