Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

selam iyi geceler kızlar annemlerdeyimde kardeşim pcnin başından kalkınca hemen bi bakıyım dedim akşamda birşey söylemeden çıkmak zorunda kaldım çünkü bi türlü siteyi açamadım sorun vardı galiba yine

anaa yanlış mı gördüm sevgi abla gelmiş ya varya geldiğimden beri sanki biri eksik diye kendimi yiyodum opuyorumnanaktan

hoşgeldin canıım

anaa yanlış mı gördüm sevgi abla gelmiş ya varya geldiğimden beri sanki biri eksik diye kendimi yiyodum opuyorumnanaktan

bak heleeee eksikmiş sevgiyi her akşam burda görüyonda bugün eksikliğinimi hissettin :umursamaz:

kızlar ne düşünüyorum şu an bliyormusunuz çok garip geliyor.
şu an türkiyenin farklı şehirlerinde yaşayan,farklı kültürlerde büyümüş,birbirinden farklı kadınlarız ama aslında sanki birbirini yıllardır tanıyan çok yakın arkadaşlarmışız gibiyiz...
Yani şu an aslında burada tek başımayım ama değilimde,sizler yanımdasınız
Değişik bir duygu,acaba yüzyüze gelsek tanışsak nasıl olur..

bak heleeee eksikmiş sevgiyi her akşam burda görüyonda bugün eksikliğinimi hissettin :umursamaz:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hoşgeldinn cnmmmm :))
hoşbulduk canım
hoş geldin ablacım benim özledim seni aklinialirimsmile aklinialirimsmile
ay canım benim güzel ufaklığım bende seni özlüyorum gelmediğinde
hoşgeldin canıım
bak heleeee eksikmiş sevgiyi her akşam burda görüyonda bugün eksikliğinimi hissettin :umursamaz:

hoşbulduk canım
hemen kıskanmayalım lütfen kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

süper olur ama aması var boshayallersmile

:lepi: aynen canım bende hep bir arada çay içerken böyle birbirimize takılan samimi arkadaşlar gibi düşünüyom..

evet ya gerçekten çok ilginç şimdi bana sorsalar birsürü arkadaşım var derim ama hiçbirinin yüzünü bilmiyorum sadece kalplerinin ne kadar temiz olduğunu biliyorum derim

sen ne taraftasın hperi ben sultan beyliği oturuyorum annemlerde ümraniye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…