sultanda küçük değilmi onada kızın bilmiyorumkismile
hoşbulduk şekerlerim
aslında gözüm kapanıyo çok uykum geldi ama aklım sizde kaldı kızlarla konuşmadan yatamam dedim.Biraz fedakarlık yap uykundan dedim kendime.
Geçen sabah uyuyakaldım,geç gittim işe yarım saat,neyseki karışanım edenim yok kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk şekerlerim
aslında gözüm kapanıyo çok uykum geldi ama aklım sizde kaldı kızlarla konuşmadan yatamam dedim.Biraz fedakarlık yap uykundan dedim kendime.
Geçen sabah uyuyakaldım,geç gittim işe yarım saat,neyseki karışanım edenim yok kaydirigubbakcemile3
sultanda küçük değilmi onada kızın bilmiyorumkismile
hamiş kalırsam mı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz cnm senide seviyorum ama saçımı yolma kız ablası :1rolleyes:
sen 18 yaşındasın eda 24 yaşında ben 27 yaşındayım daha doktora gitmeyi düşünmüyorum maşallahh sende de ne azim var...senn bu kadar uğraştığına göre altında başka bişey var o zaman:umursamaz:
aman ne güzel :) uyu o zaman şimdi keyifle...
seni bilmem ama ben kaçıyorum uykuya, ii geceler herkese :)
sen 18 yaşındasın eda 24 yaşında ben 27 yaşındayım daha doktora gitmeyi düşünmüyorum maşallahh sende de ne azim var...senn bu kadar uğraştığına göre altında başka bişey var o zaman:umursamaz:
aman ne güzel :) uyu o zaman şimdi keyifle...
seni bilmem ama ben kaçıyorum uykuya, ii geceler herkese :)
bizde seni sevdiğimiz için bu kadar üstüne geliyoruz,hata yapma istiyoruz,ama bu gece son olsun daha yorum yapmama kararı aldım,ben diyeceğimi dedim.Artık gerisi sana kalmış cicim kubim.
ne küçüğü kız 27 yaşıma girdim hala çocukda yeni karar verdim bazen de daha erken mi diyom
ama bu durumda hangimizde problem var acaba die düşünmüyo değilimlmaz:
Düğünlerde yanına gelip seni dürterek "sıra sana geldi" diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap
ayyy çok acımasızmış bu laf
Düğünlerde yanına gelip seni dürterek "sıra sana geldi" diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap
ayyy çok acımasızmış bu laf
benneyaptımki katılıyorum sana canım yırtın kendini kaç gündür daha fazlada yorma kendini bu bildiğini okuyacak..lmaz:
canım ben bile bazen erken diyorumm..karar verene kadar 3 kere vazgeçtim kolay bir karar değil hem de daha yeni evliyim keyfini çıkarayım diyorum ve bu yüzden farkındaysanız çok üstüne düşmüyorumm..yani şuan ki sıkıntım bebek yoksa adet olmam..
evet canikom inatçı çıktı bu kız,insan bi düşünür ya bu kadar kişi böyle diyosa vardır bi keramet diye.Ben anne olmak istemesine yumurta takibine falan bişey demiyorum.İlaç milaç diyo ona karşı çıktım.Bu yaşta ne ilacı onca hormon yüklicen vücuduna sonra bir sürü hastalık sebebi,kanser,miyom falan filan.Allah korusun.
git takip ettir yumurtanı.Gerek yok ilaçları kullanmaya daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?