Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sen 18 yaşındasın eda 24 yaşında ben 27 yaşındayım daha doktora gitmeyi düşünmüyorum maşallahh sende de ne azim var...senn bu kadar uğraştığına göre altında başka bişey var o zaman:umursamaz:

biz de seni bekliyorduk gece topiğimizee :))
bir iki sohbet etmeden gitme valla canımm...
ama inş sabah uyuyakalmazsın tatlımm..

aman ne güzel :) uyu o zaman şimdi keyifle...
seni bilmem ama ben kaçıyorum uykuya, ii geceler herkese :)

bizde seni sevdiğimiz için bu kadar üstüne geliyoruz,hata yapma istiyoruz,ama bu gece son olsun daha yorum yapmama kararı aldım,ben diyeceğimi dedim.Artık gerisi sana kalmış cicim kubim.

ben 3 gün sonra 24 olucam sultandan küçükmüşümm...
kız kübra şimdi bana laf etme gelirim oraya heee klava:
bak benim bir hamileliğim oldugu halde daha dr gitmeyi düşünmüyorumm..

bizde seni sevdiğimiz için bu kadar üstüne geliyoruz,hata yapma istiyoruz,ama bu gece son olsun daha yorum yapmama kararı aldım,ben diyeceğimi dedim.Artık gerisi sana kalmış cicim kubim.

benneyaptımki katılıyorum sana canım yırtın kendini kaç gündür daha fazlada yorma kendini bu bildiğini okuyacak..lmaz:

Düğünlerde yanına gelip seni dürterek "sıra sana geldi" diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap

ayyy çok acımasızmış bu laf

ne küçüğü kız 27 yaşıma girdim hala çocukda yeni karar verdim bazen de daha erken mi diyom
ama bu durumda hangimizde problem var acaba die düşünmüyo değilim lmaz:

canım ben bile bazen erken diyorumm..karar verene kadar 3 kere vazgeçtim kolay bir karar değil hem de daha yeni evliyim keyfini çıkarayım diyorum ve bu yüzden farkındaysanız çok üstüne düşmüyorumm..yani şuan ki sıkıntım bebek yoksa adet olmam..

Düğünlerde yanına gelip seni dürterek "sıra sana geldi" diyen yaşlılardan sıkıldıysan sende aynısını cenazelerde onlara yap

ayyy çok acımasızmış bu laf

aslında hakediyolar ama kaydirigubbakcemile3
yılmışdım artık evlen evlen diyenlerden

benneyaptımki katılıyorum sana canım yırtın kendini kaç gündür daha fazlada yorma kendini bu bildiğini okuyacak..lmaz:

evet canikom inatçı çıktı bu kız,insan bi düşünür ya bu kadar kişi böyle diyosa vardır bi keramet diye.Ben anne olmak istemesine yumurta takibine falan bişey demiyorum.İlaç milaç diyo ona karşı çıktım.Bu yaşta ne ilacı onca hormon yüklicen vücuduna sonra bir sürü hastalık sebebi,kanser,miyom falan filan.Allah korusun.
git takip ettir yumurtanı.Gerek yok ilaçları kullanmaya daha

öyle canım... ama yok ben artık kubranın bu kadar istemesinn altında başka şey arıyorum bu saatten sonra..
kaydirigubbakcemile5

kızlar biraz düşündümde gerçekten haklısınız biliyorum bunu gerçekten karar verdim doktora gitmicem canlarım sağolun

ben de ilaca şuan çok karşıyımm...anne olmak istemesi tabi ki çok güzel birşey ama doğal yolla beklemesi en güzelii..herkesin istediği şeydir doğal yolla hamile kalmak..ne hastanelerle ilaçlarla ugraşacaksın...o kullanacagın ilaçlar belki bebeğede gececek edecek..en iyisi beklemek aceleye hiç gerek yokk kübracım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…