Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

iyi size anlatanda kabahat bi dahda anlatmam üstüme geliyosunuz hep :kedi:

kalkıp kendime patates kızartıcam ohh canıma deysin :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:

kızlaaaarr ben geldimm
napıyosunuz,
benim misafirim geldi ondan geç girebildim,kapıdan çıktı ben bilgisayarın başına oturdum :))

ay öle bişey olsada birlikte oturup yesek ama malesef tek yicem naniknanik naniknanik naniknanik naniknanik

kızlaaaarr ben geldimm
napıyosunuz,
benim misafirim geldi ondan geç girebildim,kapıdan çıktı ben bilgisayarın başına oturdum :))

hoşgeldin cnm gel şu kızların elinden kurtar beni guclubacismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

iyi size anlatanda kabahat bi dahda anlatmam üstüme geliyosunuz hep :kedi:

kız üstüne gelmiyoruz biz seni düşünüyoruzz..
ne gerek var bunları sorun ediyorsun bak ben 24 yaşındayım ben senin kadar ugrasmıyorum acelem yok diyorum bugün olmazsa 3-4 ay sonra olur diyorumm...

kız üstüne gelmiyoruz biz seni düşünüyoruzz..
ne gerek var bunları sorun ediyorsun bak ben 24 yaşındayım ben senin kadar ugrasmıyorum acelem yok diyorum bugün olmazsa 3-4 ay sonra olur diyorumm...

cnm şaka yapıyorum ciddiye alma beni sakın benim her kelimemde şaka vardır biliyorum cnm iyiliğimi düşünüyosun boşver bende küçük anne olucam :1shok: sositososito

cnm şaka yapıyorum ciddiye alma beni sakın benim her kelimemde şaka vardır biliyorum cnm iyiliğimi düşünüyosun boşver bende küçük anne olucam :1shok: sositososito

anne olmanı inan bende çok istiyorum ama benim demek istediğim bu gibi şeylerle şuan ugrasma herşeyi zamanına bırak canımm..

kurtar diyo bide utanmadan senin saçını başını yolucak ilk kişi benim canım bi kere klava:

hamiş kalırsam mı sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz cnm senide seviyorum ama saçımı yolma kız ablası :1rolleyes:

sultanda küçük değilmi onada kızın bilmiyorumkismile

hoşbulduk şekerlerim
aslında gözüm kapanıyo çok uykum geldi ama aklım sizde kaldı kızlarla konuşmadan yatamam dedim.Biraz fedakarlık yap uykundan dedim kendime.
Geçen sabah uyuyakaldım,geç gittim işe yarım saat,neyseki karışanım edenim yok kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…