kızlaaaarr ben geldimm
napıyosunuz,
benim misafirim geldi ondan geç girebildim,kapıdan çıktı ben bilgisayarın başına oturdum :))
iyi size anlatanda kabahat bi dahda anlatmam üstüme geliyosunuz hep :kedi:
kızlaaaarr ben geldimm
napıyosunuz,
benim misafirim geldi ondan geç girebildim,kapıdan çıktı ben bilgisayarın başına oturdum :))
iyi size anlatanda kabahat bi dahda anlatmam üstüme geliyosunuz hep :kedi:
kalkıp kendime patates kızartıcam ohh canıma deysin :1closedeyes: :1closedeyes: :1closedeyes:
kızlaaaarr ben geldimm
napıyosunuz,
kız üstüne gelmiyoruz biz seni düşünüyoruzz..
ne gerek var bunları sorun ediyorsun bak ben 24 yaşındayım ben senin kadar ugrasmıyorum acelem yok diyorum bugün olmazsa 3-4 ay sonra olur diyorumm...
hoşgeldin cnm gel şu kızların elinden kurtar beni guclubacismile kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cnm şaka yapıyorum ciddiye alma beni sakın benim her kelimemde şaka vardır biliyorum cnm iyiliğimi düşünüyosun boşver bende küçük anne olucam :1shok: sositososito
kurtar diyo bide utanmadan senin saçını başını yolucak ilk kişi benim canım bi kereklava:
ay bide utanmadan beni kurtar dio hperi ye ..handan seni eline geçirse başta o boğacak..
kurtar diyo bide utanmadan senin saçını başını yolucak ilk kişi benim canım bi kereklava:
AYNI CÜMLEYİ KURMUŞUZ GIIkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?