bende yazdım
arka arkaya kızlar yaa inşşşşşşşşşşş
şimdilik ilk sırada sen varsın canım..inşallah iyi haberlerini alırız..:Saruboceq:
inş cnm ya inş olmazsada artık yeni ayda kaydirigubbakcemile3
listeyi bir kişi toplasın baksın arkadaşlar ok
ben yaparım pretty gelene kadar
günzaydın kızlar.ben dün ua27 ye alındım valla.yeni topik açalım dedim tepki verdi. bence böyle daha iyi.hperi canım listeyi sende yapabilirsin.canım farketmez
günzaydın kızlar.ben dün ua27 ye alındım valla.yeni topik açalım dedim tepki verdi. bence böyle daha iyi.hperi canım listeyi sende yapabilirsin.canım farketmez
günaydınn canım..nasılısn?a.s.
hoşgeldin canım lütfen dünü unuttuk biz bugün böyle karar aldık çünki hilal devam ettirip bizi suçlamış anladınmı canım bizde çıktık ordan yanı ben çıktım çünki hem suçlu hem suçluyo onun topiği orda kalamazdım herksde sağolsun bizi bırakmadı sende dahil şimdi burda pozitif enerjimizle hepberaberizz
listeyi sen yap seni bekledik canımcımmm:1hug:
Hoşgeldin canımmm :teytey:
Dün hepimiz gergindik hayatım,o yüzden boşver unutalım hadi,sakin kafayla düşününce yeni topik açmamızın daha iyi olacağına karar verdik,sen haklıymışsın.Bu hepimizin yeni topiği,buradan güzel sohbetimize devam ediyoruz..
Listeyide ben senin gibi yapamam valla,sen afilli yapıyorsun..Eğer yapmak istersen ben senin yapmanı isterim.
iyiym nimetcim.sen naslsn?
bence de böylesi daha iyi olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?