Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

Yok kız ben değildim boshayallersmile

kımdi biriydi ama hatırlayamadım neyse

evet dogal yollarla deniyoruz aslında bir sorun var eşim 1.5 ay önce varıkosal amelıyatı oldu amelıyat sonrası spermler kendini 3 ay sonra yeniliyormus şimdi bekliyoruz...

o dediğin ameliyat nasıl oluyo neden peki?

:roflol: naniknanik ben biraz konuştuk byabii beni kısıtlama dedim bırak istediğimi yapım dedim güvenmiyomusun dedim okadar ve şimdi burdayım :roflol: :roflol:

afferin kadının fendi erkeği yendi:hooray:

evet dogal yollarla deniyoruz aslında bir sorun var eşim 1.5 ay önce varıkosal amelıyatı oldu amelıyat sonrası spermler kendini 3 ay sonra yeniliyormus şimdi bekliyoruz...

cnm benim kader arkadaşı olduk kız benim eşimde de varikosel var ama sperm mi 60 milyon habire yükseliyo doktorlar ameliyata ihtiyaç duymuyolar ama sen eşine hemen keçi boynuzu harpud pekmezi al eşim pekmez badem fındık ceviz giresunluyuz fındık cevizi çok yiyo kuru üzüm bal macn da almış incir daha saymadıklarımda var canım eşine hep yedir 3 ayın sonunda istediğine kavuşrsun cnm benim görümcemi eşide varikosel ameliyatı oldu hemde onun sperm 1 milondu hareketlilik de 0 dı 2 taraflı varikoselde 3 ayın sonnda dediklerimden de yedirdi görümcem şimdi 3 tane çocğ var 4 sene içinde doğrdu hepsini peki cnm ameliyat olmadan değerleri nasıldı merak ettim şimdi yaaa bilmiyorumkismile

4 senede 3 çocuk maşallah kız görümcene yumurtlama fabrikası gibiymiş kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

gerçekten çok umut verıcı benım eşıminde iki tarafında vardı amelıyat öncesi 30 milyondu doktor 40 milyonun üstünde olmasını istiyoruz dedi eylülde sayıma gidecez tabi buarada bende doktora gittim bi problem yok allahıma şükür

çok teşekkür ederim siz hamılemısınız bende sizi tanımak istiyorum

yok cnm nerde hamile değilim 1 senelik evliyim 3 cü denemem cnm inş.
Ay olarak: 13 ay,
Hafta olarak: 56 hafta,
Gün olarak: 397 gün,
Saat olarak: 9,524 saat,
Dakika olarak: 571,421 dakika :roflol: :roflol:

kız bide benim kocam yaptırsa şu testi gidip 3 aydır yaptırcak bi gitmiyo yaaa ne biçim kocaya düştüm ben yaaa:sinifsinif:

ben 31 temmuzda 1 yıllık evli olacağım 9aydır deniyorduk mayıs sonunda hsg çektirdim şimdi 6 haftalık hamileyim canım

kafaya koydum bende çektircem cnm ya acırsa acısın sonunda ölüm yok dimi bilmiyorumkismile cnm gün mü veriyolar yoksa nezamn gidiyosun adetliyken mi opuyorumnanaktan

kafaya koydum bende çektircem cnm ya acırsa acısın sonunda ölüm yok dimi bilmiyorumkismile cnm gün mü veriyolar yoksa nezamn gidiyosun adetliyken mi opuyorumnanaktan

kafana göremi çektircen kız dr gerek görürse çeker ne alaka dur daha sen bakıyım

hem bide ebe hemşirenin biri dediki önce eşin bakılcak sen yok tubalara baktırmak yok tüp açtırmak yok hsg filmi sakın kalkışma hemen dedi önce erkeklerdeki araştırılması gerekiyomuşş sonra kadınlar erkeklerinki asıl etken olcak

adetin bittikten sonra 1 hafta içinde çekilmesi gerekiyor canım
adetin 3. günü muayeneye gittim
adetim bittikten 3 gün sonrada hsg çektirdim
özel hastanede çekindim 10dk sürdü ve hiç acımadı doktorum bitti deyince şaşırdım valla

kız bide benim kocam yaptırsa şu testi gidip 3 aydır yaptırcak bi gitmiyo yaaa ne biçim kocaya düştüm ben yaaa:sinifsinif:

:roflol: bak deki sen den kaynaklanıyo bebğimiz olmuyo de hemn gider ben öle dedim ertesi gün gitti naniknanik naniknanik naniknanik özelde 130 a yaptılar ama çok sevindik eşim bu sefer dediki sorun sende dedi gıdıkladı beni :roflol: :roflol:

kız öyle dersem bide bişey çıkmassa mahveder beni delüüü e yanı aynen öylee kendi isteyecek gitcek kardeşim ben kaçıncı gidiyoprum beee:smiley-cool:

gerçekleri söylüyoruz hepimizzemuszemus
benim eşim de bilmiyoo...söylersem dalga gecer kesinkaydirigubbakcemile3

ne güzel ben itiraf edemem seninki gibi hoş karşılarmı bilemem :roflol:

vallahi bende emin değildim ama hiç beklemediğim bir tepki verdi.Herhalde başının etini yemeyi bıraktım yaa bu sayede huzura erdi diye..Yine güldü falan dalga geçti yani :)) rumuzun ne falan dedi bende söylemedim girer okur falan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…