Yok kız ben değildim boshayallersmile
evet dogal yollarla deniyoruz aslında bir sorun var eşim 1.5 ay önce varıkosal amelıyatı oldu amelıyat sonrası spermler kendini 3 ay sonra yeniliyormus şimdi bekliyoruz...
:roflol: naniknanik ben biraz konuştuk byabii beni kısıtlama dedim bırak istediğimi yapım dedim güvenmiyomusun dedim okadar ve şimdi burdayım :roflol: :roflol:
çok teşekkür ederim siz hamılemısınız bende sizi tanımak istiyorum
canımsın ya bıyönden yanlız olmadıgıma sevınıyorum inşaallah rabbim dileyen herkeze evlat nasip eder...gel cnm gellll ne olursan yine gell bende 7 aydır uğraşıyorum kader arkadaşım hoşgeldin
canımsın ya bıyönden yanlız olmadıgıma sevınıyorum inşaallah rabbim dileyen herkeze evlat nasip eder...
evet dogal yollarla deniyoruz aslında bir sorun var eşim 1.5 ay önce varıkosal amelıyatı oldu amelıyat sonrası spermler kendini 3 ay sonra yeniliyormus şimdi bekliyoruz...
cnm benim kader arkadaşı olduk kız benim eşimde de varikosel var ama sperm mi 60 milyon habire yükseliyo doktorlar ameliyata ihtiyaç duymuyolar ama sen eşine hemen keçi boynuzu harpud pekmezi al eşim pekmez badem fındık ceviz giresunluyuz fındık cevizi çok yiyo kuru üzüm bal macn da almış incir daha saymadıklarımda var canım eşine hep yedir 3 ayın sonunda istediğine kavuşrsun cnm benim görümcemi eşide varikosel ameliyatı oldu hemde onun sperm 1 milondu hareketlilik de 0 dı 2 taraflı varikoselde 3 ayın sonnda dediklerimden de yedirdi görümcem şimdi 3 tane çocğ var 4 sene içinde doğrdu hepsini peki cnm ameliyat olmadan değerleri nasıldı merak ettim şimdi yaaa bilmiyorumkismile
gerçekten çok umut verıcı benım eşıminde iki tarafında vardı amelıyat öncesi 30 milyondu doktor 40 milyonun üstünde olmasını istiyoruz dedi eylülde sayıma gidecez tabi buarada bende doktora gittim bi problem yok allahıma şükürcnm benim kader arkadaşı olduk kız benim eşimde de varikosel var ama sperm mi 60 milyon habire yükseliyo doktorlar ameliyata ihtiyaç duymuyolar ama sen eşine hemen keçi boynuzu harpud pekmezi al eşim pekmez badem fındık ceviz giresunluyuz fındık cevizi çok yiyo kuru üzüm bal macn da almış incir daha saymadıklarımda var canım eşine hep yedir 3 ayın sonunda istediğine kavuşrsun cnm benim görümcemi eşide varikosel ameliyatı oldu hemde onun sperm 1 milondu hareketlilik de 0 dı 2 taraflı varikoselde 3 ayın sonnda dediklerimden de yedirdi görümcem şimdi 3 tane çocğ var 4 sene içinde doğrdu hepsini peki cnm ameliyat olmadan değerleri nasıldı merak ettim şimdi yaaa bilmiyorumkismile
yok cnm nerde hamile değilim 1 senelik evliyim 3 cü denemem cnm inş.
Ay olarak: 13 ay,
Hafta olarak: 56 hafta,
Gün olarak: 397 gün,
Saat olarak: 9,524 saat,
Dakika olarak: 571,421 dakika :roflol: :roflol:
gerçekten çok umut verıcı benım eşıminde iki tarafında vardı amelıyat öncesi 30 milyondu doktor 40 milyonun üstünde olmasını istiyoruz dedi eylülde sayıma gidecez tabi buarada bende doktora gittim bi problem yok allahıma şükür
ben 31 temmuzda 1 yıllık evli olacağım 9aydır deniyorduk mayıs sonunda hsg çektirdim şimdi 6 haftalık hamileyim canım
kafaya koydum bende çektircem cnm ya acırsa acısın sonunda ölüm yok dimi bilmiyorumkismile cnm gün mü veriyolar yoksa nezamn gidiyosun adetliyken mi opuyorumnanaktan
kafaya koydum bende çektircem cnm ya acırsa acısın sonunda ölüm yok dimi bilmiyorumkismile cnm gün mü veriyolar yoksa nezamn gidiyosun adetliyken mi opuyorumnanaktan
kız bide benim kocam yaptırsa şu testi gidip 3 aydır yaptırcak bi gitmiyo yaaa ne biçim kocaya düştüm ben yaaa:sinifsinif:
kafana göremi çektircen kız dr gerek görürse çeker ne alaka dur daha sen bakıyım
:roflol: bak deki sen den kaynaklanıyo bebğimiz olmuyo de hemn gider ben öle dedim ertesi gün gitti naniknanik naniknanik naniknanik özelde 130 a yaptılar ama çok sevindik eşim bu sefer dediki sorun sende dedi gıdıkladı beni :roflol: :roflol:
gerçekleri söylüyoruz hepimizzemuszemus
benim eşim de bilmiyoo...söylersem dalga gecer kesinkaydirigubbakcemile3
ne güzel ben itiraf edemem seninki gibi hoş karşılarmı bilemem :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?