Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

busecan nedır dırumun dıyoruzz kız sanaaa meraktan catlıcazz ayyy

uzuldum gene bak kendı adımaa..burayada durumundan bahsetsen canım yaa bak gene sabah ordaa yazdıgını okudumm olmuyo boyle ama burdakı kızlarda merlanıyo sanaa

ay canım gelmesinde zaten reglin onun yerine bebiş gelsin:Saruboceq:
inşş canım bebekte yoksa adet gecikmesi olmasın oda sarsıyo insanı bide çalışmalar gecikcek kaydirigubbakcemile3 perşembeye kadar çatlıycammm

inşallah bu huzursuzluklar ağrılar bebiş içindir canım:Saruboceq:

inş canım hayırlısı için dua ettim 1 ay boyunca hepimiz için isteyen herkes için

Amin canım inşallah hayırlısı olsun,Allah dualarımızı kabul etsin. :Saruboceq:
amin canımmmm aminnnnnnnnnnnn

bugün kimlerin adeti bekleniyodu. benim bildiğim bir tek pretty. başka var mı?

kız sen delimisin dövcem haaaklava: deminden beri ne yazoyorum ben sabah geldim kimse yoktu kıme yazcam burdaa kımse yokken ama deminden beri ben ne anlatıyorum durumumla ilgili klava:

evet canım sıkma canını bende seni bekliyodum akşam konuştukdan sonra senn kadar heycanla bekliyodum olsun yine bi umut varkaydirigubbakcemile5

sıkmamaya çalışıyorum cnm kan testini bekliyorum bakalım
aslında benim adet dönüm 35 günde bir yani tarihim 22 haziran ama klomen topiğinde iğnenin 14.günü öğrenenler filan duyunca bendede çıkar sandım belkide çok erkendi bnm için
ilgin içinde tşkler cnm

bendede dediklerin oluyo önce çok uykum oluyo sonra uyuyana kdr da huzursuz oluyorum

Konuyu Toplam 8 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)

karats, darkangellove58, _dreamlike_, betus19, busecan35, impaladeniz+, hperi+, N_a_l_a_n

acaba buda belirtisimi ?bilmiyorumkismile

kız sen delimisin dövcem haaaklava: deminden beri ne yazoyorum ben sabah geldim kimse yoktu kıme yazcam burdaa kımse yokken ama deminden beri ben ne anlatıyorum durumumla ilgili klava:

kızzz yenı farkettım yogunum bıraz yaaa ondan goremedımmm yazınıdelikafaduldendelikafadulden ok ok sustummbilmiyorumkismile

hem orası burası diyip durma ne olur valla ordakı arkadaşlarımda eski sevdiğim insanlar sizi o yere boşuna mı çağırdım sabah geldim kımse yoktu ve deminden beri anlatıyorum durumumu sen okumuyomusunnnnn

kızzz yenı farkettım yogunum bıraz yaaa ondan goremedımmm yazınıdelikafaduldendelikafadulden ok ok sustummbilmiyorumkismile

dayak gelcek valla 2 gündür benle uğraşıyonklava:kaydirigubbakcemile3
kızzz ben orasınıda haberdar ediyorum burayıda hem patronum gelirse yandım gene
anlatıp duruyorum ya durumumu ben anlamadım zaten durumumu kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bişey sorcam akşamda sordum ama kaynadı ben soğan suyunu içitikden sonra yarım saat içinde ateş basıyo ve çok wc gidiyom.sizede öyle oluyomuyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…