Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

yerim seni yerim şaka yapıyorum sen sor ben durmumu anlatırım şekerimm

bu arada biri gelirse aniden çıkabilirim kaydirigubbakcemile3

bende senı yerım opuyorumnanaktan senı yakın gordumden boyleyım kızzzolumunekankayizsmile

ya kızlar sizde de şey var mı? yani kız yada erkek olsun fark etmez ama en çok şu olursa sevinirim dediğiniz bi tercihiniz var mı?

hep kız istemişimdir ..:1hug:ama biz bunları konuştuğumuz da sen yoktun o zamanlar ben sormuştum bu soruyu adlarını bile söylemiştik..

bende bu sadece bende var sanıyodum.meğer hepimiz aynıymışız. bende kız olsa daha bi başka olur diyorum cicili bicili süslerim onu diyezemuszemus

ya kızlar sizde de şey var mı? yani kız yada erkek olsun fark etmez ama en çok şu olursa sevinirim dediğiniz bi tercihiniz var mı?

bende kız aklımdakı kıyafetı sacları vs..ılgılenmek hosuma gıder.ama erkekde olsa olur saglıklı elı ayagı duzgun evlat nasıp etsınde ınşlh

Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
busecan35, karats, impaladeniz+, hperi+, bsbirkin, Nimett07+, ua27+, _dreamlike_, darkangellove58, betus19

bende hep oğlum olsun isterim erkek çocukların babalarıyla olan ilişkileri çok hoşuma gidiyo birilkte top oynamaları filan..eşimede çok yakışacak inş babalık

buğlem olcak inşallah..sen ?
vaaay ne ilginç isim. burdan başka yerde söleme çalmasınlarkaydirigubbakcemile3 bizimki erkek olursa babasının ismini verecek baştan öle pazarlık etti. bende sonuna efe eklicem selahattin efe olacak. ama kız olursa sen koy dedi. bende tuğba, ceren, ecrin bunlardan birini düşünüyorum.

bende hep oğlum olsun isterim erkek çocukların babalarıyla olan ilişkileri çok hoşuma gidiyo birilkte top oynamaları filan..eşimede çok yakışacak inş babalık
inşallah canım evet yaaa. geçen benim eşimde komşunun bebeğini tuttu kucağında. bi an kendi bebeişimiz gibi hissettim ne kadar yakışıyo erkeklere babalık yav:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…