yerim seni yerim şaka yapıyorum sen sor ben durmumu anlatırım şekerimm
bu arada biri gelirse aniden çıkabilirim kaydirigubbakcemile3
ya kızlar sizde de şey var mı? yani kız yada erkek olsun fark etmez ama en çok şu olursa sevinirim dediğiniz bi tercihiniz var mı?
ya kızler bende regl olmadım hamilede değilim dra gidicem kaç aydır ilaçla oluyorum yine ilaçla olcam sonra tedaviye devam edicez
ya kızlar sizde de şey var mı? yani kız yada erkek olsun fark etmez ama en çok şu olursa sevinirim dediğiniz bi tercihiniz var mı?
hadi canımkaydirigubbakcemile3 e o zaman bana da söle adını:ecrin_bebek:hep kız istemişimdir ..:1hug:ama biz bunları konuştuğumuz da sen yoktun o zamanlar ben sormuştum bu soruyu adlarını bile söylemiştik..
hadi canımkaydirigubbakcemile3 e o zaman bana da söle adını:ecrin_bebek:
amin inşallah. allah hepimize hayırlı evlatlar versin.bende kız aklımdakı kıyafetı sacları vs..ılgılenmek hosuma gıder.ama erkekde olsa olur saglıklı elı ayagı duzgun evlat nasıp etsınde ınşlh
Günaydın kızlaar..:teytey:
buğlem olcak inşallah..sen ?
Günaydın canımm hg
vaaay ne ilginç isim. burdan başka yerde söleme çalmasınlarkaydirigubbakcemile3 bizimki erkek olursa babasının ismini verecek baştan öle pazarlık etti. bende sonuna efe eklicem selahattin efe olacak. ama kız olursa sen koy dedi. bende tuğba, ceren, ecrin bunlardan birini düşünüyorum.buğlem olcak inşallah..sen ?
buğlem ne? anlamı
sorularımız olunca demekki kalabalık olmak bazen ok adar iyi olmuyo:jeyyar:
inşallah canım evet yaaa. geçen benim eşimde komşunun bebeğini tuttu kucağında. bi an kendi bebeişimiz gibi hissettim ne kadar yakışıyo erkeklere babalık yav:ecrin_bebek:bende hep oğlum olsun isterim erkek çocukların babalarıyla olan ilişkileri çok hoşuma gidiyo birilkte top oynamaları filan..eşimede çok yakışacak inş babalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?