Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

ne güzel yaa eşinde düşünüyo işte motive ediyo benim adam hiçççç yapmaz böyle şeylerr odun heriff hala bebekle ,ilgili konuşmuyo bile düşündüğü halde düşünmediği zaman geçen sene ne kavglar ettik yıpratmıştı beni bebek konusunda

efet sana sölemiştim. sen 31 yaşındaysan bize yol gösterirsin daha deneyimlisin bundan sonra bişi soracağım zaman sana danışcamkaydirigubbakcemile

tamam canım bildiklerimi anlatırım ama belki ben sizden sonra evlendim 1,5 senelik evliyim ama tabı netten çok araştırırım ben herşeyi sor tabıkı yardımcı olurum olumunekankayizsmile

ne güzel... ama canım senin için mi almışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ne güzel... ama canım senin için mi almışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hıhı bebeişim emsin demişkaydirigubbakcemile3 benim için derken yani paketi açık bi yerlerden eline geçme değil. yeni almış dahakaydirigubbakcemile3

efet sana sölemiştim. sen 31 yaşındaysan bize yol gösterirsin daha deneyimlisin bundan sonra bişi soracağım zaman sana danışcamkaydirigubbakcemile

Öyleeemiiiii küçük hanım bizi beğenmiyorsun yani ii bende hiçbir sorunu cevaplamam :dilcikar:

Sen bize böyle yapıyosun yaaaa al benden de sana alınganlık hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ayyyyyy ne güzel ya hihoyyyt:sm_cool::teytey:

Öyleeemiiiii küçük hanım bizi beğenmiyorsun yani ii bende hiçbir sorunu cevaplamam :dilcikar:

Sen bize böyle yapıyosun yaaaa al benden de sana alınganlık hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
ıııı şeeeeyyy keeemm küüümmm aaa ben seni daha benden genç diye biliyodum ya ondan bayışalım hade arkadaşımolumunekankayizsmile

anladım canım sana takıldım kızmadın demikaydirigubbakcemile3
aaa yok hayatta. ben öle alıngan bi insan değilimdir. rahat rahat şaka yapabilirsin. alınganları da hiç sevmem. emeyim du ben emziğimi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

canım hpricim beraber scevaplayalım bende netten araştırırım bildiklerim var bilmediklerim hpericim sne kaç yaşındasın? kaç yıllık evlisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…