inaaaaanmıyorum yaaaaaa. şimdi eşim geldi. sana çok sevineceğin bişi aldım kapat gözünü dedi. bende böcek falan koyma bak dedimkaydirigubbakcemile3 yok valla değil dedi. kapattım gözümü. avucum içine emzik bıraktı. paketinde daha benim için almış. ay çok mutlu oldum inanamıyomhihoyyythihoyyythihoyyyt
efet sana sölemiştim. sen 31 yaşındaysan bize yol gösterirsin daha deneyimlisin bundan sonra bişi soracağım zaman sana danışcamkaydirigubbakcemilekım ben mi 31 yaşındayım canm kaydirigubbakcemile3
efet sana sölemiştim. sen 31 yaşındaysan bize yol gösterirsin daha deneyimlisin bundan sonra bişi soracağım zaman sana danışcamkaydirigubbakcemile
Selam Kızlar, başlığı görünce şaşırdımhayırlı olsun...
8 temmuz 2. deneme benide ekleyin kızlar kaydirigubbakcemile2
evet bende hem duygulandım hem sevindim karmakarışık bişiler oldumohaoldumsmile:gitme: ayy duygulandım şimdi..
inaaaaanmıyorum yaaaaaa. şimdi eşim geldi. sana çok sevineceğin bişi aldım kapat gözünü dedi. bende böcek falan koyma bak dedimkaydirigubbakcemile3 yok valla değil dedi. kapattım gözümü. avucum içine emzik bıraktı. paketinde daha benim için almış. ay çok mutlu oldum inanamıyomhihoyyythihoyyythihoyyyt
ben geçen ay evlendim. kurutuluşun yoktamam canım bildiklerimi anlatırım ama belki ben sizden sonra evlendim 1,5 senelik evliyim ama tabı netten çok araştırırım ben herşeyi sor tabıkı yardımcı olurum olumunekankayizsmile
hıhı bebeişim emsin demişkaydirigubbakcemile3 benim için derken yani paketi açık bi yerlerden eline geçme değil. yeni almış dahakaydirigubbakcemile3ne güzel... ama canım senin için mi almışkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
efet sana sölemiştim. sen 31 yaşındaysan bize yol gösterirsin daha deneyimlisin bundan sonra bişi soracağım zaman sana danışcamkaydirigubbakcemile
hıhı bebeişim emsin demişkaydirigubbakcemile3 benim için derken yani paketi açık bi yerlerden eline geçme değil. yeni almış dahakaydirigubbakcemile3
ben geçen ay evlendim. kurutuluşun yok
hıhı bebeişim emsin demişkaydirigubbakcemile3 benim için derken yani paketi açık bi yerlerden eline geçme değil. yeni almış dahakaydirigubbakcemile3
ıııı şeeeeyyy keeemm küüümmm aaa ben seni daha benden genç diye biliyodum ya ondanÖyleeemiiiii küçük hanım bizi beğenmiyorsun yani ii bende hiçbir sorunu cevaplamam :dilcikar:
Sen bize böyle yapıyosun yaaaa al benden de sana alınganlık hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
aaa yok hayatta. ben öle alıngan bi insan değilimdir. rahat rahat şaka yapabilirsin. alınganları da hiç sevmem. emeyim du ben emziğimi:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:anladım canım sana takıldım kızmadın demikaydirigubbakcemile3
Öyleeemiiiii küçük hanım bizi beğenmiyorsun yani ii bende hiçbir sorunu cevaplamam :dilcikar:
Sen bize böyle yapıyosun yaaaa al benden de sana alınganlık hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
28ohaoldumsmiletamam canım kurtulmak istemdim zaten yaşın kaç?
inşallah hepimize uğur getirsin:Saruboceq:Uğur getirsin inşallah ,yakında güle güle kullanın inşallahh.. :ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?