akşam noluyo peki? bi sultan, bi denizkaydirigubbakcemile3ama ben gunaydın dedım nımetten baska kımse bana gunaydın demedııı:umursamaz:[/QUOTgünaydın canım hoşgeldin bende yaptım o küsmeyi sabah kalabalık olduğumuz için sayfalar akıyor kaçırıyoruz ...a.s
canım oyuncak olayına bayıldım bende mı yapsam kaydirigubbakcemile3delikafadulden esım heycandan yazık bayılmasın o benden cok heycanla beklıyo bebek haberınııı bı bebek haberını alsam senden neler yapacam bı gor dıyor ama 1 yıldır tık yokk bendee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ben yıllardır gördükçe alırım baya bebek kıyafetim oldu aslında. çoğunu orta renklerde aldım ki kız da olsa erkekte olsa giysin diye. diğerlerini de duruma göre hediye vericem.
canım oyuncak olayına bayıldım bende mı yapsam kaydirigubbakcemile3delikafadulden esım heycandan yazık bayılmasın o benden cok heycanla beklıyo bebek haberınııı bı bebek haberını alsam senden neler yapacam bı gor dıyor ama 1 yıldır tık yokk bendee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
ama ben gunaydın dedım nımetten baska kımse bana gunaydın demedııı:umursamaz:
olur olur bak bu kadar kişi dua ediyoruz. uygun zaman gelince bak nasıl olacakhihoyyythihoyyythihoyyytcanım oyuncak olayına bayıldım bende mı yapsam kaydirigubbakcemile3delikafadulden esım heycandan yazık bayılmasın o benden cok heycanla beklıyo bebek haberınııı bı bebek haberını alsam senden neler yapacam bı gor dıyor ama 1 yıldır tık yokk bendee:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bende hastalık bu yaaaa. nerdeyse çocukluğumdan beri alırımkaydirigubbakcemile3inş olcak canım üzülme ne olurrr inançlıyız olcak
kız sen yeni evli değilmiydin yıllardır niye alıyosun bebek kıyafeti boshayallersmile
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
hoşgeldin canancımmkaydirigubbakcemile5
ama ben gunaydın dedım nımetten baska kımse bana gunaydın demedııı:umursamaz:
bende hastalık bu yaaaa. nerdeyse çocukluğumdan beri alırımkaydirigubbakcemile3
Teşekkür ederim hoşbulduuk :1hug:
saka saka aaaa hıc kusermıyım boyle pozitif sıcak arkadasları bulmusummmmkaydirigubbakcemile3
olur olur bak bu kadar kişi dua ediyoruz. uygun zaman gelince bak nasıl olacakhihoyyythihoyyythihoyyyt
inş olcak canım üzülme ne olurrr inançlıyız olcak
hep beraber bırlıkte bunu asıcaz ınanıyorum buna kızlar ınşlh
ay ınşlh hepımız bu ay hemıs oluruz yaaa
inş olcak canım üzülme ne olurrr inançlıyız olcak
hep beraber bırlıkte bunu asıcaz ınanıyorum buna kızlar ınşlh
inşallah canım ya inşallah hepimizin bigün olcak
bu da çok güzel bi fikir.bende gebelik testini paket yapıp üzerinede 9 ay sonra geliyorum bekle beni babacığım yazıp sana hediye aldım diye eşime vereceğim.Bu benim en büyük hayalim ama bakalım kısmet olacakmı
canım hpricim beraber scevaplayalım bende netten araştırırım bildiklerim var bilmediklerim hpericim sne kaç yaşındasın? kaç yıllık evlisin
nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?