Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

inş olcak canım üzülme ne olurrr inançlıyız olcak

ben yıllardır gördükçe alırım baya bebek kıyafetim oldu aslında. çoğunu orta renklerde aldım ki kız da olsa erkekte olsa giysin diye. diğerlerini de duruma göre hediye vericem.

kız sen yeni evli değilmiydin yıllardır niye alıyosun bebek kıyafeti boshayallersmile

aynen canım eşim bana da diyo daaaaa:1rolleyes:

ama ben gunaydın dedım nımetten baska kımse bana gunaydın demedııı:umursamaz:

canım gunaydın hg ınankı benbugun yogunum ben bıle yetısemıyom kızlara canım alınma hemen oldumu opuyorumnanaktan

olur olur bak bu kadar kişi dua ediyoruz. uygun zaman gelince bak nasıl olacakhihoyyythihoyyythihoyyyt

saka saka aaaa hıc kusermıyım boyle pozitif sıcak arkadasları bulmusummmmkaydirigubbakcemile3

ben korkarım yaa batıl inanç gibi sanki bebeğe bişeyler alcamda uğursuzluk getircek die...yoksa eşime ..beşiktaşlı bebek takımları alıp göstermek için

anaaaaaaa kızlar hperıcım yokkkk ne ara gıttı yaaa:uhm:

bende gebelik testini paket yapıp üzerinede 9 ay sonra geliyorum bekle beni babacığım yazıp sana hediye aldım diye eşime vereceğim.Bu benim en büyük hayalim ama bakalım kısmet olacakmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…