- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg canım gunaydınnn benden de sana opuculklerolumunekankayizsmile
günaydın canlarımm
lekelnme olmuştu ya dün akşama doğru kesildi ama şimdi tekrar kahva kahve lekelenme başladı
günaydın canlarımm
lekelnme olmuştu ya dün akşama doğru kesildi ama şimdi tekrar kahva kahve lekelenme başladı
ay canımmm benım dedıgıme geleceksın ınşlhh yaaa..bebeiş belırtısı olcak bu lekelenme gor bakkk alalalalal oh oh ohhsositosositosositosositosositososito
Günaydınnn canlarımmm, oh neyseki iştimaya yetiştim ödüm koptu geç kalıcam diye eyvahedigeldismile
ınsallah bebıs habercısııdr canım ya hadı ılk hamılemız gelıyodur ınsallah...
Günaydınnn canlarımmm, oh neyseki iştimaya yetiştim ödüm koptu geç kalıcam diye eyvahedigeldismile
sanmıyorum canım ya kaç gün sürcek lekeli lekeli belkide regl sökmeye çalışıyo gerçi benim böyle hiç olmadı kesilmedi leke gelirdi arkasından hemen bi giderdim wc ye regl olmuşum bu tuhaf az az kahve kahve ve dün gece kesildi yanı sabah gene var kasıklarımda hafif ağrı var gelcekse gelsin de önümüzdeki çalışmalara bakayım yahu kaydirigubbakcemile3
hayırlısı tabıkı ama cevremde duydugum kadarıyla 2 .3 gun kahve rengı gıbı lekelenme olurmus ona dayanarak dedım sana canımm ama hala umutluyum sendennn hadı ınşlhh topiğimizin ılk bebişi gelsın sositosositosositososito
Dünkü haberi anlatıyorum,Hindistanda bir adam ve kadın 44 senedir evli ve 44 senedir çocukları olmuyor,şu an kadın 66 yaşında ve üçüz bebek doğurmuş nihayet.Tüp bebek deniyorlarmış.Yuh bu yaşta üstelik ama olmuş işte.Gerçi bebişlerin durumu ciddiymiş,çok zayıf doğmuşlar.Şimdi soruyorum siz olsanız o yaşta hala deniyor olurmuydunuz yahuu,66 yaşında anne olunurmu bebeklere yazık..Ama Allah'ın takdiri işte.Off karışık ve ilginç bir durum yanii :bbo:
inş cnmmm hayırlısı olmazsada regl olsamda geçse bu regl muhabbeti çalışma yapsam kaydirigubbakcemile3:kedi:
bılemıyorum 66 yasına kadar ben sabredemez sınırden stresten hastalanırdım kesın aman yınede buyuk konusmayım allah korusun allah herkese ıstedıgı an gencken versın herseyın bı zamanı var dımı?
Dünkü haberi anlatıyorum,Hindistanda bir adam ve kadın 44 senedir evli ve 44 senedir çocukları olmuyor,şu an kadın 66 yaşında ve üçüz bebek doğurmuş nihayet.Tüp bebek deniyorlarmış.Yuh bu yaşta üstelik ama olmuş işte.Gerçi bebişlerin durumu ciddiymiş,çok zayıf doğmuşlar.Şimdi soruyorum siz olsanız o yaşta hala deniyor olurmuydunuz yahuu,66 yaşında anne olunurmu bebeklere yazık..Ama Allah'ın takdiri işte.Off karışık ve ilginç bir durum yanii :bbo: