- 30 Haziran 2009
- 1.560
- 2
- 156
Hayırlısı olsun canım,tabiki gönlümüz bebiş olmasından yana..Bugünde bekle bence olmazsa yarın kan testi yaptırırsın..Ayyy hadi bakalım hayırlısı neyse o olsun.
Bende dün ovulasyon testi yaptım negatif çıktı, o yüzden çalışma yapmadım. Benimki de kudurdu e bende kuduruyorum ama napim bu ay ki stratejim bu kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar ben geldim.Nette problem vardı o yüzden giremedim ama yapılır yapılmazda hemen geliverdim canlarım.haydi bakalım sabah sabah bi enerji toplayalım :dance::teytey::teytey::teytey:
günaydın canlarımzemuszemus
günaydın canlarımzemuszemus
hg canım sendegünaydın kızlar ben geldim.Nette problem vardı o yüzden giremedim ama yapılır yapılmazda hemen geliverdim canlarım.haydi bakalım sabah sabah bi enerji toplayalım :dance::teytey::teytey::teytey:
canım ya bu ovulasyon testını bana bıraz anlatırmısın kaca satılıyor ne zaman yapıyosun ıcınde kac tane cıkıyokı hergunmu denıyosun testı merak ettım ay cok soru sordumkafamçokkarıştı
Günaydın kızlarrrrr :teytey: :teytey: :teytey:
darkangellove58 nerdesın kızzz dahı spora kızlarrrrrrr:sm_cool:
canım ya bu ovulasyon testını bana bıraz anlatırmısın kaca satılıyor ne zaman yapıyosun ıcınde kac tane cıkıyokı hergunmu denıyosun testı merak ettım ay cok soru sordumkafamçokkarıştı
:teytey::teytey::teytey::teytey: lorke lorke lililililili:teytey::teytey:
canım bılmedıgın seylerı sorcaksın tabıkı ask olsunn herkez burda paylasıyo ogrenıyoo hıc cekınme ıstedıgını sor oldumukaydirigubbakcemile5
:teytey::teytey::teytey::teytey: lorke lorke lililililili:teytey::teytey:
Ben testi Amerikadaki bir arkadaşımdan istedim bana yolladı hemen sağolsun.Türkiyede'de var ama biraz pahalı bu marka.Burada içinde 7 adet test çubuğu olanının fiyatı 75 TL.Ben 20 adet test çubuklusuna 40 dolar verdim yani 64 TL.Digital bir test normal gebelik testi gibi idrarına tutuyorsun sonra o ekranda ya boş bir yuvarlak (bu negatif olduğunu yani yumurtlama olmadığını) yada gülen surat (bu da kanında lh hormonunun arttığını yani 1-2 gün içinde yumurtlayacağını) gösteriyor.O gülen surat çıkan gün ve takip eden birkaç gün sıkı bir çalışmaya giriyorsunuz kaydirigubbakcemile3 Ve yine umutla bir bekleyiş başlıyor..
Yani bu test o hormonu tespit eden bir test.Türkiyede pekçok marka var,ama buradaki topiklerden okuduğum kadarıyla,hepsi çok kafa karıştırıcı.Digital değil çünkü diğer markalar.gebelik testi gibi yada tek çizgi ya çift çizgi oluyor. ama o 2.çizgi bazen silik çıkıyormuş bazen hep çıkıyormuş kimse anlamıyor yani.O yüzden ben bu diigital olanı öneririm.İnternete yazın ovulasyon testi diye çıkıyor zaten hemen.
lilililililili :roflol:
:teytey: :teytey: :teytey:
kız sen zılgıtmı calıyonnn...delikafadulden ay ben cok severım ama calamıyom ben ama:sinifsinif:
kız sen zılgıtmı calıyonnn...delikafadulden ay ben cok severım ama calamıyom ben ama:sinifsinif:
lilililiillili ahanda oldu:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?