Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sağolun canlarım benim iyiki varsınız:teselli:

kız bu belirtilerin hepsi varmı sende..günün yaklaştıkça bende heyecan yapıyorum valla inşallah bebiş gelecek

bulantımla kokuya egılımım yok suan ama kasık agrımm adet olcam gıbıı sancım var 3 gundur ha gelldı ha gelecek dıye beklıyom valla hıc boyle olmazdım kızzz..iğnedenmı acaba kıı goguslerımede dokunamıyommm oturur vazıyetteyken kalkıcam an bır batıyo kasıklarıma bısey anlatamam ınşlh vardır yaaaa

Son düzenleme:

ünün ne zamand canım. listeyi bulamadım nerde liste:uhm:

ya kızlar bide bu ara çok fazla akıntım oluyo hiç bukadar olmamıştı normalmi acaba???

büyük konuşmayım ama o yaştada bebek yapamam bide 3 tane yok anam o yaşta ben bakılmaya muhtaç olurum bu baş ağrılarım oldukçalmaz:

inşallah canım pozitif sonuç alırsııın:asigim:

:kedi::kedi::kedi:günaydııın ben geldim geç oldu ama güç olmadııı diyip yırtıyım:kedi:

karats kız gecmedımı basın senın daha ayyy canımmm gecmıs olsunnn:teselli:

:kedi::kedi::kedi:günaydııın ben geldim geç oldu ama güç olmadııı diyip yırtıyım:kedi:

iştimaya gec kaldınız klava:bugun bıkac kısı neyse bugunluk herkezın mazeretı oldugu ıcın ses etmıcemm lmaz:

kızlar patron geldi birsürü işim var müsait olunca gelicem :sinifsinif:

canım az kalmış benimde 22 haziran amızda çok yokmuş eğer ikimizde hamileysek aralarında 2 gün olacak:roflol::roflol:

burada benim birazmidem bulanıyo

ay ınşlh beraberızdırr 2 gun nedır kı kaydirigubbakcemile3 benım bulanmıyoo ama gercı herkezın bunyesı farklıdır ama olsun senın bulanıyosa benımde bulanması lazımmm:umursamazlmaz boyle kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

amaaaa sen öyle güzel yazınca yırtım sanıyodummmsenağlamasenağlama

yok yırtmadın ama bugunluk kımseye bısey demıyommlmaz:kaydirigubbakcemile3

ama ben gece 1 kadar bu forum senn bu forum geziyom sabah uyanamıyom..:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…