bu arada dün ilk defa hasanpaşa köftesi yaptım. muhteşem oldu kendim bile inanamadım benim yaptığımakaydirigubbakcemile3 hepinize tavsiye ederim. zor bişeyde değil. zaten ben bile yaptıysam herkes yapar. geçen beşamel soslu ıspanak denemiştim o iğrençti eşimle birer çatal alıp attık gerisini. ben bulantıdandır dedim ilk anda ama eşimde çok kötü çok ağır deyince attık onu komple. ama hasanpaşa köftesine eşimde bayıldı 10 numara olmuş dedizemuszemus bugünde bamya bulabilirsem hayatımda ilk defa bamya pişircem kociş için. ben sevmiyorum da o çok seviyormuş.
ölçüleri tam olarak aklımda değil ama hasanpaşa köftesi diye arattırırsan her yerde hemen hemen aynı tarif var zaten. bende netten aldığım tarifle yaptım.nasıl yaptın canım anlatsana :)) bende yeni şeyler denemeyi çok seviyorum :))
birde bugün vaktim olursa bişey deneyeceğim patatesi küp küp doğrayıp kapaklı tavada önce çok az yağ ile kızartıyo gibi yapıp sonra az bi suyla haşlıyo gibi yapıcakmışız. ne kızartma ne haşlama olacakmış çok değişik bi tadı oluyomuş. üzerine de kaşar serpip eriyince altını kapatacakmışız. bide bunu merak ediyorum.
merhaba kızlar nasılsınız,neler yapıyorsunuz?var mı bi gelişme?
şöyle bi gelişme var haberin var mı bilmiyorum ama ua27 ninki boş gebelikmiş. kürtaj olacakmış yaşadığımız en kötü olay bu daha da bunun üstünde bi gelişme yok.:sinifsinif:merhaba kızlar nasılsınız,neler yapıyorsunuz?var mı bi gelişme?
birde bugün vaktim olursa bişey deneyeceğim patatesi küp küp doğrayıp kapaklı tavada önce çok az yağ ile kızartıyo gibi yapıp sonra az bi suyla haşlıyo gibi yapıcakmışız. ne kızartma ne haşlama olacakmış çok değişik bi tadı oluyomuş. üzerine de kaşar serpip eriyince altını kapatacakmışız. bide bunu merak ediyorum.
selam canım hoşgeldin..ben iyiyim..bildiğim bir gelişme yok :) sen nasılsın?
şöyle bi gelişme var haberin var mı bilmiyorum ama ua27 ninki boş gebelikmiş. kürtaj olacakmış yaşadığımız en kötü olay bu daha da bunun üstünde bi gelişme yok.:sinifsinif:
sende iftarda yap o zaman. hatta sende kaşarlı dene bu kez belki daha güzel olur. patatesi o şekilde yapmak farklı oluyor mu gerçekten peki?biz bu tarifi hep yapaız ki ama kaşarlı değilde yumurta kırıyoruz ayy canım istedi..
tatlım allahın izniyle bişey olmaz merak etme senin onun varlığını öğrenene kadar her ne kullandıysan bebeğe zararı olmazmış ama test yaparsın eğer hamileysen öğrendikten sonra çok dikkat et inşş hamilesindir cnm :Saruboceq:
kıs bis hamileyken o kadar uyuyamıyoskaydirigubbakcemile3kızlar ben yeni uyandım desem ohaaa mı dersiniz bana akannehir
ne miskin oldum çıktım ben yaasempatiksalakcinni
geçmiş olsun. ciddi bişey yoktur umarım.slm kızlar ben hala tatildeyim annemim yanındayım 22 sinde dönüyorum urfaya. gerçi pek bişey anlamadım tatilden hep hastalıklarla geçti
kızlar ben yeni uyandım desem ohaaa mı dersiniz bana akannehir
ne miskin oldum çıktım ben yaasempatiksalakcinni
kıs bis hamileyken o kadar uyuyamıyoskaydirigubbakcemile3
slm kızlar ben hala tatildeyim annemim yanındayım 22 sinde dönüyorum urfaya. gerçi pek bişey anlamadım tatilden hep hastalıklarla geçti
geçmiş olsun. ciddi bişey yoktur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?