oruç tutmadığım için ramazanın tadını alamıyorum. hergünden farklı değil gibi geliyor. en sevdiğim yanı açlıktan susuzluktan ölmek üzereyken o topun atılmasını beklemek o huzurla dua edip oruç açmak. annemi özledim evimi özledim eski ramazanları özledim.
unuturmuyum canım hepimize ediyorum ama isimle yapılan dua dahada etkili
hatta şimdi ediyorum sana SULTANcım :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
sende benim için et olurmu
haa bu arada ismim filiz canım edayla konuşmuştuk birtek o biliyodu sanada söylyma.s
oldu sultana söle bana söleme sen tamam:sinifsinif:lmaz:
koruyan Allah korur canım
aklına getirme öyle içini ferah tut emi şeker:1hug:
deniz ismim filiz hanımvereliniortakayy güzelim yaaa sen bayağı bi yazmayınca pc başında değilsin sandım
oda dua edicektiya ismimle o yüzden söyledimsempatiksalakcinni
senin ismin ne canım sanada dua edeyima.s
evet heycan varda bi yandada bu ay olmasa iyi olur diyorum dişimi çektirdim ayağımı incittim ileç içtim çok ondan korkuyorum eğer bebiş versa bişey olmuşmudur diye
hem sana küs hemde hamileyim:umursamaz:
sağol canım Allah bu mübarek günlerde herkese o mutluluğu nasip etsin
sen kaç yaşındaydın bu arada?biliyorum kııızz hamiş olduğunu onun karnı bayağı bi şişmişya ondan dedim
inş.bebişine bişi olmaz bayağı bi şişersinnsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sonrada sağlıcakla kucağına alırsın inş..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
amin hepimiz inşallah.biliyorum kııızz hamiş olduğunu onun karnı bayağı bi şişmişya ondan dedim
inş.bebişine bişi olmaz bayağı bi şişersinnsempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
sonrada sağlıcakla kucağına alırsın inş..:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
inşallah vardır canım..ama bu aralar çevremde hamile olduğunu bilmeden hastaneden çıkmayan arkdaşım var şimdi o kadar sağlıklı bebeği..
arkadaşım böbrek taşı vardı 2 defa ameliyat oldu ve çok ağır ilaçlar antibiyotikler kullandı tesadüfen öğrendi hamile olduğunu...
1 seneyi aşkındır bebek istiyodu oda nasılsa hamile değilim die rahat davranmıştı..
sen kaç yaşındaydın bu arada?
pohahahahaha24 yaşındayım denizcim
sana bişi itiraf edeyimmi seni azönce minikkuzucum sandım yaaaakaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ondan hem hamiş ol hemde ismin ne dedim aayyy duramadım bak söledim:kedi: :kedi:
kıs demin yasdım hasanpaşa köftesi yap muhteşem bişey oldu valla. hemde 275 gr kıymadan yaptım çok fazla oldu 2 kişi başka bişey yiyemedik. çok az bişeyde pilav yiyebildik o kadar.ne oldu kızlar nereye gittiniz bana yemek söyleyin ay şaştım daha ilk günlerden:sinifsinif:
pohahahahahakıs olsun bende öleyimdir saklı gizli hiçbişi tutamam içimde bi kabahat işlesem anında arar herkese sölerimkaydirigubbakcemile3 ben ablayım bu arada yaş 28 kocadım yav:roflol:
kıs demin yasdım hasanpaşa köftesi yap muhteşem bişey oldu valla. hemde 275 gr kıymadan yaptım çok fazla oldu 2 kişi başka bişey yiyemedik. çok az bişeyde pilav yiyebildik o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?