Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım.hım sevındımua27 sen kayserili misin? benim eşimde kayserili.
efet halayımız büyüyooooyyy:teytey::teytey::teytey::teytey:
bilmiyrm canım ya duygularım karışık.ya ben mi duyarlıym yoksa millet mi iğneliyo bilmiym.ha bire bebiş muhabbeti yapıyolar.bizm okulda bi bayan da hamileymiş.bugün öğrendim.hem sevindim.hemde içim burkuldu.
sanki inadına inadına hamile haberleri alıym.bu beni daha da sabırsızlaştırıyo.neyse kızlar canınızı sıkmıyayım artık.
sanki inadına inadına hamile haberleri alıym.bu beni daha da sabırsızlaştırıyo.neyse kızlar canınızı sıkmıyayım artık.
Sen duyarlısın,çünkü şu an bundan başka birşey düşünmüyorsun,herşeyi bu konuyla bağdaştırıyorsun.Benim arkadaşım hamile kaldı,ayyyy inşallah sanada nasip etsin çok güzel bir duygu dedi,o an onu öldürebilirdim,biliyo uğraştığımı ne zamandır,sanki nispet yapar gibi dedim kendi kendime.Halbuki kız iyi niyetiyle bir dilekte bulundu.Ama işte insan herşeyi yanlış anlıyor o ruh haliyle.
Hadi hayatım sende kurtul bu durumdan bizim gibi.Bunu dert etme,olmuyorsa olmuyor dünyanın sonu değil.Olmamasının hayırlı olduğuna inan,Allah en doğrusunu bilir..Böyle isyan etme lütfen.
sende hakikaten sabahtan beri hepimizi sıra dayağına çekiyosun heeeeyvahedigeldismilecanımızı sıkmakmı sanada bi sopa çıkarırım şimdiiiiiklava: bu topiğin amacı bu,negatifi pozitife çevirmekk o yüzden böyle söylemek yokk.
hperıme laf yokkk o senden baskasına oklava cıkarmadııı :dilcikar: ama senın gıbı kendını bırakan kızlar olursa kesın zevkle yapar o işi cunkı onun gorevı buuualkisalkisalkis
ua27 canım senin günün ne zamandı?kaçıncı denemendi?
sende hakikaten sabahtan beri hepimizi sıra dayağına çekiyosun heeeeyvahedigeldismile
bak şimdi biz ne diyoz sen ne diyon? kırmızı felan gelmicek. bembişler gelecek. bembiş elbiseler giydireceğin bi kızın olecekkaydirigubbakcemile3bakalım yarın kırmızılar gelecek mi?
tamam artık üzülmiyecem.ama eve gidip yalnız kalınca ağlayıp rahatlarım
bak şimdi biz ne diyoz sen ne diyon? kırmızı felan gelmicek. bembişler gelecek. bembiş elbiseler giydireceğin bi kızın olecekkaydirigubbakcemile3
hperi bana her günsızın ıyılıgınızeklava: yapıyo bunu eger zorunuza gıdıyor yada ıstemıyorsanız tavsıyelerımızı yapmaz hperıcım de olur bıter :1closedeyes:
ağlamaaa bende ağlarımmm :çok üzgünüm: