Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

sanki inadına inadına hamile haberleri alıym.bu beni daha da sabırsızlaştırıyo.neyse kızlar canınızı sıkmıyayım artık.

bilmiyrm canım ya duygularım karışık.ya ben mi duyarlıym yoksa millet mi iğneliyo bilmiym.ha bire bebiş muhabbeti yapıyolar.bizm okulda bi bayan da hamileymiş.bugün öğrendim.hem sevindim.hemde içim burkuldu.

Sen duyarlısın,çünkü şu an bundan başka birşey düşünmüyorsun,herşeyi bu konuyla bağdaştırıyorsun.Benim arkadaşım hamile kaldı,ayyyy inşallah sanada nasip etsin çok güzel bir duygu dedi,o an onu öldürebilirdim,biliyo uğraştığımı ne zamandır,sanki nispet yapar gibi dedim kendi kendime.Halbuki kız iyi niyetiyle bir dilekte bulundu.Ama işte insan herşeyi yanlış anlıyor o ruh haliyle.
Hadi hayatım sende kurtul bu durumdan bizim gibi.Bunu dert etme,olmuyorsa olmuyor dünyanın sonu değil.Olmamasının hayırlı olduğuna inan,Allah en doğrusunu bilir..Böyle isyan etme lütfen.

sanki inadına inadına hamile haberleri alıym.bu beni daha da sabırsızlaştırıyo.neyse kızlar canınızı sıkmıyayım artık.

canımızı sıkmakmı sanada bi sopa çıkarırım şimdiiiii :oklava: bu topiğin amacı bu,negatifi pozitife çevirmekk o yüzden böyle söylemek yokk.

canım nıye boyle oldun sen yaa bugunn bıze kızan sen bugun ap ayrı kısı oldun..bak benım yasıtlarım 2 . bebeklerını beklıyorlarr tabı bende uzuluyom ama napıyımm kısetım buymus ne dıyımm ama ınatla calısıyozz:kedi:
boyle konusupta bızı uzme oldumuuu

Sen duyarlısın,çünkü şu an bundan başka birşey düşünmüyorsun,herşeyi bu konuyla bağdaştırıyorsun.Benim arkadaşım hamile kaldı,ayyyy inşallah sanada nasip etsin çok güzel bir duygu dedi,o an onu öldürebilirdim,biliyo uğraştığımı ne zamandır,sanki nispet yapar gibi dedim kendi kendime.Halbuki kız iyi niyetiyle bir dilekte bulundu.Ama işte insan herşeyi yanlış anlıyor o ruh haliyle.
Hadi hayatım sende kurtul bu durumdan bizim gibi.Bunu dert etme,olmuyorsa olmuyor dünyanın sonu değil.Olmamasının hayırlı olduğuna inan,Allah en doğrusunu bilir..Böyle isyan etme lütfen.

aynen bende öyleyim.habire annelik çok gzl diyolar,komşum hamile,arkadaşlarım hamile. bana da bakışlarından bile alınıyrm

canımızı sıkmakmı sanada bi sopa çıkarırım şimdiiiii :oklava: bu topiğin amacı bu,negatifi pozitife çevirmekk o yüzden böyle söylemek yokk.
sende hakikaten sabahtan beri hepimizi sıra dayağına çekiyosun heeeeyvahedigeldismile

hperıme laf yokkk o senden baskasına oklava cıkarmadııı :dilcikar: ama senın gıbı kendını bırakan kızlar olursa kesın zevkle yapar o işi cunkı onun gorevı buuualkisalkisalkis

heee dimi canımmcımm,bak 2.sopa pretty e geldi bile kaydirigubbakcemile3

ua27 canım senin günün ne zamandı?kaçıncı denemendi?

14.denemem canım
sat=19 mayıs
bat=20 hazıran

bak hperıcım le ben buranın en tecrubelı anne adaylarıyız o yuzden bızı dınlersenız sevınırızz yoksaaa :oklava: ???

sende hakikaten sabahtan beri hepimizi sıra dayağına çekiyosun heeeeyvahedigeldismile

sızın ıyılıgınıze :oklava: yapıyo bunu eger zorunuza gıdıyor yada ıstemıyorsanız tavsıyelerımızı yapmaz hperıcım de olur bıter :1closedeyes:

Bismillahirrahmanirrahim
MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head" border="30" color="red"] Kullanıcı Adı | BAT | Deneme Sayısı

busecan |14.06.2010| 4.deneme
pretty9217 |15.06.2010| 3.deneme
Nimett07 |15.06.2010| 1.deneme
bsbirkin |18.06.2010| 5.deneme
ua27 |20.06.2010| 14.deneme
ozpar |20.06.2010|
karats |02.07.2010| 2.deneme
impaladeniz |02.07.2010| 1.deneme
krizantem20 |03.07.2010| 9.deneme
hperi |05.07.2010| 16.deneme
maonyaaa |05.07.2010| 15.deneme
darkangellover58 |07.07.2010| 10.deneme
N_a_l_a_n |08.07.2010| 15.deneme

[/table]

sızın ıyılıgınıze :oklava: yapıyo bunu eger zorunuza gıdıyor yada ıstemıyorsanız tavsıyelerımızı yapmaz hperıcım de olur bıter :1closedeyes:
hperi bana her gün :oklava: yapsın sorun değil. onun :oklava: yerde gül biterkaydirigubbakcemile3

Back
X