Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

dayak gelcek valla 2 gündür benle uğraşıyon:oklava:kaydirigubbakcemile3
kızzz ben orasınıda haberdar ediyorum burayıda hem patronum gelirse yandım gene :1:
anlatıp duruyorum ya durumumu ben anlamadım zaten durumumu kaydirigubbakcemile3

kız okuyom herkezın yazdını ama bagzen gozumden kacıyo demekkı ..senle ugrastım yok kızz ask olsunnn yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

kız okuyom herkezın yazdını ama bagzen gozumden kacıyo demekkı ..senle ugrastım yok kızz ask olsunnn yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

yerim seni yerim şaka yapıyorum sen sor ben durmumu anlatırım şekerimm

bu arada biri gelirse aniden çıkabilirim kaydirigubbakcemile3

ya kızler bende regl olmadım hamilede değilim dra gidicem kaç aydır ilaçla oluyorum yine ilaçla olcam sonra tedaviye devam edicez

İyiyim canım..bugün benim günüm :) ama dünden beri ara sıra ağrı giriyo kasıklarıma..galiba gelicek kırmızılar bilmiyorumkismile
aman sus. ağzından yel alsın. dilerim gelmez arkadaşım. ama herşeyden önce hayırlısı olsun canım.

ya kızlar sizde de şey var mı? yani kız yada erkek olsun fark etmez ama en çok şu olursa sevinirim dediğiniz bi tercihiniz var mı?

İyiyim canım..bugün benim günüm :) ama dünden beri ara sıra ağrı giriyo kasıklarıma..galiba gelicek kırmızılar bilmiyorumkismile

inş gelmez canımm

kız ilgilenmez olurmuyum zaten o kadar şey yazdım sordum kimse takmıyo zatenn:1no2:
kız sende benim soruyu takmadın o zaman aaaa
herkes alınganlık yapmaya başladı burda ama burası pozitiflik yeri arkadaşlar biraz birbirimize anlayışlı olup töleranslı olalım ok netten de kaynaklıdır herkes işyerinde hemen cevap veremeyebilir ok lütfen canlarım pozitif olma yeri burası anlayışlı olma ok :teytey:

Back
X