sen benimle ilgilenme de soğanla ilgilen aferinarkadaşlar bişey sorcam akşamda sordum ama kaynadı ben soğan suyunu içitikden sonra yarım saat içinde ateş basıyo ve çok wc gidiyom.sizede öyle oluyomuyerimseniben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen benimle ilgilenme de soğanla ilgilen aferinarkadaşlar bişey sorcam akşamda sordum ama kaynadı ben soğan suyunu içitikden sonra yarım saat içinde ateş basıyo ve çok wc gidiyom.sizede öyle oluyomuyerimseniben
dayak gelcek valla 2 gündür benle uğraşıyonklava:kaydirigubbakcemile3
kızzz ben orasınıda haberdar ediyorum burayıda hem patronum gelirse yandım gene
anlatıp duruyorum ya durumumu ben anlamadım zaten durumumu kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlaar..:teytey:
günaydın nimet. nasılsın? senin günün ne zamandı?Günaydın kızlaar..:teytey:
kız okuyom herkezın yazdını ama bagzen gozumden kacıyo demekkı ..senle ugrastım yok kızz ask olsunnn yaaa :çok üzgünüm::çok üzgünüm:
sen benimle ilgilenme de soğanla ilgilen aferinklava:
günaydın nimet. nasılsın? senin günün ne zamandı?
öle oluyo ama takmadıklarından değil yav kaynıyo arada bana da öle oluyokaydirigubbakcemile3kız ilgilenmez olurmuyum zaten o kadar şey yazdım sordum kimse takmıyo zatenn:1no2:
günaydın nimetcima.s.
aman sus. ağzından yel alsın. dilerim gelmez arkadaşım. ama herşeyden önce hayırlısı olsun canım.İyiyim canım..bugün benim günüm :) ama dünden beri ara sıra ağrı giriyo kasıklarıma..galiba gelicek kırmızılar bilmiyorumkismile
İyiyim canım..bugün benim günüm :) ama dünden beri ara sıra ağrı giriyo kasıklarıma..galiba gelicek kırmızılar bilmiyorumkismile
İyiyim canım..bugün benim günüm :) ama dünden beri ara sıra ağrı giriyo kasıklarıma..galiba gelicek kırmızılar bilmiyorumkismile
kız sende benim soruyu takmadın o zaman aaaakız ilgilenmez olurmuyum zaten o kadar şey yazdım sordum kimse takmıyo zatenn:1no2:
aynen bak bende sordum şimdi nasıl kaynayacak arada sorukaydirigubbakcemile3sorularımız olunca demekki kalabalık olmak bazen ok adar iyi olmuyo:jeyyar:
aman sus. ağzından yel alsın. dilerim gelmez arkadaşım. ama herşeyden önce hayırlısı olsun canım.
ya kızler bende regl olmadım hamilede değilim dra gidicem kaç aydır ilaçla oluyorum yine ilaçla olcam sonra tedaviye devam edicez
ya kızlar sizde de şey var mı? yani kız yada erkek olsun fark etmez ama en çok şu olursa sevinirim dediğiniz bi tercihiniz var mı?