Pozitif Düşünce Pozitif Sonuç Felsefesi ile Hamile Kalacağız!

kızlar dünden beri kafam dağınık.ama üzülmüyrm.artık ne zamn olursa olsn.gün hesaplamıyacam.

evet canım bırak hesap kitap yapma boşver.Üzülmemene sevindim dicem ama sanki pek içten söylemiyorsun gibi geldi.Kalbinin sesi bana üzüldüğünü söylüyor. :uhm:

soyle bı denemelere baktım eger hepınızın evlendııgnızden berı toplam sayılarınızsa ben sampıyonlugu alırım sanırım benım evlendıgımden berı deneme sayım 30 oldu:lepi:

evet canım benim temmuzda 10.denemem olacak ayrıca 31 temmuzdada 1.evlilik yıldönümüm olacak inşallah hamiş olarak kutlarım o günü

soyle bı denemelere baktım eger hepınızın evlendııgnızden berı toplam sayılarınızsa ben sampıyonlugu alırım sanırım benım evlendıgımden berı deneme sayım 30 oldu:lepi:

evlendiğin ilk aydan beri mi çocuk istiyorsun?Yani hiç korunmadınız mı
eh ben evlendiğim ay çocuk yapmak istemiyordum ki,3 yıllık evliyim ama 1 buçuk yıldır çalışıyoruz..

eh ben evlendiğim ay çocuk yapmak istemiyordum ki,3 yıllık evliyim ama 1 buçuk yıldır çalışıyoruz..

bende 1.5 senelik evliyim ilk başta bende istemiyodum 6 aydır deniyoruz ama tedaviye geçen ay başladım

2,5 yıllık evlıyım evlendıgım ılk aydan berı denıyoruz dusuklerle beraber 30 ay oldu nerdeyse buda 30 deneme oluyor yanı:gitme:

olur canım yaa hayırlısı o zaman bu kadar gelmemekde inat ettiğse sana demekki inatlaşma anne zamanı gelince gelirim diyodur...alsanaalsanasmile

korunuyoduk tabı kısss duusklerden sonra 2 ay falan korunuyoduk ıste ben yuvarlak hesap yaptım ıste ıstemek denemek derken evlendıgımzden berı bu ızle ugrasıyos esıme dıyorum bu konuda tezımı verebılırım dıyom oda mumkunse tezın sonucu erkek bebek olsun lutfen dıyokaydirigubbakcemile3

Back
X