inşallah canım ya ne güzel olur:teytey:
bizim içinde çifte mutluluk olur hem yıldönümümüzü hemde bebişimizi kutlamış oluruz.Ayyy düşüncesi bile güzel:sinifsinif:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım ya ne güzel olur:teytey:
28 haziranda eşin burda oluyormu canım.İnşallah yanyana olur ve birlikte kutlarsınız
evet canım benim kimse farketmedi diye düşünmüştüm.saol.ama ben pek girmek istemiyrm nete.ara ara uğrar gzl haberlerinizi alırım.
yok canım ben böyle daha iyi hissedecem kendimi.siz üzülmeyin lütfen.geldiğimde herkes hamiş olsn ona göre alkisalkisalkis
bencede çok güzel olur bende bugün iyi haber alırsam inşallah ne güzel olur babalar gününde sölerim harika olur ya ama negatifte çıkabilir sonucumbizim içinde çifte mutluluk olur hem yıldönümümüzü hemde bebişimizi kutlamış oluruz.Ayyy düşüncesi bile güzel:sinifsinif:
evet canım yanımda olcak inşaaaaaaaaaaaaaallahhhbayanssulusmile
yok canım ben böyle daha iyi hissedecem kendimi.siz üzülmeyin lütfen.geldiğimde herkes hamiş olsn ona göre alkisalkisalkis
kızlar ben nete de çok girmek istemiyrm.ara sıra uğrayacam artık.listeyi de devredeyim.hperi yaparmısın sen?
bencede çok güzel olur bende bugün iyi haber alırsam inşallah ne güzel olur babalar gününde sölerim harika olur ya ama negatifte çıkabilir sonucum(
bak sevindim buna canım sizde yıldönümünüzde bebeğin temellerini atarsınız artık :kedi:
evt sizce şansım ne kadar olabiilirki eşim 21 de gelcek ben 2 de hasta olcam![]()
evt sizce şansım ne kadar olabiilirki eşim 21 de gelcek ben 2 de hasta olcam![]()
ayy evet seninkide güzel olur canım ama negatif olursada üzülmek yok çalışmalara devam
tühhhh ya
ıyıde canım nıye tuh dedınkıı buayın 21 de gelıyosa temmuzun 2 ne kadar calıscak ıste ne guzellldelikafadulden
çook mu kötüü :))tühhhh ya
sende her anı fırsat bılıp yakalıcan kocanı ya tutarsa dıyeekaydirigubbakcemile3
neyse kızlar ben yemeğe çıkıyorum grş
klava: vallahi küserim neden neden neden mafoldumben